Elektrisk gressklipper AL-KO Classic 3.82 SE

Artikkelnummer: 112856 Denne varen er ikke på lager og må bestilles igjen.
inkl. 25% mva, plus levering
  • Ekstra stillegående, uten utslipp og sikker klipping
  • 2-i-1 funksjon: klipping og oppsamling
  • Kompakt og hendig, perfekt for klipping nær kanter
  • 37 l samleboks med integrert nivåindikator
  • Lav vekt og XL-dekk sørger for topp kjørekomfort
  • Forlengelseskabel er ikke inkludert

Ekstra stillegående, sikker og hendig klipping og oppsamling, tilstrekkelig elektrisk kraft og lett å manøvrere – dette er den prisgunstige AL-KO elektriske gressklipperen Classic 3.82 SE.

 

Den elektriske gressklipperen AL-KO Classic 3.82 SE – den hendige, effektive gressklipperen med ekstra sikkerhet

Den elektriske gressklipperen er takket være utslippsfri og ekstremt stillegående drift din perfekte hjelper for hagestell i ethvert boligområde. AL-KO elektriske gressklippere er tilgjengelige i ytelsesklasser opp til 1600 W og beveger seg uten avgasser, motorolje, varme og støy. Kabeldrift gjør den stillegående driften uavhengig av batteriladning eller bensinfylling – og uten den ekstra vekten av batteri eller bensintank. En opplevelse av å lykkes: Hendig, grønn klipping med lav vekt og mye komfort.

Her er den kompakte modell Classic 3.82 SE med 38 cm klippebredde spesielt kjent for sin kompakte konstruksjon uten utstående hjul – ideelt for presis kantklipping i hjørner og små, svingete hager. Lettvekteren med XL-lettløpende hjul er den optimale elektriske gressklipper for nybegynnere og eldre hageeiere – siden den er svært lett å skyve og dermed kan styres uten kraftanstrengelser.

For din egen sikkerhet: Sikkerhetsbøylesjalter med kabelstrekkavlastning gjør start og drift trygg – kabelens strekkavlastning beskytter mot utilsiktet frakobling av strømkretsen.

Tekniske detaljer for elektrisk gressklipper AL-KO Classic 3.82 SE

Med sin arbeidsbredde på 38 cm er denne elektriske gressklipperen med 2-i-1-funksjon (klipping og oppsamling) din hendige hjelper for hager opptil 500 m². Den viser sin styrke særlig på trange steder, og hvor det kreves nøyaktig kantklipping av plenen. I tillegg til kompakte dimensjoner garanterer den innovative, ekstra kompakte utformingen av Classic 3.82 SE at du lett kommer til med klipperen langs kanten – uten at utstikkende hjul er i veien.

Den stillegående 1400 W elektriske motoren på den 13 kg lette gressklipperen sørger for at du kommer lettvint gjennom gresshøyder opp til 60 mm. Klippehøyden kan innstilles på akselhjulet i 3 trinn fra 20 mm til 60 mm. XL-lettløpende hjul (140 mm/160), kombinert med lav vekt, gjør det mulig med velfungerende, uanstrengt styring av gressklipperen – ideelt for hageeiere eller pensjonister som setter pris på problemfri bruk.

Takket være aerodynamisk utformet hus og bred åpning blir avklippet optimalt samlet opp og den 37 l store samleboksen fylles effektivt. I tillegg lettes arbeidet av oppsamlingsboksen med nivåindikator og bærehåndtaket for enkel tømming. To integrerte bærehåndtak på huset hjelper til å unngå hindringer og sørger sammen med det sammenleggbare håndtaket for lettvint transport og plassbesparende lagriing av den lette elektriske gressklipperen.

 

Kjøp AL-KO Classic 3.82 SE og alternativer

Elektrisk gressklipper Classic 3.82 SE kan du kjøpe i vår nettbutikk, eller hos en av våre forhandlere. Det er den ideelle partner for stillegående og utslippsfri klipping av mellomstore, selv svingete hager.

Hvis du er ute etter en superhendig gressklipper med mindre klippebredde, anbefaler vi Classic 3.22 SE. Ønsker du en gressklipper med større klippebredde, kan vi anbefale modellen AL-KO 40 E Comfort. Vil du ha en gressklipper uten kabel, anbefaler vi batteri-gressklipperen AL-KO Moweo 3.85 Li.

 

Tekniske data

Bioklipp Nei
Oppsamlingsvolum (l) 37.0
Skafttype Enkelt metalhåndtak
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2.0
Bruttovekt (kg) 14.0
Arbeidsområde opp til m2 0.0
Klippebredde (cm) 38.0
Varemerke AL-KO
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 6.0
Bakhjulets diameter (mm) 160.0
Type høydejustering av styret Enkel høydejustering
Oppsamler med nivåindikator Nei
Høydejusterbart skaft Nei
Oppsamler materiale Kunststoff
Skjold materiale Kunststoff
Kjøretype Elektrisk
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96.0
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 94.0
Effekt (kW) 1400.0
Sammenleggbar skaft Ja
Klippehøyde min / maks. i mm 20.0
Hjul med kulelager Nei
Nettovekt (kg) 12.0
Frakobling klippeaggregat Nei
Funksjon 2in1
Hjuldiameter for (mm) 140.0
Tilbehør inkludert NEIN
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 84.0
Med oppsamler Ja
K-verdi (m/s^ 2) 1.0
Klippehøydejustering Parvis, 3 trinn
Kategori Easy
Hjuldrift Ingen
Sideutkast Nei
Antall kniver 1.0
Oppsamling Ja
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.