Hagetraktor solo by AL-KO T 20-105.6 HD V2 Premium

Varenr. : 127371 Denne varen er ikke på lager, kontakt oss for leveringstid.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Rask klipping takket være et 105 cm bredt klippeverk
  • Cruisekontroll for jevn klipping
  • Stor oppsamler med rikelig volum og lydsignal som nivåindikator
  • Standard integrert støtfanger og støpt aksel
  • Kulelagret, vibrasjonsdempet klippeverk med en kraftig 11,3 kW motor

 

110 cm bred, 256 cm lang, rød og svart. Hvis du ønsker å klippe effektivt store plener, anbefaler vi hagetraktoren: solo by AL-KO T 20 -105.6 HD V2 Premium.

 

Hagetraktor solo by AL-KO T 20-105.6 HD V2 Premium

2 sylindre, 2 kniver! Hvis du ønsker å klippe effektivt store plener, anbefaler vi hagetraktoren: solo by AL-KO T 20 -105.6 HD V2 Premium.
Det er bare av en av våre hagetraktorer som overgår denne i størrelse og utstyr. solo by AL-KO T 20-105.6 HD V2 Premium er en garanti for sikkerhet og komfort. Når du sitter på hagetraktoren og starte den, vil du ikke stige av den igjen. Med den klipper du store plener og hagestellet blir den rene fornøyelse for alle. Din spesielle fordel hos AL-KO: Takket være det brede utvalget av tilbehør for hagetraktoren, slik som bioklipper, utkastertut eller snøskjær, kan du bruke hagetraktoren på så mange vis.

 

Tekniske detaljer for hagetraktor solo by AL-KO T 20-105.6 HD V2 Premium

En 11,3 kW sterk Briggs & Stratton motor med 2.450 o/min.- arbeider i hagetraktoren solo by AL-KO T 20-105.6 HD V2 Premium. Klippehøyden på det 105 cm brede klippeverket kan justeres i syv trinn fra 30 mm til 90 mm. Om vinteren kan klippeverket tas av med et håndgrep for vedlikehold og eventuelt bruk av traktoren til snørydding. C-profilrammen er særlig robust og stiv, og i kombinasjon med standard montert støtfanger og støpt forhjulsaksel, sikrer det lang levetid for hagetraktoren. Eventuelt kan man ettermontere en elektrisk tømming for den 310 l store oppsamleren.
Klipping av store plener blir en ren fornøyelse med hagetraktoren solo by AL-KO T 20-105.6 HD V2 Premium takket være 23 tommer store bakhjul som glir lett over hul og groper. Også innebygd cruisekontroll er en gevinst for bekvemmelighet og effektivitet. Forover- og revers-pedaler er plassert side om side for enkel kjøring. Gjennom den utvendige tankåpningen er det lett å fylle bensin på maskinen. Dypt innstigningstrinn med mye benplass gjør det lett å stige opp og ned og arbeide med vår hagetraktor. Det behagelige setet kan justeres trinnvis og individuelt.

 

Kjøp solo by AL-KO T20-105.6 HD V2 Premium eller våre andre alternativer

Hagetraktor solo by AL-KO T 20-105.6 HD V2 Premium fra AL-KO leveres fra fagforhandler og du kan begynne med en gang med klippingen: Dette er mulig med vår Premium leveringstjeneste. Start i dag i en ny epoke for gressklipping og bestill hagetraktoren solo by AL-KO T 20-105.6 HD V2 Premium i vår nettbutikk.
Storebroren hagetraktor solo by AL-KO T 23 -125.6 HD V2 Premium er også utstyrt med et oversiktlig elektronisk display. Vårt råd: Med et omfattende utvalg av tilbehør er solo by AL-KO hagetraktor en ekte allrounder som gjør jobben både sommer og vinter.

 

.

Tekniske data

Arbeidsbredde (cm) 105 CM
Motormodell B&S Intek 7200
Bakhjulets diameter (tommer) 23X10.5-12
Antall motorsylindere 2
Frakobling klippeaggregat Ja
Hjuldiameter for (tomme) 16X6.5-8
Kraft (kW) 11.3
Sylindervolum (ccm) 656
Automatisk choke Nei
K-verdi (m/s^ 2) 2
Elektrisk tømming av gressboks Nei
Varemerke solo by AL-KO
Elektrisk start Ja
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 4
Primer Nei
Klippebredde (cm) 103 CM
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Motoreffekt (kW) 11.3 KW
Cruisekontroll inkludert Ja
Lyskaster 003
Antall kniver 2 ST
Med oppsamler Ja
Bruttovekt (kg) 342 KG
Maks. hastighet foran (km/t) 11 KMH
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 98
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 100
Gir Fothydrostat G700
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 90
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Arbeidsområde opp til m2 8000 QM
Klippeaggregat type Standard
Bioklipp Ja
Oppsamler med nivåindikator Ja
Oppsamling Ja
Nettovekt (kg) 279 KG
Sideutkast Nei
Skjermtype Uten
Maks. revers hastighet (km/t) 5 KMH
Omdr./min. 2450
Bensintankvolum (l) 8 L
Motortype 4-Takt
Klippehøyde min / maks. i mm 30 - 90 MM
Kategori PREMIUM pro
Knivkoblingstype Elektromagnetisk
Oppsamlingsvolum (l) 310 L
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.