God jul og godt nytt år! Husk å bestille varene dine senest den 13. desember for levering før jul. Vi holder stengt mellom jul og nyttår!

Elektrisk gressklipper AL-KO 34 E Comfort

Varenr. : 112857 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Ekstra stillegående, uten utslipp og sikker klipping
  • 2in1function: Klipping og oppsamling
  • Kompakt og hendig, perfekt for små plener
  • Klippehøyden innstilles med et håndgrep
  • 37 l oppsamleboks med nivåindikator

 Ekstra stillegående, sikker og effektiv klipping av små og mellomstore plener og langs kanter, praktisk og sikker i bruk og lett å skyve – dette er kvalitetene for de sterke og robuste AL-KO elektriske gressklippere i serien Comfort.

 

Den elektriske gressklipperen AL-KO Comfort 34 E – den hendige og pålitelige profesjonelle blant kvalitets gressklipperne fra AL-KO

Den elektriske gressklipperen er takket være utslippsfri og ekstremt stillegående drift, din perfekte hjelper for 2in1 hagestell i ethvert boligområde. AL-KO elektriske gressklippere er tilgjengelige i ytelsesklasser opp til 1.600 W og beveger seg uten avgasser, motorolje, varme og støy. Kabeldrift gjør den stillegående driften uavhengig av batteriladning eller bensinfylling – og uten den ekstra vekten av batteri eller bensintank. En opplevelse av å lykkes: hendig, grønn klipping med lav vekt og mye komfort.

Den kompakte modellen Comfort 34 E med 34 cm klippebredde er spesielt kjent for sin kompakte design og er ideell i små, svingete hager, på hjørner og kanter. Lettvekteren med XL-lettkjørende hjul er den optimale elektriske gressklipper for nybegynnere og eldre hageeiere – siden den er svært lett å skyve, og dermed kan styres trygt og uanstrengt.

For din egen sikkerhet: Sikkerhetsbøyle med kabelstrekkavlastning gi trygg start og drift – kabelens strekkavlastning beskytter mot utilsiktet frakobling av strømkretsen

 

Tekniske detaljer for elektrisk gressklipper AL-KO Comfort 34 E

Med sin arbeidsbredde på 34 cm er denne elektriske gressklipperen med 2in1-function (klipping og oppsamling) din hendige hjelper for hager opp til 300 m². Den viser sin styrke særlig på trange steder, og hvor det kreves nøyaktig kantklipping av plenen.

Den stillegående 1.200-W elektriske motor på den 15 kg lette gressklipper, sørger for at den kommer enkelt gjennom gresshøyder opp til 68 mm. Klippehøyden kan justeres i 6 trinn på den sentrale innstillingen for klippehøyde. XL lettkjørende hjul (145/155 mm), kombinert med lav vekt, gjør det mulig med velfungerende, uanstrengt styring av gressklipperen – ideelt for hageeiere eller pensjonister som setter pris på problemfri bruk.

Takket være aerodynamisk utformet skjold og bred åpning blir avklippet optimalt samlet opp og den 37 l store oppsamleren fylles effektivt. I tillegg gjør oppsamleren med nivåindikator det enkelt å tømme boksen i rett tid. Det store bærehåndtaket hjelper til å unngå hindringer og gjør bæringen lettvint. Det sammenleggbare håndtaket muliggjør plassbesparende lagring av den lette elektriske gressklipperen.

 

Kjøp AL-KO Comfort 34 E eller våre andre alternativer

Elektrisk gressklipper Comfort 34 E kan kjøpes i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere. Den er en hendig, topp utstyrt partner for stille og utslippsfri klipping på små områder og i trange hager.

Hvis du er ute en elektrisk gressklipper som også kan bioklippe, anbefaler vi modellen AL-KO Comfort 40 E. Vil du ha en gressklipper uten kabel, anbefaler vi batteri-gressklipperen AL-KO Moweo 3.85 Li.

Fordelene dine

Enkel transport

Enkel transport

Det integrerte bærehåndtaket gjør det mulig med en enkel transport. I tillegg er det enkelt å ta av oppsamleren, bøylen er rask å slå sammen. Dermed tar ikke ressklipperen opp så mye lagringsplass.

Sentral høydejustering

Sentral høydejustering

Ved hjelp av kraftig fjærstøtte kan klippehøyden endres hurtig og komfortabelt på en enkel måte.

Easy to fit Grass Collector

Easy to fit Grass Collector

Thanks to the integrated lip on the collector, it can be easily mounted to the mower.

Tekniske data

Kjøretype Elektrisk
Nettovekt (kg) 15 KG
Hjuldrift Ingen
Oppsamlingsvolum (l) 37 L
Bruttovekt (kg) 17 KG
Mål bredde cm uten boks 40 CM
Mål høyde cm uten boks 100 CM
Mål lengde cm uten boks 115 CM
Oppsamler materiale Kunststoff
Arbeidsområde opp til m2 300 QM
Klippehøyde min / maks. i mm 28 - 68 MM
Klippehøydejustering Sentral, 6 trin
Skjold materiale Kunststoff
Funksjon 2in1
Bioklipp Nei
Sideutkast Nei
Hjuldiameter for (mm) 145 MM
Bakhjulets diameter (mm) 155 MM
Høydejusterbart skaft Ja
Sammenleggbar skaft Ja
Gressklipper cockpit på styret Uten kontrollpanel
Maks. hastighet foran (km/t) 2.5 KMH
Effekt (kW) 1 KW
Hjul med kulelager Nei
Oppsamler med nivåindikator Ja
Dimensjonslengde boks cm 64.5 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 90
Klippebredde (cm) 34 CM
Varemerke AL-KO
Kategori Comfort
Instruksjoner for bruk Download (18.24MB)
Download (6.43MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.