Elektrisk gressklipper AL-KO Classic 3.22 SE

Artikkelnummer: 112805 Denne varen er ikke på lager og må bestilles igjen.
inkl. 25% mva, plus levering
  • Ekstra stillegående, uten utslipp og sikker klipping
  • 2-i-1 funksjon: Klipping og oppsamling
  • Kompakt og hendig, perfekt for klipping nær kanter
  • 30-l oppsamlingsboks med integrert nivåindikator
  • Lav vekt og XL-dekk sørger for topp kjørekomfort

 Ekstra stillegående, sikker og hendig gressklipping og oppsamling, tilstrekkelig elektrisk kraft og lett å manøvrere - dette er den prisgunstige AL-KO elektriske gressklipperen Classic 3.22 SE

 

Elektrisk gressklipper Classic 3.22 SE - den hendige gressklipperen med ekstra sikkerhet

Den elektriske gressklipperen og bioklipperen er takket være utslippsfri og ekstremt stillegående drift, din perfekte hjelper for høyverdig hagestell i ethvert boligområde. AL-KO elektriske gressklippere er tilgjengelige i ytelsesklasser opp til 1600 W og beveger seg uten avgasser, motorolje, varme og støy. Kabeldrift gjør den stillegående driften uavhengig av batteriladning eller bensinfylling – og uten den ekstra vekten av batteri eller bensintank. En opplevelse av å lykkes: Hendig, grønn klipping med lav vekt og mye komfort.

Her er den kompakte modellen Classic 3.22 SE med 32 cm klippebredde spesielt kjent for sin kompakte konstruksjon uten utstående hjul – ideelt for presis kantklipping i hjørner og små, svingete hager. Lettvekteren med XL-lettløpende hjul er den optimale elektriske gressklipper for nybegynnere og eldre hageeiere– siden den er veldig lett å skyve, og dermed kan styres trygt og uanstrengt.

For din egen sikkerhet: Sikkerhetsbøylesjalter med kabelstrekkavlastning gir trygg start og drift - kabelens strekkavlastning beskytter mot utilsiktet frakobling av strømkretsen

.

Tekniske detaljer for elektrisk gressklipper Classic 3.22 SE

Med sin arbeidsbredde på 32 cm er denne elektriske gressklipperen med 2-i-1-funksjon (klipping og oppsamling) din hendige hjelper for hager opp til 250 m². Den viser sin styrke særlig på trange steder, og hvor det kreves nøyaktig kantklipping av plenen. I tillegg til kompakte dimensjoner garanterer den innovative, ekstra kompakte utformingen av Classic 3.22 SE at du lett kommer til med klipperen langs kanten – uten at utstikkende hjul er i veien.

Den stillegående 1000 W elektriske motoren på den 10 kg lette gressklipperen sørger for at du kommer lettvint gjennom gresshøyder opp til 60 mm. Klippehøyden kan innstilles på akselhjulet i 3 trinn fra 20 mm til 60 mm. XL-lettløpende hjul (140 mm), kombinert med lav vekt, gjør det mulig med velfungerende, uanstrengt styring av gressklippere – ideelt for hageeiere eller pensjonister som setter pris på problemfri bruk.

Takket være aerodynamisk utformet hus og bred åpning blir avklippet optimalt oppsamlet og den kompakte 30-l samleboksen fylles effektivt. I tillegg lettes arbeidet av samleboksen med nivåindikator og bæregrepet for lettvint tømming. 2 integrerte bærehåndtak på huset hjelper med å unngå hindringer og sørger sammen med det sammenleggbare håndtaket for lettvint transport og plassbesparende lagring av den lette elektriske gressklipperen.

 

Kjøp Classic 3.22 SE og alternativer

Elektrisk gressklipper Classic 3.22 SE kan du kjøpe i vår nettbutikk, eller hos en av våre forhandlere. Det er den ideelle partner for stillegående, utslippsfri og sikker klipping, særlig i små og svingete hager.

Hvis du ønsker en elektrisk gressklipper med 38 cm klippebredde, anbefaler vi Classic 3.82 SE.  Vil du ha en gressklipper uten kabel, anbefaler vi batteri-gressklipperen AL-KO Moweo 3.85 Li.

 

Tekniske data

Bruttovekt (kg) 11.5
K-verdi (m/s^ 2) 1.0
Høydejusterbart skaft Nei
Med oppsamler Ja
Nettovekt (kg) 9.5
Klippehøydejustering Parvis, 3 trinn
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 6.0
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96.0
Oppsamler materiale Kunststoff
Oppsamler med nivåindikator Nei
Oppsamlingsvolum (l) 30.0
Sammenleggbar skaft Ja
Oppsamling Ja
Arbeidsområde opp til m2 0.0
Skjold materiale Kunststoff
Bakhjulets diameter (mm) 140.0
Klippebredde (cm) 32.0
Tilbehør inkludert NEIN
Bioklipp Nei
Funksjon 2in1
Skafttype Enkelt metalhåndtak
Klippehøyde min / maks. i mm 20.0
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 94.0
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2.0
Hjuldiameter for (mm) 140.0
Effekt (kW) 1000.0
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 84.0
Frakobling klippeaggregat Nei
Kategori Easy
Hjuldrift Ingen
Type høydejustering av styret Enkel høydejustering
Hjul med kulelager Nei
Varemerke AL-KO
Kjøretype Elektrisk
Antall kniver 1.0
Sideutkast Nei
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.

Ønskeliste

details