Hagetraktor solo by AL-KO T 22-111.7 HDS-A V2 Comfort

Varenr. : 127445 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Pålitelig kulelager opphengt to-knivs klippeverk
  • Stor benplass og praktisk lavt innstigningstrinn
  • Klippebredde 110 cm - effektiv for store områder
  • Behagelig, justerbart sete
  • Brede hjul med grov profil for optimal trekkraft
  • Hydrostatisk fremdrift
  • Bytte mellom bioklipp og sideutkast uten verktøy
  • Hurtig fjerning av klippedekket for tilpasning til vinterarbeid uten bruk av verktøy

"Rask og tidseffektiv på store plener", er de rosende ordene hagetraktoren vår får fra testing i Best-i-Test.nu

Oppdag den fine siden av gressklippingen med våre solo by AL-KO hagetraktorer. solo by AL-KO T 22-111.7 HDS-A V2 Comfort er også den ideelle partner i kjøkkenhager. 

 

Hagetraktor solo by AL-KO T 22-111.7 HDS-A V2 Comfort

Høykvalitets komponenter utviklet i Tyskland og produsert i Østerrike: Slik presenterer hagetraktoren solo by AL-KO T 22-111.7 HDS-A V2 Comfort seg.

Store flater kan klippes effektivt og bekvemt med denne hagetraktoren. Utkastertut til sidutkast er montert på klippedekket. Med medfølgende biopropp kan du bytte til bioklipp uten bruk av verktøy. Valgfritt tilbehør som plenrulle, ramper i flere modeller, tilhengerfeste, snøskjær, snekjeder og støtfanger gjør denne hagetraktoren til en effektiv all-rounder både sommer og vinter. 

 

Tekniske detaljer for hagetraktor solo by AL-KO T 22-111.7 HDS-A V2 Comfort

Allrounder fra Comfort produktlinjen er med sin klippebredde på 110 cm perfekt for å klippe store hager effektivt og raskt. Hagetraktoren solo by AL-KO T22-111.7 HDS-A V2 Comfort drives av en 13,0 kW AL-KO Pro motor: robust – kraftig – 2 sylindere. Klippehøyden kan justeres raskt og enkelt med et håndgrep i 6 trinn fra 30 mm til 80 mm. Det slitesterke kulelager opphengte 2-knivs klippedeksel, er fremstilt av stålplater og kan avmonteres med enkle håndgrep. Denne traktoren med sideutkast kan takket være sitt smarte lynskifte system også fort bli et vinterredskap. De ekstra store profildekk gir godt grep på alle underlag og i ethvert terreng for god fremdrift. Bioklipp-funksjonen foregår via den medfølgende bipropp, som enkelt kan lagres på klipperen når den ikke er i bruk. En anden komfortfordel er det funksjonelle rattet og de oversiktlige betjeningselementene.

Fothydrostat og elektromagnetisk knivkobling for komfortabel på- og avmontering af klippeverket er lette å betjene. 

 

Kjøp hagetraktoren solo by AL-KO T22-111.7 HDS-A V2 Comfort eller våre andre alternativer

Start idag en ny epoke for pleneklipping og bestil hagetraktor solo by AL-KO T 22-111.7 HDS-A V2 Comofrt i vår nettbutikk.

Hagetraktoren solo by AL-KO T 22-111.7 HDS-A V2 Comfort er den ideelle partner for å klippe store plener. Praktisk, effektiv og med topp resultater. Med denne vil du oppdage den fine siden af gressklippingen. Hvis du er ute etter en traktor med sideutkast og med 93 cm klippebredde, anbefaler vi hagetraktoren solo by AL-KO T 13-93.7 HDS-A Comfort. Vårt råd: Med et omfattende utvalg av tilbehør er solo by AL-KO hagetraktor en ekte allrounder som gjør jobben både sommer og vinter.

.

Tekniske data

Arbeidsbredde (cm) 110
Motortype 4-Takt
Maks. revers hastighet (km/t) 4
Bensintankvolum (l) 7
Bakhjulets diameter (tommer) 18X8.5-8
Motoreffekt (kW) 13
Lyskaster Valgfri
K-verdi (m/s^ 2) 2
Kategori COMFORT pro
Omdr./min. 2700
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Elektrisk start Ja
Skjermtype Uten
Primer Nei
Antall kniver 2
Gir Fothydrostat T3
Knivkoblingstype Elektromagnetisk
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 98
Klippebredde (cm) 110
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 4
Kraft (kW) 13
Antall motorsylindere 2
Bioklipp Ja
Oppsamling Nei
Sideutkast Ja
Klippehøydejustering Sentral, 6 trin
Varemerke solo by AL-KO
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 100
Elektrisk tømming av gressboks Nei
Frakobling klippeaggregat Ja
Motormodell 025
Klippeaggregat type Standard
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 90
Arbeidsområde opp til m2 10000
Maks. hastighet foran (km/t) 9
Automatisk choke Nei
Sylindervolum (ccm) 708
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)
Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.