Robotgressklipper AL-KO Robolinho® 500 W

Varenr. : 119925 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Stillegående og kan knap høres med maks. 60 dB (A)
  • Klarer skråninger på opptill 45% og ganger på ned til 60 cm
  • Enkel betjening med AL-KO inTOUCH app via WiFi
  • Sikkerhetssensorer beskytter mod skader og tyveri
  • Bioklipp sikrer et perfekt klipperesultat 
  • Enkel trinnløs justering av klippehøyden med en knapp
  • Reversible kniver med 4 ganger så lang levetid
  • 3 valgfrie startpunkter sikrer effektiv dekning av hele klippeområdet
  • Inkl. ladestasjon, begrensningskabel (130 m) og jordspikre (90 stk)

Liten, kompakt og hendig. Robolinho® 500 W vedlikeholder hagen din helautomatisk. Nyt fritiden, mens robotgressklipperen med intelligent Smart Garden-betjening klipper plenen effektivt.

WiFi-tilkobling: Med den nye appstyrte Robolinho® robotgressklipperen blir intelligent plenpleie og Smart Garden en realitet. Robolinho W-modeller kan kobles til WiFi-en din med inTOUCH-appen på smarttelefonen.

Klippemesteren med Smart Garden tilkobling - robotgressklipperen Robolinho® 500 W

Vi er stolte over at vår nye modell AL-KO Robolinho® 500 W ble kåret til vinner i GJØR DET SELV's store test av robotgressklippere i 2020. I tøff konkurranse bærer Robolinho® 500 W seieren hjem og tiltrer AL-KOs suksessrike team av testvinnere.

Robolinho® 500 W ble utviklet av våre ingeniører i Tyskland og produseres av våre fagfolk i Østerrike – dermed er vi på AL-KO Gardentech sikre på å kunne garantere den beste kvalitet for våre kunder. Komponenter med lang levetid og en sofistikert teknologi gjør Robolinho® til en pålitelig følgesvenn og hjelper i det daglige hagestellet. Robotgressklipperen er meget enkel å installere, både basestasjonen og Smart Gardening-tilkoblinger er raskt klare til bruk. Vår sofistikert programvare og intuitiv betjening forenkler hagestell plenklipping, når og hvor du vil.

Tekniske detaljer for Robolinho® 500 W robotgressklipper

Intelligent plenpleie og Smart Gardening er en realitet med Robolinho® 500 W: Takket være den installerte maskinvaren er WiFi-tilkobling via AL-KO inTOUCH-appen problemfri.Lett og utslippsfri betjening er gitt i denne robotgressklipperen med den 60 dB stille motor, som får energi fra et sterkt og holdbart 2,25 Ah/20 V lithium-ion-batteri. Dette gjør at robotgressklipperen fra AL-KO kan brukes på søndag og helligdager eller om natten uten problemer. Spesielt utviklet sensorteknologi kombinert med 20 cm klippebredde leverer effektivt plenstell på flater opptil 500 m². Hindringer som trær eller skråninger på opptil 45 % mestres lettvint.

Klippehøyden kan innstilles trinnløst fra 25 mm til 55 mm, slik at du kan justere lengden på gresset etter dine personlige ønsker. DCS (Double Cut system) som er utviklet av AL-KO sikrer en perfekt klipping, og det avklipte gresset hakkes i klipperhuset og resirkuleres som organisk gjødsel i plenen. Du trenger ikke å avhende avklipte gressrester med Robolinho® 500 W. Pålitelig sikkerhetsteknologi tilbyr maksimal sikkerhet for mennesker og dyr med robotgressklipperen, samt beskytter mot tyveri.

Kjøp Robolinho® 500 W eller en av våre andre modeller

Kjøp robotgressklipper Robolinho® 500 W lettvint i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. Robolinho® 500 W er miljøvennlig hjelp til vedlikehold av plenen. Har du en plenflate på opptil 1.000 m²? Da anbefaler vi AL-KO Robolinho® 1150 W.

.

Tekniske data

Batterikapasitet (Ah) 2.5
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 58
Antall utgangspunkt 3
Antall kniver 4 ST
Regnsensor Nei
Klippehøydejustering Manuell, trinnløs
Maks. skråning (%) 45 %
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 60
Batteriets driftstid (min) 55 MIN
Batteriets ladetid (min) 50 MIN
GT_ECO_MODE No
Nettovekt (kg) 7.6 KG
WiFi-tilkobling AL-KO Connect Wi-Fi
Knivtype Diamantslepet
Batterispenning (V) 20 V
Arbeidsområde opp til m2 500
Varemerke AL-KO
Kategori Comfort
Klippebredde (cm) 20 CM
Klippehøyde min / maks. i mm 25 - 55 MM
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.