Metallhjulklør (sett) til Robolinho®

Varenr. : 127675 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Forbedret grep i krevende terreng og helninger
  • Passer til alle Robolinho®-modeller
  • Inkl. monteringsskruer

Metalhjulklør for AL-KO- og solo® by AL-KO-robotgressklippere

Metallhjulklørne som består av høykvalitets, rustfritt spesialstål kan brukes til alle Robolinho®- robotgressklippere. De sørger for god trekkraft i helninger og på vanskeligere grunnforhold. Lett å montere med festeskruene som følger med.
 
 

Kjøp metallhjulklør og våre alternativer

Kjøp originaltilbehør fra AL-KO – her på nettbutikken eller hos en av forhandlerne våre.
...

Tekniske data

Varenr. 127675
EAN 4003718063615
Dimensjonslengde boks cm 32.7 CM

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.