Rotorklipper AL-KO Classic 4.65 SP-B

Varenr. : 119611 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 1-trinns hjuldrift for enkel plenklipping
  • Klippehøyden justeres med én hånd
  • Ergonomisk formet styrehåndtak for effektivt arbeid
  • Kulelagerhjul for enkel fremdrift
  • Integrert frontbærehåndtak for enkel transport

Klassisk og god. Slik presenterer AL-KO Classic bensingressklippere med en attraktiv pris seg. Dermed blir plenklippingen en glede.

 

Bensingressklipperen AL-KO Classic 4.65 SP-B

Quality for Life. Det lover bensingressklipperne i AL-KO Classic-serien som utvikles i Tyskland og produseres i Østerrike. Pålitelige og effektive funksjoner samt innovativ teknikk for bensingressklipper AL-KO Classic 4.65 P-B gjør det lettere å arbeide hjemme i hagen. I tillegg er gressklipperen takket være sitt moderne design et blikkfang i hagen din. Det aerodynamiske stålskjoldet forenkler oppsamlingen og sikrer bensingressklipperen lang levetid.

 

Tekniske detaljer for AL-KO Classic 4.65 SP P-B

Bensingressklipperen med en klippebredde på 46 cm sørger for effektiv klipping i hager opptil 1.400 m². I 7 trinn kan klippehøyden stilles inn fra 25 mm til 75 mm for å passe til den klippehøyden du har behov for. I bensingressklipperen Classic 4.65 SP-B er det installert en 1,8 kW Briggs & Stratton bensinmotor, som gjør jobben og driver den 1-trinns hjuldrevne bensingressklipperen. Takket være 2INONEfunction kan gressklipperen i tillegg til klippingen også samle opp gresset. Komfort under arbeidet gir det ergonomisk utformete styrehåndtaket og ett-trinns hjuldrift. Takket være det aerodynamiske stålplatehuset samler AL-KO Classic 4.65 P-B gresset spesielt godt opp. Dermed slipper du å tømme den 65 l store samleboksen med nivåindikator så ofte.

 

Kjøp bensingressklipper AL-KO Classic 4.65 SP-B og alternativer

Kjøp bensingressklipperen AL-KO Classic 4.65 SP-B lettvint i vår nettbutikk eller finn en forhandler nær deg. Bensingressklipper AL-KO Classic 4.65 SP-B er en effektiv hjelper i hagearbeidet til en attraktiv pris. Vil du ha en bensingressklipper som du også kan bioklippe med? Da anbefaler vi bensingressklipperen AL-KO Classic 5.15 SP-B Plus.

Tekniske data

Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 95
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 86
Sideutkast Nei
Arbeidsområde opp til m2 1400
Hjul med kulelager Ja
Skjold materiale Stål
Oppsamling Ja
Skjoldtype Classic
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Oppsamler materiale Kunststoff
Bakhjulets diameter (mm) 220
Kjøretype Bensin
Hjuldrift 1 gir
Med oppsamler Ja
Funksjon 2in1
Bioklipp Nei
Hjuldiameter for (mm) 180
Oppsamlingsvolum (l) 65
Oppsamler med nivåindikator Ja
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Varemerke AL-KO
Klippebredde (cm) 46
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.