Hagetraktor T 15-93.1 HDS-A Black Edition

Varenr. : 119989 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt

Tekniske data

Gir Fothydrostat T2
Lyskaster valgfri
Motortype 4-Takt
Frakobling klippeaggregat Ja
Klippeaggregat type Standard
Oppsamling Nei
Varemerke AL-KO
Primer Nei
Antall motorsylindere 1
Elektrisk start Ja
Funksjon 2in1
Bakhjulets diameter (tommer) 18X8.5-8
Skjermtype Uten
Automatisk choke Nei
Kategori Easy
Knivkoblingstype Elektromagnetisk
Bioklipp Ja
Motormodell AL-KO Pro 450
Sideutkast Ja
Klippehøydejustering Sentral, 6 trin
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.