Vær oppmerksom på, at vi vil utføre vedlikeholdsarbeid fra 30. oktober kl. 14.00 til 31. oktober kl. 09.00. Dessverre er det ikke mulig å bestille i denne perioden. Takk for at du forstår!

Elektrisk gressklipper Comfort 46.4 E

Varenr. : 113103 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt

Tekniske data

Skafttype Enkelt metalhåndtak
Høydejusterbart skaft Ja
Skjold materiale Stål
Funksjon 3in1
Med oppsamler Ja
Bioklipp Ja
Sideutkast Nei
Hjul med kulelager Ja
Oppsamling Ja
Frakobling klippeaggregat Nei
Skjoldtype Classic
Oppsamler materiale Kunststoff
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Type høydejustering av styret Enkel høydejustering
Kategori Comfort
Oppsamler med nivåindikator Ja
Kjøretype Elektrisk
Hjuldrift Ingen
Varemerke AL-KO
Sammenleggbar skaft Ja
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.