Hagetraktor solo® by AL-KO T 16-105.6 HD V2 Premium

Varenr. : 127370 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Rask klipping takket være et 105 cm bredt klippeverk
  • Betjeningselementene er lett tilgjengelige fra setet
  • Stor oppsamler med rikelig volum og lydsignal som nivåindikator
  • Mer komfortabelt, justerbart førersete
  • Kulelagret, vibrasjonsdempet klippeverk med 9,1 kW kraftig motor

 

Utviklet i Tyskland, produsert i Østerrike. Denne solo® by AL-KO T 16-105.6 HD V2 Premium byr på stabile komponenter og høyeste kvalitet. Slik er hagetraktorene solo® by AL-KO.

 

Hagetraktoren solo® by AL-KO T 16-105.6 HD V2 Premium

Traktoren fra AL-KO er utviklet i Tyskland og produsert ved vår fabrikk i Obdach i Østerrike, den forener kvalitetsmaterialer og avanserte teknikker og er dermed den perfekte partneren for klipping av store plener. Kraftige motorer og høy komfort: Slik er hagetraktorene fra AL-KO. Har du en gang sittet på sådan en traktor, vil du aldri bruke en anden gressklipper igjen. Din spesielle fordel hos AL-KO: Takket være det brede utvalget av tilbehør for hagetraktoren, slik som bioklipper, utkastertut eller snøskjær, kan du bruke hagetraktoren på så mange vis.

 

Tekniske detaljer for solo® by AL-KO T 16-105.6 HD V2 Premium

solo® by AL-KO T 16-105.6 HD V2 Premium blir drevet av en luftkjølt 9,1 kW Briggs & Stratton motor. Klippehøyden kan lett justeres i 7 trinn fra 30 mm til 90 mm. Med det 105 cm brede klippeverket med to kniver blir klippingen effektiv også i store hager. Om vinteren kan klippeverket fjernes med enkle håndgrep for vedlikehold og bruk av traktoren til snørydding.
Den motstandsdyktige og robuste C-profilrammen sørger i kombinasjon med kulelagret, vibrasjonsdempet klippeverk for lang levetid for solo® by AL-KO T 16-105.6 HD V2. Elektrisk tømming av den 310 l oppsamleren kan ettermonteres. Eventuelt kan en støtfanger også monteres på denne hagetraktoren. Store 20-tommers bakhjul gir godt grep i ethvert terreng og på et hvilket som helst underlag.
Integrerte frontlykter sørger for godt lys hvis du velger å foreta snørydding tidlig om morgenen.

 

Kjøp solo® by AL-KO T 16-105.6 HD V2 Premium eller våre andre alternativer

Få hagetraktor solo® by AL-KO T 16-105.6 HD V2 Premium fra AL-KO levert fra fagforhandler og start med gressklippingen med det samme: Det er mulig med vår Premium leveringstjeneste. Start en ny epoke for gressklipping i dag, bestill hagetraktoren solo® by AL-KO T 16-105.6 HD V2 Premium hos oss i nettbutikken.
Hvis du vil ha en traktor med AL-KO Pro motor, anbefaler vi solo® by AL-KO T 15-105.6 HD-A Premium. Vårt råd: Med et omfattende utvalg av tilbehør er solo® by AL-KO hagetraktor en ekte allrounder og gjør jobben både sommer og vinter.

 

.

Tekniske data

Skjermtype Uten
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 4
Elektrisk tømming av gressboks Nei
Arbeidsområde opp til m2 8000
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 100
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 98
Gir Fothydrostat T3
Frakobling klippeaggregat Ja
Knivkoblingstype Elektromagnetisk
Oppsamlingsvolum (l) 310
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Bioklipp Ja
Bakhjulets diameter (tommer) 20X10.0-8
Maks. hastighet foran (km/t) 9
Klippeaggregat type Standard
Oppsamler med nivåindikator Ja
Kraft (kW) 9.1
Med oppsamler Ja
GT_DIFFERENZIALSPERRE 002
Oppsamling Ja
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Antall kniver 2
Maks. revers hastighet (km/t) 4
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 90
K-verdi (m/s^ 2) 2
Lyskaster 003
Sideutkast Nei
Varemerke solo® by AL-KO
Kategori PREMIUM pro
Arbeidsbredde (cm) 105
Klippebredde (cm) 103
Motormodell B&S Intek 7160
Motoreffekt (kW) 9.1
Sylindervolum (ccm) 656
Motortype 4-Takt
Omdr./min. 2450
Antall motorsylindere 2
Elektrisk start Ja
Automatisk choke Nei
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.