God jul og godt nytt år! Husk å bestille varene dine senest den 13. desember for levering før jul. Vi holder stengt mellom jul og nyttår!

Elektrisk trimmer AL-KO GTE 350 Classic

Varenr. : 112928 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Stillegående 350 W elektrisk motor for utslippsfri trimming
  • Robust og lett takket være teleskopskaft av aluminium
  • Sikker håndtering takket være perfekt balanse
  • Betjeningskomfort med håndtakjustering og tipp-automatikk
  • Stillegående klipping i boligområder når som helst på dagen

 

Trimming som sparer krefter og miljø: stillegående og utslipssfri med AL-KO elektriske gresstrimmere, det allsidige og presise verktøy for alle plenkanter og hjørner på området "gressklipping" med strøm

.

Elektrisk trimmer AL-KO GTE 350 Classic – den beste hjelperen for nybegynnere

Fleksibel, lett å håndtere og så robust som du vil ha det: AL-KO GTE 350 Classic leverer perfekte klipperesultater i kjent AL-KO kvalitet. Uten utslipp og stillegående utøver den "lille" elektrisk trimmeren fra AL-KO jobben i alle hager. Den forholdsvis lave vekten, optimalt fordelt over det ergonomiske teleskopskjeftet av aluminium, og hoved- og justerbart hjelpehåndtak gjør håndtering lekende lett.

 

Tekniske detaljer for AL-KO GTE 350 Classic

Med en vekt på bare 2,3 kg, ergonomisk teleskopskaft av aluminium og plantevernbøyle for å beskytte nærtvoksende planter og holde avstand fra hus og vegger, er AL-KO GTE 350 Classic en mobil hjelper, lett å bruke i hagestellet.
Den kraftige motoren utfører arbeidet pålitelig.
Med tipp-automatikk stilles den optimale klippelengden lett inn ved å trykke trimmerhodet mot bakken.
Din store frihet: Denne kompakte elektrisk trimmeren fra AL-KO er en klassiker for hobbygartnere og nybegynnere. Takket være stille gang blir ikke naboene forstyrret – du kan trimme når som helst på dagen, uavhengig av fastlagte hvileperioder.

 

Kjøp AL-KO GTE 350 Classic eller våre andre alternativer

Elektrisk trimmer AL-KO GTE 350 kan kjøpes i vår nettbutikk, eller hos en forhandler. Det er det perfekte produktet hvis du er ute etter en lett og hendig elektrisk trimmer.
Hvis du trenger en elektrisk trimmer for større områder eller vanskelige steder, anbefaler vi AL-KO GTE 450 Comfort eller AL-KO GTE 550 Premium, henholdsvis de elektriske ryddesagene AL-KO BC 1000 E og AL-KO BC 1200 E.

 

Fordelene dine

Helt til kanten

Helt til kanten

Takket være plantebeskyttelsesbøyle og løpehjul kan du også under busker eller ved vegger og murer trimme helt nøyaktig og trygt, uten å forårsake skade.

Tekniske data

Arbeidsbredde (cm) 25 CM
Kjøretype Elektrisk
Motorytelse (W) 350 W
Nettovekt (kg) 2.3 KG
Teleskopisk Ja
Bruttovekt (kg) 3.08 KG
Trimmerhode type Klassisk
Trådfremføring Tipp-automatik
Gjengediameter (mm) 1.65 MM
Gjengelengde (cm) 600 CM
Justerbart håndtak Ja
Dimensjonslengde boks cm 22.5 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Delbart skaft Nei
Kategori Easy
Varemerke AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.