Elektrisk gressklipper AL-KO Classic 3.82 SE

Varenr. : 112856 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Ekstra stillegående, uten utslipp og sikker klipping
  • 2-i-1 funksjon: klipping og oppsamling
  • Kompakt og hendig, perfekt for klipping nær kanter
  • 37 l samleboks med integrert nivåindikator
  • Lav vekt og XL-dekk sørger for topp kjørekomfort
  • Forlengelseskabel er ikke inkludert

Ekstra stillegående, sikker og hendig klipping og oppsamling, tilstrekkelig elektrisk kraft og lett å manøvrere – dette er den prisgunstige AL-KO elektriske gressklipperen Classic 3.82 SE.

 

Den elektriske gressklipperen AL-KO Classic 3.82 SE – den hendige, effektive gressklipperen med ekstra sikkerhet

Den elektriske gressklipperen er takket være utslippsfri og ekstremt stillegående drift din perfekte hjelper for hagestell i ethvert boligområde. AL-KO elektriske gressklippere er tilgjengelige i ytelsesklasser opp til 1600 W og beveger seg uten avgasser, motorolje, varme og støy. Kabeldrift gjør den stillegående driften uavhengig av batteriladning eller bensinfylling – og uten den ekstra vekten av batteri eller bensintank. En opplevelse av å lykkes: Hendig, grønn klipping med lav vekt og mye komfort.

Her er den kompakte modell Classic 3.82 SE med 38 cm klippebredde spesielt kjent for sin kompakte konstruksjon uten utstående hjul – ideelt for presis kantklipping i hjørner og små, svingete hager. Lettvekteren med XL-lettløpende hjul er den optimale elektriske gressklipper for nybegynnere og eldre hageeiere – siden den er svært lett å skyve og dermed kan styres uten kraftanstrengelser.

For din egen sikkerhet: Sikkerhetsbøylesjalter med kabelstrekkavlastning gjør start og drift trygg – kabelens strekkavlastning beskytter mot utilsiktet frakobling av strømkretsen.

Tekniske detaljer for elektrisk gressklipper AL-KO Classic 3.82 SE

Med sin arbeidsbredde på 38 cm er denne elektriske gressklipperen med 2-i-1-funksjon (klipping og oppsamling) din hendige hjelper for hager opptil 500 m². Den viser sin styrke særlig på trange steder, og hvor det kreves nøyaktig kantklipping av plenen. I tillegg til kompakte dimensjoner garanterer den innovative, ekstra kompakte utformingen av Classic 3.82 SE at du lett kommer til med klipperen langs kanten – uten at utstikkende hjul er i veien.

Den stillegående 1400 W elektriske motoren på den 13 kg lette gressklipperen sørger for at du kommer lettvint gjennom gresshøyder opp til 60 mm. Klippehøyden kan innstilles på akselhjulet i 3 trinn fra 20 mm til 60 mm. XL-lettløpende hjul (140 mm/160), kombinert med lav vekt, gjør det mulig med velfungerende, uanstrengt styring av gressklipperen – ideelt for hageeiere eller pensjonister som setter pris på problemfri bruk.

Takket være aerodynamisk utformet hus og bred åpning blir avklippet optimalt samlet opp og den 37 l store samleboksen fylles effektivt. I tillegg lettes arbeidet av oppsamlingsboksen med nivåindikator og bærehåndtaket for enkel tømming. To integrerte bærehåndtak på huset hjelper til å unngå hindringer og sørger sammen med det sammenleggbare håndtaket for lettvint transport og plassbesparende lagriing av den lette elektriske gressklipperen.

 

Kjøp AL-KO Classic 3.82 SE og alternativer

Elektrisk gressklipper Classic 3.82 SE kan du kjøpe i vår nettbutikk, eller hos en av våre forhandlere. Det er den ideelle partner for stillegående og utslippsfri klipping av mellomstore, selv svingete hager.

Hvis du er ute etter en superhendig gressklipper med mindre klippebredde, anbefaler vi Classic 3.22 SE. Ønsker du en gressklipper med større klippebredde, kan vi anbefale modellen AL-KO 40 E Comfort. Vil du ha en gressklipper uten kabel, anbefaler vi batteri-gressklipperen AL-KO Moweo 3.85 Li.

 

Fordelene dine

Klippe nært kanter

Klippe nært kanter

Knivskarp klipping helt til kanten - takket være det spesielle skjold hvor hjulene ikke stikker ut, kan man uten problem klippe langs murer og vegger.

Lett

Lett

Takket være håndtak og lav vekt, er modellene 3.22 SE og 3.82 SE lette å transportere og oppbevare.

Optimert oppsamler

Optimert oppsamler

Aerodynamisk luftgjennomstrømningen sikrer en optimal fylling til toppen av oppsamleren. Nivåindikator, bred åpning og integrert bærehåndtak forenkler tømming.

Tekniske data

Kjøretype Elektrisk
Nettovekt (kg) 12 KG
Hjuldrift Ingen
Oppsamlingsvolum (l) 37 L
Mål lengde cm uten boks 127 CM
Mål høyde cm uten boks 97 CM
Mål bredde cm uten boks 41 CM
Bruttovekt (kg) 14 KG
Oppsamler materiale Kunststoff
Arbeidsområde opp til m2 500 QM
Klippehøyde min / maks. i mm 20 - 60 MM
Skjold materiale Kunststoff
Klippehøydejustering Parvis, 3 trinn
Funksjon 2in1
Bioklipp Nei
Sideutkast Nei
Max Airflow Technology Nein
Hjuldiameter for (mm) 140 MM
Høydejusterbart skaft Nei
Bakhjulets diameter (mm) 160 MM
Sammenleggbar skaft Ja
Gressklipper cockpit på styret Uten kontrollpanel
Maks. hastighet foran (km/t) 2.5 KMH
Effekt (kW) 1 KW
Hjul med kulelager Nei
Oppsamler med nivåindikator Nei
Dimensjonslengde boks cm 71 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Klippebredde (cm) 38 CM
Varemerke AL-KO
Kategori Easy
Instruksjoner for bruk Download (7.63MB)
CE-erklæringer Download (130.88KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.