Robotgressklipper Robolinho® 500 E

Artikkelnummer: 119833 Klar for levering
inkl. 25% mva, plus levering
  • TOPPKARAKTER HOS "Forbrugerrådet TÆNK" og "RÅD&RÖN"
  • Klarer skråninger på opptil 45% og ganger på ned til 60 cm.
  • Meget stille drift og kan knap høres med maks. 60 dB(A)
  • Bioklipp sikrer et perfekt klippe resultat og gjør det unødvendig å fjerne gressavklipp fra plenen
  • Reversible kniver med 4 ganger så lang levetid
  • Enkel trinnløs justering av klippehøyden med en knapp
  • 3 valgfrie startpunkter sikrer effektiv dekning av hele klippeområdet
  • Enkel å installere
  • Begrensningskabel (100 m) og jordspiker (90 stk) inkludert

Ofte kjøpt sammen ...

9 175,00 kr  *
Dette produktet

Totalpris for alle produkter

10 550,00 kr  *

Liten, kompakt og hendig. Robolinho® 500 E vedlikeholder hagen din helautomatisk. Nyt fritiden, mens robotgressklipper effektivt klipper plenen.

Vår testvinner - robotgressklipperen Robolinho® 500 E

Robolinho® 500 E laget for å bli satt på prøve. Og uavhengige tester viser at robotgressklipperen holder det den lover. "Godt kjøp" av Råd & Rön i Sverige i 2019 og 2020, "Best i test" av Forbrukerrådet TÆNK i Danmark og "Alles Beste Empfehlung" i Tyskland er bevis på topp kvalitet. 

Robolinho® 500 E er utviklet av våre ingeniører i Tyskland og produseres av våre fagfolk i Østerrike. Komponenter med lang levetid og en sofistikert teknologi gjør Robolinho® til en pålitelig følgesvenn og hjelper i det daglige hagestellet. Robotgressklipperen er svært enkel å installere, basestasjonen er raskt klar til bruk. Vår sofistikerte programvare og intuitiv betjening forenkler hagestell og plenklipping, når og hvor du ønsker det.

Tekniske detaljer for Robolinho® 500 E robotgressklipper

Intelligent hagestell med Robolinho® 500 E hører til vår tid. Lett og utslippsfri betjening er gitt i denne robotgressklipperen med den 60 dB stille motor, som får energi fra et sterkt og holdbart 2,5 Ah/20 V lithium-ion-batteri. Dette gjør at robotgressklipperen fra AL-KO kan brukes på søndag og helligdager eller om natten uten problemer. Spesielt utviklet bevegelsesteknologi kombinert med 20 cm klippebredde leverer effektivt plenstell på flater opptil 500 m². Hindringer som trær eller skråninger på opptil 45 % mestres lettvint.

Klippehøyden kan innstilles trinnløst fra 25 mm til 55 mm, slik at du kan justere lengden på gresset etter dine personlige ønsker. DCS (Double Cut system) som er utviklet av AL-KO sikrer en perfekt klipping, og det avklipte gresset hakkes i klippeskjoldet og resirkuleres som organisk gjødsel i plenen. Du trenger ikke å avhende avklipte gressrester med Robolinho® 500 E. Pålitelig sikkerhetsteknologi tilbyr maksimal sikkerhet for mennesker og dyr med robotgressklipperen.

Kjøp Robolinho® 500 E eller en av våre andre modeller

Kjøp robotgressklipper Robolinho® 500 E lettvint i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. Robolinho® 500 er miljøvennlig hjelp til vedlikehold av plenen. Vil du koble robotgressklipperen til smarttelefonen?Så anbefaler vi AL-KO Robolinho® 500 W.

.

Tekniske data

Maks. skråning (%) 45.0
Batterispenning (V) 20.0
Klippebredde (cm) 20.0
Antall utgangspunkt 3.0
Batteriets driftstid (min) 50.0
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 59.0
Antall kniver 4.0
Batterikapasitet (Ah) 2.25
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 60.0
Arbeidsområde opp til m2 0.0
Batteriets ladetid (min) 60.0
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)
Download 1 (0.00P)
Sikkerhetsdatablad Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.