Rotorklipper 4.67 P-A Bio Edition

Rotorklipper 4.67 P-A Bio Edition

Varenr. : 119793
NoStockAndUnderStockNotAllowed,MaterialStatusG7,OxSaleableIsNotOne,0
inkl. 25% mva, ekskl. frakt

Tekniske data

Kjøretype Bensin
Nettovekt (kg) 23.1 KG
Klippehøydejustering Parvis, 4 trinn
Skjold materiale Stål
Bioklipp Ja
Funksjon 2in1
Sideutkast Ja
Hjuldiameter for (mm) 205 MM
Bakhjulets diameter (mm) 205 MM
Hjul med kulelager Ja
Dimensjonslengde boks cm 91.5 CM
Klippebredde (cm) 46 CM
Varemerke AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.