Batteritrimmer AL-KO GT 2025 EasyFlex uten Akku

Artikkelnummer: 113535 Denne varen er ikke på lager og må bestilles igjen.
inkl. 25% mva, plus levering
  • Lett, billig kvalitetsmodell for nybegynnere i EasyFlex batteriserien
  • Enkel betjening uten kabel og utslipp
  • Nesten lydløs trimming når som helst på dagen
  • 20 V Li-ion batteri: kort ladetid, lang levetid <strong>(batteri og lader ikke inkludert)</strong>
  • Nøyaktig klipp med svingbart trimmerhode

 Skånsom trimming for mennesker og miljø. Stille og uten utslipp med AL-KO batteridrevne gresstrimmere, de fleksible mestere for alle plenkanter og hjørner på området "gressklipping".

 

Batteridrevet gresstrimmer AL-KO GT 2025 – enkelt plenstell for nybegynnere

AL-KO GT 2025 Li-ion-batteriet fra EasyFlex serien overbeviser med perfekte klipperesultater i kjent AL-KO kvalitet. Ingen eksos og ekstremt stillegående, den praktiske batteridrevne hagetrimmeren gjør sin plikt i din hage. Den lave vekten, samt praktisk drift med regulerbart ekstra håndtak og bøyelig skjærehode, letter nøyaktig trimming i alle stillinger og i hvert hjørne av hagen.

 

Tekniske detaljer for AL-KO GT 2025 Li-ion

Med en vekt på bare 2,4 kg inkl. batteri og ergonomisk regulerbart hjelpehåndtak, er AL-KO GT 2025 Li-ion ekstra mobil og enkel å bruke for enhver hageeier. Det fleksible, svingbare hodet med en klippebredde på 25 cm og plantevernbøyle sikrer nøyaktig trimming ved kanten av plenen, under busker og langs vegger. Det 20 V kraftige Li-Ion batteriet med lang levetid lades på ca 50 minutter. Med tipp-automatikk stilles den optimale trimmelengden lett inn ved å trykke trimmerhodet mot bakken. Og det høydejusterbare teleskopiske aluminumskaftet kan tilpasses individuelt til de respektive kroppsstørrelser.

Din frihet: Den kompakte batteritrimmeren AL-KO er ideell for nybegynnere. Takket være stillegang blir ikke naboene forstyrret – du kan trimme når som helst på dagen, uavhengig av fastlagte hvileperioder.

Ett batteri for mange hageredskaper: GT 2025 er en del av EasyFlex batteridrevne hageredskap-serie. Leveres uten batteri og lader. Hvis du allerede har EasyFlex enheter, settes du bare inn dette batteri i GT 2025.

Merk: Informasjonen for klippeområder og brukstid på våre batteridrevne maskiner kan avvike, avhengig av det som skal klippes (gressets høyde, tetthet, fuktighet, etc.).

 

Kjøp AL-KO GT 2025 & alternativer

Batterigresstrimmer AL-KO GT 2025  kan kjøpes i nettbutikken vår, eller hos en forhandler. Det er det perfekte produktet hvis du er ute etter en lett og hendig batteridrevet trimmer. Hvis du trenger en trådløs trimmer for større områder eller vanskelige steder, anbefaler vi solo by AL-KO GT 4235.

 

.

Tekniske data

Klippebredde tråd (cm) 25.0
Teleskopisk Ja
Delbart skaft Nei
Varemerke AL-KO
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2.0
Nettovekt (kg) 2.1
Kompatible batterier 113559, 113698
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96.0
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 73.8
K-verdi (m/s^ 2) 2.5
Ekstra trådspole Ja
Kjøretype Batteri
Trådfremføring Tipp-automatik
Ladetid 2,5 Ah (min) 50.0
Tilbehør inkludert FADENSPULE
Kategori Easy
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 94.0
Maks. ladetid 2,5 Ah (min.) 30.0
Dreibart trimmerhode Ja
Bruttovekt (kg) 2.4
Batteriserie Easy Flex 20 V
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 2.5
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)
Sikkerhetsdatablad Download 0 (0.00P)
Download 1 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.
Ønskeliste
details