Hagetraktor solo® by AL-KO T 22-111.7 HDS-A V2 Comfort

Varenr. : 127445 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Pålitelig kulelager opphengt to-knivs klippeverk
  • Stor benplass og praktisk lavt innstigningstrinn
  • Klippebredde 110 cm - effektiv for store områder
  • Behagelig, justerbart sete
  • Brede hjul med grov profil for optimal trekkraft
  • Hydrostatisk fremdrift
  • Bytte mellom bioklipp og sideutkast uten verktøy
  • Hurtig fjerning av klippedekket for tilpasning til vinterarbeid uten bruk av verktøy

Ofte kjøpt sammen ...

Totalpris for alle produkter

kr 46 315,00 *

"Rask og tidseffektiv på store plener", er de rosende ordene hagetraktoren vår får fra testing i Best-i-Test.nu

Oppdag den fine siden av gressklippingen med våre solo® by AL-KO hagetraktorer. solo® by AL-KO T 22-111.7 HDS-A V2 Comfort er også den ideelle partner i kjøkkenhager. 

 

Hagetraktor solo® by AL-KO T 22-111.7 HDS-A V2 Comfort

Høykvalitets komponenter utviklet i Tyskland og produsert i Østerrike: Slik presenterer hagetraktoren solo® by AL-KO T 22-111.7 HDS-A V2 Comfort seg.

Store flater kan klippes effektivt og bekvemt med denne hagetraktoren. Utkastertut til sidutkast er montert på klippedekket. Med medfølgende biopropp kan du bytte til bioklipp uten bruk av verktøy. Valgfritt tilbehør som plenrulle, ramper i flere modeller, tilhengerfeste, snøskjær, snekjeder og støtfanger gjør denne hagetraktoren til en effektiv all-rounder både sommer og vinter. 

 

Tekniske detaljer for hagetraktor solo® by AL-KO T 22-111.7 HDS-A V2 Comfort

Allrounder fra Comfort produktlinjen er med sin klippebredde på 110 cm perfekt for å klippe store hager effektivt og raskt. Hagetraktoren solo® by AL-KO T22-111.7 HDS-A V2 Comfort drives av en 13,0 kW AL-KO Pro motor: robust – kraftig – 2 sylindere. Klippehøyden kan justeres raskt og enkelt med et håndgrep i 6 trinn fra 30 mm til 80 mm. Det slitesterke kulelager opphengte 2-knivs klippedeksel, er fremstilt av stålplater og kan avmonteres med enkle håndgrep. Denne traktoren med sideutkast kan takket være sitt smarte lynskifte system også fort bli et vinterredskap. De ekstra store profildekk gir godt grep på alle underlag og i ethvert terreng for god fremdrift. Bioklipp-funksjonen foregår via den medfølgende bipropp, som enkelt kan lagres på klipperen når den ikke er i bruk. En anden komfortfordel er det funksjonelle rattet og de oversiktlige betjeningselementene.

Fothydrostat og elektromagnetisk knivkobling for komfortabel på- og avmontering af klippeverket er lette å betjene. 

 

Kjøp hagetraktoren solo® by AL-KO T22-111.7 HDS-A V2 Comfort eller våre andre alternativer

Start idag en ny epoke for pleneklipping og bestil hagetraktor solo® by AL-KO T 22-111.7 HDS-A V2 Comofrt i vår nettbutikk.

Hagetraktoren solo® by AL-KO T 22-111.7 HDS-A V2 Comfort er den ideelle partner for å klippe store plener. Praktisk, effektiv og med topp resultater. Med denne vil du oppdage den fine siden af gressklippingen. Hvis du er ute etter en traktor med sideutkast og med 93 cm klippebredde, anbefaler vi hagetraktoren solo® by AL-KO T 13-93.7 HDS-A Comfort. Vårt råd: Med et omfattende utvalg av tilbehør er solo® by AL-KO hagetraktor en ekte allrounder som gjør jobben både sommer og vinter.

.

Tekniske data

117 CM
114 CM
190 CM
Antall kniver 2 ST
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 4
GT_DIFFERENZIALSPERRE 002
Skjermtype Uten
K-verdi (m/s^ 2) 2
Kraft (kW) 13
Frakobling klippeaggregat Ja
Nettovekt (kg) 234 KG
Klippehøydejustering Sentral, 6 trin
Bakhjulets diameter (tommer) 18X8.5-8
Hjuldiameter for (tomme) 15X6.0-6
Sideutkast Ja
Gir Fothydrostat T3
Knivkoblingstype Elektromagnetisk
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 100
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 98
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 90
Klippeaggregat type Standard
Arbeidsområde opp til m2 10000
Bioklipp Ja
Elektrisk tømming av gressboks Nei
Lyskaster Valgfri
Maks. hastighet foran (km/t) 9 KMH
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Oppsamling Nei
Maks. revers hastighet (km/t) 4 KMH
Varemerke solo® by AL-KO
Kategori COMFORT pro
Arbeidsbredde (cm) 110 CM
Klippebredde (cm) 110 CM
Motormodell 025
Motoreffekt (kW) 13 KW
Sylindervolum (ccm) 708
Motortype 4-Takt
Omdr./min. 2700
Antall motorsylindere 2
Elektrisk start Ja
Automatisk choke Nei
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)
Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.