Rider solo® by AL-KO R 85.1

Varenr. : 127617 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Trinnløst, elektrisk drivverk
  • Stort Li-ion-batteri på 72 V for langvarig bruk
  • Klipping på begge sider
  • Stillegående klipping gir bedre komfort
  • Mulighet til å justere turtall på kniven under vanskelige forhold
  • Oppsamler som er enkel å tømme, med teleskophåndtak og akustisk fyllnivåindikator
  • Tempomat og LED-frontlys

Smidighet, slitestyrke og bærekraft: Det er hva Rider R 85.1 by AL-KO lover. Med kraftig batteridrift er den perfekte partneren til middels store hager med mange kriker og kroker

 

Batteri-rider R 85.1

Liten, men samtidig fin og hendig. Som plentraktor er batteri-rider R 85.1 universalvåpenet mot høyt gress i middels store hager med mange kriker og kroker. I kombinasjon med rattet og brukervennligheten til betjeningselementene gir det komfortable, justerbare setet høy komfort. Du kan bruke den med små utslag på pedalene, rattet og betjeningselementene. Batteri-rider R 85.1 leverer alt brukeren ønsker – spesielt hva gjelder bærekraft: klipping uten utslipp

 

Teknisk informasjon om batteri-rider R 85.1

Med en klippebredde på 81 cm og en klipperadius på bare 50 cm er batteri-rider R 85.1 perfekt egnet til hager med mange kriker og kroker og trange passasjer. Plentraktoren drives av et Li-ion-batteri på 72 V / 31 Ah, som gir en hastighet på inntil 6,5 km/t ved kjøring framover og 5,0 km/t ved kjøring bakover. Klippehøyden kan justeres sentralt, i 10 trinn fra 2,5 til 13 cm. Driften er trinnløs og elektrisk via fothydrostaten. Med teleskophendelen er den store oppsamleren enkel å tømme, og den gir et lydsignal når den er full. Bakakslingen i støpejern gir svært lang levetid. Med klipping nær kanter på begge sider blir klippefornøyelsen komplett.

 

Kjøp batteri-rider R 85.1

Batteri-rider R 85.1 kan du kjøpe direkte i nettbutikken vår.

Tekniske data

Varemerke solo® by AL-KO
Kategori PREMIUM pro
Klippebredde (cm) 81 CM
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 1.16
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 3
Frakobling klippeaggregat Ja
Oppsamlingsvolum (l) 190 L
Sideutkast Nei
Oppsamler materiale Stoff
Antall kniver 2 ST
Batteriets driftstid (min) 150 MIN
Oppsamler med nivåindikator Ja
K-verdi (m/s^ 2) 1
Mål høyde cm uten boks 104 CM
Arbeidsområde opp til m2 6000
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 97
Oppsamling Ja
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 93
Batteriets ladetid (min) 720 MIN
Mål lengde cm uten boks 200 CM
Kjøretype Batteri
Bioklipp Ja
Klippehøydejustering Sentral, 10 trin
Med oppsamler Ja
Hjuldiameter for (tomme) 11X4.0-5
Mål bredde cm uten boks 84 CM
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 80
Nettovekt (kg) 173 KG
Batterikapasitet (Ah) 31
Bakhjulets diameter (tommer) 13X5.0-6
Batterispenning (V) 72 V
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)
Sikkerhetsdatablad Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.