Elektrisk gressklipper AL-KO Comfort 40 E

Artikkelnummer: 112858 Klar for levering
inkl. 25% mva, plus levering
  • Ekstra stillegående, uten utslipp og sikker klipping
  • 3in1-function: klipping, oppsamling, bioklipping
  • Klippehøyden innstilles med et håndgrep
  • Stor 43 liters oppsamler for store plener
  • Høyderegulerbart håndtak

Ekstra stillegående, kraftig og effektiv klipping, oppsamling og bioklipping på store gressplener, praktisk i bruk og meget lett å skyve – disse kvaliteter kjennetegner den særlig sterke og robuste elektriske gressklipperen AL-KO Comfort 40 E.

 

Den elektriske gressklipperen AL-KO Comfort 40 E – kraftig og sikker 3-i-1 allrounder for enhver plen

Den elektriske gressklipperen med 3in1-fuction er takket være utslippsfri og ekstremt stillegående drift din perfekte hjelper for høyverdig hagestell i ethvert boligområde. AL-KO elektriske gressklippere er tilgjengelige i ytelsesklasser opp til 1.600 W og beveger seg uten avgasser, motorolje, varme og støy. Kabelkobling gjør den stillegående driften uavhengig av batteriladning eller bensinfylling – og uten den ekstra vekten av batteri eller bensintank. En opplevelse av å lykkes: hendig, grønn klipping med lav vekt og mye komfort.

Takket være 3in1-function tilbyr Comfort 40 E også funksjonaliteten til en bioklipper: Her blir det finhakkede gressavklippet blåst tilbake som naturlig gjødsel på plenen. Dette gjøres ved å sette inn en bioklipperplugg i utkastsjakten. Bioklipping er ikke bare miljøvennlig, men sparer deg også bryet med avhending av avklipp, samt ekstra kostnader for plengjødsel.

Den kraftige Comfort 40 E med 40 cm klippebredde er spesielt kjent for sin sterke elektriske motor – ideelt for effektiv og tidsbesparende klipping av større områder. Kraftkaren blant elektriske bioklipp gressklippere er utstyrt med store XL lettkjørende hjul og behagelig mykt gummigrep, det gjør den til en perfekt partner for nybegynnere som forventer seg lettvint og utslippsfri kjørekomfort.

For din egen sikkerhet: Sikkerhetsbøyle med kabelstrekkavlastning gjør start og drift trygg – kabelens strekkavlastning beskytter mot utilsiktet frakobling av strømkretsen.

Tekniske detaljer for elektrisk gressklipper AL-KO Comfort 40 E

Med kraftig 1.400 W elektrisk motor og en arbeidsbredde på 40 cm, tilbyr den elektriske gressklipperen høy klippeytelse for å komme gjennom raskt og enkelt på plener opptil 600 m². Kraftige Comfort 40 E garanterer takket være den nyskapende, ekstra kompakte utformingen hendig og effektiv klipping.

Den kraftige 1.400 W elektromotoren og en vekt på bare 19 kg sikrer at gressklipperen lett kan komme gjennom i gresshøyder opp til 70 mm. Klippehøyden kan justeres med et håndgrep på den sentrale innstillingen for klippehøyde – i 6 trinn fra 28 mm til 68 mm. XL lettkjørende hjul (155/199 mm), muliggjør lett og uanstrengt styring av gressklipperen – ideelt for hobbygartnere og pensjonister som setter pris på problemfri bruk.

Takket være aerodynamisk utforming av huset og bred åpning blir avklippet optimalt oppsamlet, og den ekstra store oppsamleren med 43 l kapasitet fylles effektivt. I tillegg gjør oppsamleren med nivåindikator det enkelt å tømme boksen i rett tid. Det høydejusterbare håndtaket muliggjør individuell tilpasning til brukerens kroppsstørrelse. Det store, integrerte bærehåndtaket hjelper til å unngå hindringer og gjør bæringen enkel. Takket være det sammenleggbare håndtaket, sparer du plass ved lagring av klipperen.

 

Kjøp AL-KO Comfort 40 E eller våre andre alternativer

Elektrisk gressklipper Comfort 40 E kan kjøpes i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere. Det er den best utstyrte all-rounder for stille og utslippsfri klipping på mellomstore plener.Hvis du ønsker en kraftig gressklipper uten kabel, anbefaler vi batteri-gressklipperen AL-KO Moweo 42.5 Li.

Tekniske data

Hjuldiameter for (mm) 155.0
Arbeidsområde opp til m2 0.0
Oppsamlingsvolum (l) 43.0
Klippebredde (cm) 40.0
Effekt (kW) 1400.0
K-verdi (m/s^ 2) 1.0
Antall kniver 1.0
Bruttovekt (kg) 21.0
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 92.0
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 94.0
Bakhjulets diameter (mm) 190.0
Nettovekt (kg) 19.0
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2.0
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 8.0
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 84.0
Klippehøyde min / maks. i mm 28.0

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.