Rotorklip. Al-ko Classic 5.15 Sp-b Plus

Rotorklip. Al-ko Classic 5.15 Sp-b Plus

Varenr. : 119613

Tekniske data

Skjold materiale Stål
Oppsamler med nivåindikator Ja
Klippebredde (cm) 51
Bakhjulets diameter (mm) 280
Funksjon 3in1
Oppsamler materiale Kunststoff
Hjuldiameter for (mm) 200
Bioklipp Ja
Skjoldtype Classic
Kjøretype Bensin
Arbeidsområde opp til m2 1800
Varemerke AL-KO
Hjul med kulelager Ja
Hjuldrift 1 gir
Sideutkast Nei
Med oppsamler Ja
Oppsamlingsvolum (l) 65
Oppsamling Ja
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.