God jul og godt nytt år! Husk å bestille varene dine senest den 13. desember for levering før jul. Vi holder stengt mellom jul og nyttår!

Bensingressklipper solo® by AL-KO 4752 VS-B

Varenr. : 127679 Denne varen er ikke på lager.
NoStockAndUnderStockNotAllowed
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Kraftbesparende, trinnløst justerbar hjuldrift
  • Håndtakfeste, høydejustering og bærehåndtak foran i robust aluminium
  • Cockpit med gummihåndtak og god tilgang til betjeningselementene
  • Ekstra høyt klipperhus for beste oppsamling- og klipperesultater
  • Med sideutkast
  • Ekstrastor nettingoppsamler med nivåindikator for lange klippeøkter

Premium-gressklipping med vår solo® by AL-KO bensin-gressklipper 4752 VS-B

Denne bensin-gressklipperen overbeviser med alle detaljer. Produktet er konstruert i Tyskland og produsert i Østerrike.
Dette er ensbetydende med kvalitet og holdbarhet. Pålitelighet og best mulig komfort er ikke noe fremmedord for solo® by 4752 VS-B. Og utmerker seg blant sine likemenn.
 
 
 

God klipping med MaxAirflow-teknologi

Ekstra høy, ekstra stor – det er grunnlaget for MaxAirflow-teknologi. Med det ekstra høye stålskjoldet og den ekstra store utkastkanalen blir luftgjennomstrømningen økt med 42 %. I motsetning til i standard gressklippere blir ikke gresset transportert flatt inn i oppsamleren, men kastet ut i høy bane. Dermed fylles oppsamleren effektivt bakfra uten at utkastkanalen går tett. Ettersom gressoppsamleren fylles bedre, må den tømmes sjeldnere, slik at du kan jobbe raskere og mer effektivt.
Den 2,7 kW sterke Briggs & Stratton-motoren har kreftene du trenger til klipping av store plener på opptil 1400 m², og i tillegg sørger den for framdrift med variabel hastighetsjustering. Med 4INONEfunction byr denne bensingressklipperen på både klipping, oppsamling, bioklipping og sideutslipp.
De store, lettrullende XXL-hjulene og det ergonomisk utformede håndtaket med premium betjeningspanel gjør solo® by AL-KO 4752 VS-B komfortabel å bruke. Gummihåndtak og oversiktlig betjeningspanel bidrar også. Bruken av mange aluminiumskomponenter som håndtakfestet, bærehåndtaket og høydejusteringen gjør at denne gressklipperen med en klippebredden på 46 cm får et langt liv.
 
 
 

Kjøp bensin-gressklipperen solo® by AL-KO 4752 VS-B og våre alternativer

Kjøp bensingressklipperen solo® by AL-KO 4752 VS-B på nettbutikken vår, eller finn en forhandler i nærheten av der du bor.
Hvis du ønsker deg en gressklipper med behagelig elektrisk start, kan vi anbefale solo® by AL-KO 4751 VSI-B (varenr. 127608).

Tekniske data

Kjøretype Bensin
Motormodell B&S Series 750EX
Sylindervolum (ccm) 163
Motoreffekt (kW) 2.7 KW
Omdr./min. 2800
Nettovekt (kg) 39 KG
Hjuldrift Trinnløs variabel hastighet
Elektrisk start Nei
Antall motorsylindere 1
Oppsamlingsvolum (l) 70 L
Bruttovekt (kg) 44 KG
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Arbeidsområde opp til m2 1400 QM
Skjold materiale Stål
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Bensintankvolum (l) 1 L
Funksjon 4in1
Bioklipp Ja
Sideutkast Ja
Max Airflow Technology Ja
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Høydejusterbart skaft Ja
Bakhjulets diameter (mm) 280 MM
Sammenleggbar skaft Ja
Gressklipper cockpit på styret Med kontrollpanel
Maks. hastighet foran (km/t) 4.5 KMH
Hjul med kulelager Ja
Kraft (kW) 2.7
Oppsamler med nivåindikator Ja
Primer Nei
Dimensjonslengde boks cm 108 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 95
Automatisk choke Ja
Klippebredde (cm) 46 CM
Kategori PREMIUM pro
Varemerke solo® by AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.