Robotgressklipper solo by AL-KO Robolinho® 1200 E

Varenr. : 127526 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Til plener opptil 1.200 m²
  • Klarer skråninger på opptil 45% og ganger ned til 60 cm,
  • Bioklipp sikrer et perfekt klippe reultat og gjør det unødvendig å fjerne gressavklipp fra plenen
  • Reversible kniver med en 4 ganger så lang levetid
  • Enkel trinnløs justering av klippehøyden med en knapp
  • 6 valgfrie startpunkter sikrer effektiv dekning av hele klippeområdet
  • Meget stille drift
  • Integrert regnsensor
  • Enkel å installere
  • <strong>Begrensningskabel og jordpsiker ikke inkludert</strong>

 

Den ideelle partner for alle hageeiere som vet å sette pris på effektivitet. Gjennom innovativ teknikk og programmering pleier Robolinho® 1200 E selv store hager, stille og uten utslipp.

 

Robotklipper Robolinho® 1200 E

"Engineered in Germany" og "Made in Austria": Med disse to faktorene for utvikling og produksjon av Robolinho robotklippere er vi hos AL-KO sikre på å kunne garantere våre egne og kundenes krav til kvalitet. Komponenter og deler med lang levetid, som er utviklet av oss i Tyskland gjør Robolinho® til en pålitelig følgesvenn og hjelper i det daglige plenholdet. Robotklipperen steller plenen din når og hvor du måtte ønske det, er enkel å installere i hagen din og lett å betjene via kontrollpanelet.

 

Tekniske detaljer for Robolinho® 1200 E robotklipper

Litium-Ion batteriet til Robolinho® 1200 E har lang levetid og sørger for en stille og utslippsfri drift, noe som gjør at robotklipperene kan arbeide også på helligdager eller om natten.Ideell for pleie av plenområder opp til 1200 m². Robolinho® 1200 har en klippebredde på 23 cm og en intelligent regnsensor som suspenderer klippeprogrammet i regn. Med seks individuelle startpunkter sikrer det at maskinen når ut til fjerntliggende steder i den komplekse hage. Sammenlignet med Robolinho® 700, klipper Robolinho® 1200 i dobbelt så lang tid.. Hindringer som for eksempel trær eller stigninger på opptil 45% er ingen problem for disse robotklippere.

Klippehøyder på mellom 25 og 55 mm kan stilles inn trinnløst, noe som gjør at du kan tilpasse høyden på plenen din slik du ønsker. Takket være dobbelkniv-teknologien oppstår et perfekt klipp, og mikro-gresset som faller ned pleier plenen og blir til biologisk gjødsel. Behovet for å fjerne gresset forsvinner. Har du en valgfri andre basis-stasjon kan også en annen plenflate håndteres. Den integrerte sensorteknologien gir maksimal sikkerhet, både for mennesker og dyr, i tillegg til robotklipperen.

 

Kjøp Robolinho® 1200 E og våre andre alternativer

Robotklipperen Robolinho® 1200 E får du enkelt kjøpt i vår nettbutikk eller du kan finne en forhandler i nærheten. Du kan også få den komplett installert fra vår forhandler. Robolinho® 1200 E er en effektiv støtte for pleie av din plenflate. Har du en plenflate på opptil 2.000 m²? Da anbefaler vi solo by AL-KO Robolinho® 2000.

Tekniske data

Klippebredde (cm) 23
Varemerke solo by AL-KO
Regnsensor Ja
Batteriets ladetid (min) 120
Batterikapasitet (Ah) 2.9
Arbeidsområde opp til m2 1200
Klippehøydejustering Manuell, trinnløs
Maks. skråning (%) 45
Knivtype Diamantslepet
Batterispenning (V) 25
WiFi-tilkobling Ingen
Batteriets driftstid (min) 120
Antall utgangspunkt 6
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.