Bensingressklipper solo by AL-KO 4757 VS

Varenr. : 127607 Denne varen er ikke på lager, kontakt oss for leveringstid.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Komfortabel, variabel hjuldrift for enkel plenklipping
  • Robust stålskjold for lang levetid
  • Lettrullende XXL-hjul for enkel fremdrift
  • Aluminiumforsterkning på håndtak og skjold
  • Klippehøyden justeres sentralt med én hånd

Bensingressklipperne i solo by AL-KO-serien med trinnløs, variabel hastighet byr på klassens beste komfort og utmerker seg med sin høye kvalitet og lange levetid.

 

Bensingressklipper solo by AL-KO 4757 VS

Bensingressklipperne i solo by AL-KO-serien overbeviser i alle detaljer. Med dette produktet er kvalitet og holdbarhet garantert, takket være de to faktorene "engineered i Germany" og "made in Austria". Pålitelighet er ikke noe fremmedord for solo by 4757 VS.

 

Tekniske detaljer for bensingressklipper solo by AL-KO 4757 VS

Med en klippebredde på 46 cm er bensingressklipperen 4757 VS den ideelle partner for mellomstore og store hager på inntil 1400 m². Klippehøyden kan justeres sentralt, fra 30 mm til 80 mm. Den 2,6 kW sterke Briggs & Stratton EXi-motor sørger for nødvendig kraft til klipping av store plenareal, med betydelig mindre oljeforbruk, og gir ekstra kraft til den trinnløst variable framdriftshastigheten. Med 4-i-1-funksjonen har denne plenklipperen både klipping, oppsamling, bioklipping og sideutkast. Store, lettrullende XXL-hjul med kulelager og ergonomisk håndtak gjør solo by AL-KO 4757 VS komfortabel i bruk. Gummibelagt håndtak og oversiktlig betjeningspanel bidrar også. Det høye, aerodynamiske stålskjoldet muliggjør særlig effektiv oppsamling det avklippete gresset. Det havner i den 70 l store oppsamleren.

Kjøp bensingressklipper solo by AL-KO 4757 VS eller en av våre andre modeller

Kjøp solo by AL-KO 4757 VS i nettbutikken vår eller hos en av våre forhandlere..Solo by AL-KO 4757 VS er effektiv til gressklipper til en attraktiv pris. Vil du ha en bensingressklipper med elektrisk start? Da anbefaler vi bensingressklipperen solo by AL-KO 4758 VSI.

Tekniske data

Hjul med kulelager Ja
Antall motorsylindere 1
Klippebredde (cm) 51 CM
Skafttype Ergonomisk gummi håndtak
Med oppsamler Ja
Elektrisk start Nei
Kjøretype Bensin
Bioklipp Ja
Skjold materiale Stål
Oppsamling Ja
Type høydejustering av styret Premium Alu høydejustering
Motoreffekt (kW) 2.6 KW
Motormodell B&S Series 675EXi
Høydejusterbart skaft Ja
Primer Nei
Antall kniver 1 ST
Sideutkast Ja
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 94
Sammenleggbar skaft Ja
Automatisk choke Ja
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Kraft (kW) 2.6
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Omdr./min. 2800
Kategori Premium
Arbeidsområde opp til m2 1800 QM
Skjoldtype Highline
Motortype 4-Takt
Frakobling klippeaggregat Nei
Oppsamlingsvolum (l) 70 L
Sylindervolum (ccm) 163
Varemerke solo by AL-KO
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Oppsamler med nivåindikator Ja
Bakhjulets diameter (mm) 280 MM
Hjuldrift Trinnløs variabel hastighet
K-verdi (m/s^ 2) 1
Nettovekt (kg) 37 KG
Bruttovekt (kg) 42 KG
Funksjon 4in1
Knivtype Diamantslepet
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.