Hagetraktor solo® by AL-KO T 20-105.6 HD V2 Premium

Varenr. : 127371 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Rask klipping takket være et 105 cm bredt klippeverk
  • Cruisekontroll for jevn klipping
  • Stor oppsamler med rikelig volum og lydsignal som nivåindikator
  • Standard integrert støtfanger og støpt aksel
  • Kulelagret, vibrasjonsdempet klippeverk med en kraftig 11,3 kW motor

 

110 cm bred, 256 cm lang, rød og svart. Hvis du ønsker å klippe effektivt store plener, anbefaler vi hagetraktoren: solo® by AL-KO T 20 -105.6 HD V2 Premium.

 

Hagetraktor solo® by AL-KO T 20-105.6 HD V2 Premium

2 sylindre, 2 kniver! Hvis du ønsker å klippe effektivt store plener, anbefaler vi hagetraktoren: solo® by AL-KO T 20 -105.6 HD V2 Premium.
Det er bare av en av våre hagetraktorer som overgår denne i størrelse og utstyr. solo® by AL-KO T 20-105.6 HD V2 Premium er en garanti for sikkerhet og komfort. Når du sitter på hagetraktoren og starte den, vil du ikke stige av den igjen. Med den klipper du store plener og hagestellet blir den rene fornøyelse for alle. Din spesielle fordel hos AL-KO: Takket være det brede utvalget av tilbehør for hagetraktoren, slik som bioklipper, utkastertut eller snøskjær, kan du bruke hagetraktoren på så mange vis.

 

Tekniske detaljer for hagetraktor solo® by AL-KO T 20-105.6 HD V2 Premium

En 11,3 kW sterk Briggs & Stratton motor med 2.450 o/min.- arbeider i hagetraktoren solo® by AL-KO T 20-105.6 HD V2 Premium. Klippehøyden på det 105 cm brede klippeverket kan justeres i syv trinn fra 30 mm til 90 mm. Om vinteren kan klippeverket tas av med et håndgrep for vedlikehold og eventuelt bruk av traktoren til snørydding. C-profilrammen er særlig robust og stiv, og i kombinasjon med standard montert støtfanger og støpt forhjulsaksel, sikrer det lang levetid for hagetraktoren. Eventuelt kan man ettermontere en elektrisk tømming for den 310 l store oppsamleren.
Klipping av store plener blir en ren fornøyelse med hagetraktoren solo® by AL-KO T 20-105.6 HD V2 Premium takket være 23 tommer store bakhjul som glir lett over hul og groper. Også innebygd cruisekontroll er en gevinst for bekvemmelighet og effektivitet. Forover- og revers-pedaler er plassert side om side for enkel kjøring. Gjennom den utvendige tankåpningen er det lett å fylle bensin på maskinen. Dypt innstigningstrinn med mye benplass gjør det lett å stige opp og ned og arbeide med vår hagetraktor. Det behagelige setet kan justeres trinnvis og individuelt.

 

Kjøp solo® by AL-KO T20-105.6 HD V2 Premium eller våre andre alternativer

Hagetraktor solo® by AL-KO T 20-105.6 HD V2 Premium fra AL-KO leveres fra fagforhandler og du kan begynne med en gang med klippingen: Dette er mulig med vår Premium leveringstjeneste. Start i dag i en ny epoke for gressklipping og bestill hagetraktoren solo® by AL-KO T 20-105.6 HD V2 Premium i vår nettbutikk.
Storebroren hagetraktor solo® by AL-KO T 23 -125.6 HD V2 Premium er også utstyrt med et oversiktlig elektronisk display. Vårt råd: Med et omfattende utvalg av tilbehør er solo® by AL-KO hagetraktor en ekte allrounder som gjør jobben både sommer og vinter.

 

.

Tekniske data

Maks. revers hastighet (km/t) 5
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
K-verdi (m/s^ 2) 2
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 98
Med oppsamler Ja
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 90
Bioklipp Ja
Skjermtype Uten
Lyskaster 003
Maks. hastighet foran (km/t) 11
Gir Fothydrostat G700
Knivkoblingstype Elektromagnetisk
Klippeaggregat type Standard
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 4
Oppsamlingsvolum (l) 310
Antall kniver 2 ST
Sideutkast Nei
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 100
Cruisekontroll inkludert Ja
Elektrisk tømming av gressboks Nei
Kraft (kW) 11.3
GT_DIFFERENZIALSPERRE 002
Frakobling klippeaggregat Ja
Oppsamling Ja
Arbeidsområde opp til m2 8000
Bakhjulets diameter (tommer) 23X10.5-12
Oppsamler med nivåindikator Ja
Varemerke solo® by AL-KO
Kategori PREMIUM pro
Arbeidsbredde (cm) 105
Klippebredde (cm) 103
Motormodell B&S Intek 7200
Klippehøyde min / maks. i mm 30 - 90
Motoreffekt (kW) 11.3
Sylindervolum (ccm) 656
Motortype 4-Takt
Omdr./min. 2450
Antall motorsylindere 2
Elektrisk start Ja
Automatisk choke Nei
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.