Hagetraktor AL-KO T 18-111.9 HDS Black Edition

Artikkelnummer: 119927 Denne varen er ikke på lager, kontakt oss for leveringstid.
inkl. 25% mva, plus levering
  • Maksimal komfort takket være enkel og oversiktlig betjening
  • Fothydrostat med ergonomisk plasserte pedaler
  • 110 cm klippebredde – til gressplener opptil 6.000 m2
  • Brede hjul for optimal fremdrift ved klipping
  • Enkel konvertering til vinterdrift (med snøskjær)

Oppdag den fine siden av plenklippingen med vår AL-KO Black Edition hagetraktor. Hagetraktor AL-KO T 18-111.9 HDS Black Edition skiller seg ut på grunn av sin lette manøvrering. En kraftkar med sterk Briggs&Stratton motor, den ideelle partner for mellomstore hager.

AL-KO T 18-111.9 HDS Black Edition

Høykvalitets komponenter utviklet i Tyskland og produsert i Østerrike: Hagetraktor AL-KO T 18-111.9 HDS presenterer seg som en eksklusiv Black Edition. Store områder kan klippes effektivt og fremfor alt komfortabelt med denne kraftige hagetraktoren. Dermed beholder hagetraktoren sin hendige manøvrering og trives i de fleste hager også.

Et stort utvalg for hagetraktoren, som har mulighet for både sideutkast og bioklipp, samt muligheten for tilbehør som snøskraper og mye mer. Det gjør det til en all-rounder både sommer og vinter. Hvis du er ute etter en hagetraktor til nesten alle formål og til en fornuftig pris, er AL-KO T 18-111.9 HDS et godt valg.

Tekniske data for AL-KO T 18-111.9 HDS Black Edition

Hagetraktor fra Black Edition produktlinjen er perfekt med sin klippebredde på 110 cm, for å klippe mellomstore plener effektivt og raskt. Hagetraktoren AL-KO T 18-111.9 HDS Black Edition drives av en 9,5 kW, Briggs&Stratton motor. Klippehøyden kan justeres raskt og enkelt med et håndgrep i 6 trinn fra 30 mm til 80 mm. Det slitesterke klippedekselet fremstilt av stålplater omfatter to kniver for ren gressklipping og kan utvides med enkle håndgrep. Dette gir rask rengjøring og en tidsbesparende knivservice.

Et snøskjær kan monteres på fronten av hagetraktoren AL-KO T 18-111.9 HDS Black Edition om vinteren. Med tilbehør som en hagevalse eller en tilhenger vil denne hagetraktoren også yte videre arbeid for deg om sommeren. De ekstra store dekk på opptil 18 tommer sørger for godt grep og rask fremdrift på alle underlag og i alle terreng. Det funksjonelle rattet og de oversiktlige betjeningselementene byr på ytterligere komfort.

Kjøp hagetraktoren AL-KO T 18-111.9 HDS Black Edition eller en av våre andre modeller

Hagetraktoren AL-KO T 18-111.9 HDS Black Edition er din økonomiske partner for å klippe store plener. Praktisk, effektiv og med topp resultater: Med denne vil du oppdage den fine siden av gressklippingen. Bestill direkte fra vår nettbutikk og få den levert hjemme. Hvis du er ute etter en hagetraktor med oppsamler, anbefaler vi hagetraktor AL-KO T 15-93.9 HD-A Black Edition.
Vårt råd: Med et omfattende utvalg av tilbehør er AL-KO Black Edition hagetraktor en ekte allrounder og kan både vinter og sommer utføre sine plikter for deg.

.

Tekniske data

Kategori Easy
Klippeaggregat type Standard
Primer Nei
Klippehøydejustering Sentral, 6 trin
Elektrisk start Ja
Oppsamling Nei
Gir Fothydrostat T2
Frakobling klippeaggregat Ja
Cruisekontroll inkludert Nei
Lyskaster 004
Automatisk choke Nei
Antall motorsylindere 1
Motortype 4-Takt
Med oppsamler Nei
Bioklipp Ja
Bakhjulets diameter (tommer) 18X8.5-8
Skjermtype Uten
Varemerke AL-KO
Motormodell B&S Powerbuilt 4175
Sideutkast Ja
Knivkoblingstype Elektromagnetisk
Funksjon 2in1
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)
Download 1 (0.00P)
Download 2 (0.00P)
CE-erklæringer Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.
Ønskeliste