Reservekniv til AL-KO batteri gressklipper 3.22 Li Easy

Varenr. : 114010 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • Kniver av spesialherdet stål
  • Svært høy levetid
  • Klippebredde 32 cm

AL-KO reservekniv til batteri-gressklipper 3.22 Li Easy

Original AL-KO reservekniv til batteri-gressklipper 3.22 Li Easy. Den spesialherdede kniven med en klippebredde på 32 cm har svært høy levetid og sørger dermed for gjennomgående ren og jevn klipping selv under intensive påkjenninger.
 
 

Kjøp AL-KO reservekniv og våre alternativer

Kjøp originaltilbehør fra AL-KO – her på nettbutikken eller hos forhandleren.
...

Tekniske data

Varenr. 114010
EAN 4003718063462
Nettovekt (kg) 0.4 KG
Bruttovekt (kg) 0.6 KG
Mål bredde cm uten boks 7 CM
Mål høyde cm uten boks 2 CM
Mål lengde cm uten boks 32 CM
Dimensjonslengde boks cm 36 CM
Varemerke AL-KO

Mowing System

Klippebredde (cm) 32 CM

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.