Hagetraktor AL-KO 18-111.4 HDS-A V2 Comfort

Varenr. : 123087 Denne varen er ikke på lager.
Tilgjengelig på 04.07.2024
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 3IN1function: Klipping, sideutkast og bioklipp
  • Optimalisert sittestilling for enkel tilgang til betjeningselementene med komfortabelt, lavt stigtrinn
  • Fothydrostat med ergonomisk plasserte pedaler
  • Pålitelig klippeenhet med 2 kniver og kulelager for jevn drift
  • Elektromagnetisk knivclutch
  • Kraftig, robust 2-sylindret AL-KO Pro-motor
  • Kompostfunksjon via kompostlås, praktisk oppbevart på klippeaggregatet

Komfortabel og effektiv klipping med den bensindrevne hagetraktoren AL-KO 18-111.4 HDS-A V2 Comfort

Komponenter av høy kvalitet, utviklet i Tyskland og produsert i Østerrike: Slik presenterer AL-KO 18-111.4 HDS-A V2 hagetraktor i Comfort-serien seg. Takket være sideutkastet er det ikke nødvendig å tømme gressoppsamleren, slik at selv store arealer kan klippes raskt i én omgang. hagetraktoren er likevel svært manøvrerbar og passer derfor godt i de fleste hager. Omfattende tilbehør til hagetraktoren, som f.eks. hagetrommel, snøskjær, tilhenger og mye mer, og det lett avtakbare klippeaggregatet gjør den til en allrounder både sommer og vinter. Hvis du er på utkikk etter en rimelig hagetraktor til nesten alle bruksområder, er dette produktet noe for deg.

Kastes ut til siden og kan enkelt konverteres til kompostfunksjon

Med en klippebredde på 110 cm er hagetraktoren i Comfort-kategorien perfekt for effektiv og rask klipping av store plener (opptil 6000 m²). hagetraktoren AL-KO 18-111.4 HDS-A V2 Comfort drives av en kraftig, robust og vibrasjonssvak 9,6 kW 2-sylindret AL-KO Pro 600-motor. Klippehøyden kan justeres raskt og enkelt i 6 trinn fra 30 mm til 80 mm med ett enkelt håndgrep. Det slitesterke klippeaggregatet i stålplate har to kniver for en ren gressklipping og kan enkelt tas av. Dette muliggjør rask rengjøring og tidsbesparende knivservice.

Hvis du ønsker å bruke kompostfunksjonen på denne traktoren, kan den konverteres uten verktøy. Kompostlåsen kan enkelt oppbevares på klippeaggregatet. Takket være den trinnløse fothydrostaten kan du klippe helt avslappet med de ergonomisk plasserte pedalene og den optimale sittestillingen. 


Om vinteren kan det også monteres et snøskjær foran på AL-KO 18-111.4 HDS-A V2 Comfort hagetraktor. Med tilbehør som hagetrommel, Combi Trailer og gjødselspreder hjelper denne hagetraktoren deg også med annet arbeid om sommeren. De ekstra store 18-tommers dekkene på drivakselen sørger for godt grep og rask fremdrift uansett underlag og terreng. Det sklisikre rattet og de oversiktlige betjeningselementene gir ytterligere komfortfordeler.

Kjøp AL-KO 18-111.4 HDS-A V2 Comfort nå

Kjøp AL-KO 18-111.4 HDS-A V2 Comfort hagetraktor i vår nettbutikk nå. Hvis du ønsker en hagetraktor med sideutkast og mindre klippebredde, anbefaler vi hagetraktoren AL-KO 15-93.2 HDS-A Easy (varenr. 123013).
Vårt tips: Med et omfattende utvalg av tilbehør er denne hagetraktoren av typen AL-KO 18-111.4 HDS-A V2 Comfort en ekte allrounder som kan gjøre jobben for deg både sommer og vinter.

...

Tekniske data

Varenr. 123087
EAN 4003718356892

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (27.99MB)
Download (17.77MB)
Download (20.67MB)
Download (22.27MB)
CE-erklæringer Download (275.92KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.