Bioklipper AL-KO Silver 468 P-A

Varenr. : 119836 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Bioklipp eller sideutkast mulig
  • Komfortabel, robust innstilling av klippehøyden
  • Beste bioklippresultater, takket være den spesielle skjoldgeometri
  • Plenbeskyttende XL-hjul
  • Gjennomgående hjulaksler

Bioklipp er økologisk hagestell for enhver hage. Med AL-KO Silver bensingressklippere får du den perfekte partner for dette prosjektet.

 

Bensingressklipper AL-KO Silver 468 P-A Bio

Utviklet i Tyskland, produsert i Østerrike, og med et klippeskjold laget av stål, samt AL-KO Pro Motor: Alle disse egenskapene gjør bioklipperen fra AL-KO til en langlivet spesialist for bioklipping av plenen. Avansert teknologi og kjent AL-KO kvalitet gjør at dette produktet oppfyller alle ønsker for hobbygartnere med høye krav.

 

Tekniske detaljer for AL-KO Silver 468 P-A Bio

Den sterke 2,0 kW AL-KO Pro motoren med toppventiler gir utmerket effektivitet, som manifesterer seg ved mer kraft og mindre forbruk. Klippebredden på 46 cm sikrer en effektiv bearbeiding av plener på opptil 1.100 m². Klippehøyden for bioklipperen kan justeres i 4 trinn fra 30 mm til 85 mm. Med bioklipper er det også mulig å kaste ut gresset sidelengs. Arbeidet blir enkelt med det ergonomiske styrehåndtaket og lettkjørene XL-hjul, som skåner plenen.

 

Kjøp bensingressklipper AL-KO Silver 468 P-A Bio eller våre andre alternativer

Kjøp AL-KO Silver 468 P-A Bio enkelt i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. Bensingressklipper AL-KO Silver 468 P-A Bio er en effektiv hjelper i det økologiske hagestellet. Vil du ha en bensinbiogressklipper med forhjulsdrift? Da anbefaler vi bensingressklipper AL-KO Silver 468 SP-A Bio.

 

.

Tekniske data

Hjuldrift Ingen
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 6
K-verdi (m/s^ 2) 2
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 84
Bakhjulets diameter (mm) 205
Hjul med kulelager Nei
Bioklipp Ja
Klippehøydejustering Parvis, 4 trinn
Oppsamling Nei
Arbeidsområde opp til m2 1400
Hjuldiameter for (mm) 205
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 95
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Funksjon 2in1
Kjøretype Bensin
Skjold materiale Stål
Kraft (kW) 1.9
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 94
Sideutkast Ja
Varemerke AL-KO
Kategori Comfort
Klippebredde (cm) 46
Klippehøyde min / maks. i mm 30 - 85
Motoreffekt (kW) 1.9
Sylindervolum (ccm) 123
Motortype 4-Takt
Omdr./min. 2850
Antall motorsylindere 1
Elektrisk start Nei
Automatisk choke Ja
Høydejusterbart skaft Nei
Sammenleggbar skaft Ja
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.