Elektrisk trimmer AL-KO GTE 450 Comfort

Varenr. : 112929 Klar for levering
Kontakt oss for forventet leveringsdato
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Stillegående 450 W elektrisk motor for utslippsfri trimming
  • Nøyaktig arbeid med svingbart/bøyelig trimmerhode
  • Sikker håndtering takket være perfekt balanse
  • Betjeningskomfort med håndtakjustering og tipp-automatikk
  • Stillegående klipping i boligområder når som helst på dagen

Trimming som sparer krefter og miljø: stillegående og utslipssfri med AL-KO elektriske gresstrimmere, det allsidige og presise verktøy for alle plenkanter og hjørner på området "gressklipping" med strøm

.

AL-KO GTE 450 Comfort – presis trimming i din hage

Fleksibel, lett å håndtere og så robust som du vil ha det: AL-KO GTE 450 leverer perfekte klipperesultater i kjent AL-KO kvalitet. Uten utslipp og stillegående utøver den "medium" elektriske trimmeren fra AL-KO sin tjeneste i din hage. Den forholdsvis lave vekten, optimalt fordelt over det ergonomiske teleskopskaftet av aluminium, og hoved- og justerbart hjelpehåndtak gjør håndtering lekende lett. Et særtrekk er det bøyelige trimmerhodet som kan svinges og bøyes for nøyaktig trimming.

 

Tekniske detaljer for AL-KO GTE 450 Comfort trimmer

Med det ergonomiske teleskopskaftet av aluminium og hoved- og justerbart hjelpehåndtak er AL-KO GTE 450 Comfort en mobil hjelper som er lett å bruke i hagestellet.
Det fleksible trimmerhodet som kan svinges og bøyes i 180 grader, med en klippebredde på 30 cm og plantevernbøyle, gjør det ideelt for nøyaktig trimming ved kanten av plenen, under busker, benker og ved vegger. Det er også svært nyttig for effektiv klipping over lengre avstander eller på mindre plener.
Med tipp-automatikk stilles den optimale klippelengden lett inn ved å trykke trimmerhodet mot bakken. Fleksibilitet takket være dreibart håndtak og styrehjul.
Din store frihet: Denne elektriske trimmeren fra AL-KO er den praktiske løsningen for ivrige hobbygartnere. Takket være stille gang blir ikke naboene forstyrret – du kan trimme når som helst på dagen, uavhengig av fastlagte hvileperioder.

 

KjøpAL-KO GTE 450 Comfort eller våre andre alternativer

AL-KO GTE 450 kan kjøpes i vår nettbutikk, eller hos en forhandler. Det er det perfekte produktet hvis du er ute etter en sterk og robust, fleksibel og presis elektrisk trimmer.
Hvis du trenger en elektrisk trimmer for større områder eller vanskelige steder, anbefaler vi AL-KO GTE 550 Premiuim eller de elektriske trimmerne AL-KO BC 1000 E og AL-KO 1200 E BC.

 

...

Tekniske data

Varenr. 112929
EAN 4003718044935
Nettovekt (kg) 2.9 KG
Teleskopisk Ja
Bruttovekt (kg) 3.7 KG
Trimmerhode type Klassisk
Trådfremføring Tipp-automatik
Gjengediameter (mm) 1.65 MM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Delbart skaft Nei
Kategori Comfort
Varemerke AL-KO

Strømforsyning

Kjøretype Elektrisk

Skjæresystem

Gjengelengde (cm) 1000 CM

Klippesystem

Arbeidsbredde (cm) 30 CM

Motor

Motorytelse (W) 450 W

Handle system

Justerbart håndtak Ja

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (5.04MB)
Varenr. 112966 Tilgjengelig igjen på 02.08.2024
kr 220,00
inkl. 25% mva pluss Frakt

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.