Rotorklip. Al-ko Classic 5.15 Sp-b Plus

Rotorklip. Al-ko Classic 5.15 Sp-b Plus

Varenr. : 119613

Tekniske data

Oppsamling Ja
Hjul med kulelager Ja
Sideutkast Nei
Skjoldtype Classic
Funksjon 3in1
Oppsamler materiale Kunststoff
Med oppsamler Ja
Bioklipp Ja
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Hjuldrift 1 gir
Oppsamler med nivåindikator Ja
Skjold materiale Stål
Varemerke AL-KO
Kjøretype Bensin
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.