Elektrisk trimmer AL-KO GTE 450 Comfort

Artikkelnummer: 112929 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, plus levering
  • Stillegående 450 W elektrisk motor for utslippsfri trimming
  • Nøyaktig arbeid med svingbart/bøyelig trimmerhode
  • Sikker håndtering takket være perfekt balanse
  • Betjeningskomfort med håndtakjustering og tipp-automatikk
  • Stillegående klipping i boligområder når som helst på dagen

Trimming som sparer krefter og miljø: stillegående og utslipssfri med AL-KO elektriske gresstrimmere, det allsidige og presise verktøy for alle plenkanter og hjørner på området "gressklipping" med strøm

.

AL-KO GTE 450 Comfort – presis trimming i din hage

Fleksibel, lett å håndtere og så robust som du vil ha det: AL-KO GTE 450 leverer perfekte klipperesultater i kjent AL-KO kvalitet. Uten utslipp og stillegående utøver den "medium" elektriske trimmeren fra AL-KO sin tjeneste i din hage. Den forholdsvis lave vekten, optimalt fordelt over det ergonomiske teleskopskaftet av aluminium, og hoved- og justerbart hjelpehåndtak gjør håndtering lekende lett. Et særtrekk er det bøyelige trimmerhodet som kan svinges og bøyes for nøyaktig trimming.

 

Tekniske detaljer for AL-KO GTE 450 Comfort trimmer

Med det ergonomiske teleskopskaftet av aluminium og hoved- og justerbart hjelpehåndtak er AL-KO GTE 450 Comfort en mobil hjelper som er lett å bruke i hagestellet.
Det fleksible trimmerhodet som kan svinges og bøyes i 180 grader, med en klippebredde på 30 cm og plantevernbøyle, gjør det ideelt for nøyaktig trimming ved kanten av plenen, under busker, benker og ved vegger. Det er også svært nyttig for effektiv klipping over lengre avstander eller på mindre plener.
Med tipp-automatikk stilles den optimale klippelengden lett inn ved å trykke trimmerhodet mot bakken. Fleksibilitet takket være dreibart håndtak og styrehjul.
Din store frihet: Denne elektriske trimmeren fra AL-KO er den praktiske løsningen for ivrige hobbygartnere. Takket være stille gang blir ikke naboene forstyrret – du kan trimme når som helst på dagen, uavhengig av fastlagte hvileperioder.

 

KjøpAL-KO GTE 450 Comfort eller våre andre alternativer

AL-KO GTE 450 kan kjøpes i vår nettbutikk, eller hos en forhandler. Det er det perfekte produktet hvis du er ute etter en sterk og robust, fleksibel og presis elektrisk trimmer.
Hvis du trenger en elektrisk trimmer for større områder eller vanskelige steder, anbefaler vi AL-KO GTE 550 Premiuim eller de elektriske trimmerne AL-KO BC 1000 E og AL-KO 1200 E BC.

 

Tekniske data

Arbeidsbredde (cm) 30.0
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96.0
Bruttovekt (kg) 3.7
K-verdi (m/s^ 2) 2.5
Kjøretype Elektrisk
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 85.4
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2.0
Kategori Comfort
Nettovekt (kg) 2.9
Tilbehør inkludert 112966, PFLANZENSCHUTZBÜGEL
Dreibart trimmerhode Ja
Teleskopisk Ja
Ekstra trådspole Ja
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 94.0
Delbart skaft Nei
Varemerke AL-KO
Trådfremføring Tipp-automatik
Motorytelse (W) 450.0
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 3.15
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.