Rider solo® by AL-KO R 85.1 LI

Varenr. : 127617 Bare noen få på lager
OxSaleableIsNotOne: 0 inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Trinnløst, elektrisk drivverk
  • Stort Li-ion-batteri på 72 V for langvarig bruk
  • Klipping på begge sider
  • Stillegående klipping gir bedre komfort
  • Mulighet til å justere turtall på kniven under vanskelige forhold
  • Oppsamler som er enkel å tømme, med teleskophåndtak og akustisk fyllnivåindikator
  • Tempomat og LED-frontlys

Smidighet, slitestyrke og bærekraft: Det er hva Rider R 85.1 by AL-KO lover. Med kraftig batteridrift er den perfekte partneren til middels store hager med mange kriker og kroker

 

Batteri-rider R 85.1

Liten, men samtidig fin og hendig. Som plentraktor er batteri-rider R 85.1 universalvåpenet mot høyt gress i middels store hager med mange kriker og kroker. I kombinasjon med rattet og brukervennligheten til betjeningselementene gir det komfortable, justerbare setet høy komfort. Du kan bruke den med små utslag på pedalene, rattet og betjeningselementene. Batteri-rider R 85.1 leverer alt brukeren ønsker – spesielt hva gjelder bærekraft: klipping uten utslipp

 

Teknisk informasjon om batteri-rider R 85.1

Med en klippebredde på 81 cm og en klipperadius på bare 50 cm er batteri-rider R 85.1 perfekt egnet til hager med mange kriker og kroker og trange passasjer. Plentraktoren drives av et Li-ion-batteri på 72 V / 31 Ah, som gir en hastighet på inntil 6,5 km/t ved kjøring framover og 5,0 km/t ved kjøring bakover. Klippehøyden kan justeres sentralt, i 10 trinn fra 2,5 til 13 cm. Driften er trinnløs og elektrisk via fothydrostaten. Med teleskophendelen er den store oppsamleren enkel å tømme, og den gir et lydsignal når den er full. Bakakslingen i støpejern gir svært lang levetid. Med klipping nær kanter på begge sider blir klippefornøyelsen komplett.

 

Kjøp batteri-rider R 85.1

Batteri-rider R 85.1 kan du kjøpe direkte i nettbutikken vår.

...

Tekniske data

Varenr. 127617
EAN 4003718061871
Nettovekt (kg) 173 KG
Mål lengde cm uten boks 200 CM
Mål bredde cm uten boks 84.8 CM
Mål høyde cm uten boks 104 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 97
Kategori PREMIUM pro
Varemerke solo® by AL-KO

Strømforsyning

Kjøretype Batteri
Batterikapasitet (Ah) 31
Batteriets ladetid (min) 720 MIN
Batteriets driftstid (min) 150 MIN
Batterispenning (V) 72 V

Klippesystem

Klippebredde (cm) 81 CM
Klippehøydejustering Sentral, 10 trin
Bioklipp Ja
Sideutkast Nei

Arbeidsflate

Arbeidsområde opp til m2 6000 QM
Oppsamler med nivåindikator Ja
Oppsamlingsvolum (l) 190 L
Oppsamler materiale Stoff

Drivsystem

Bakhjulets diameter (tommer) 13X5.0-6
Hjuldiameter for (tomme) 11X4.0-5

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (33.85MB)
CE-erklæringer Download (124.83KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.