Robotgressklipper solo® by AL-KO Robolinho® 2000 W

Varenr. : 127571 Denne varen er ikke på lager.
NoStockAndUnderStockNotAllowed
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Til plener opptil 2000 m2
  • Stille drift med 60 dB (A)
  • Klarer skråninger på opptil 45% og ganger på ned til 60 cm.
  • Enkel betjening med AL-KO inTOUCH app via WiFi - krever Wi-Fi med 2,4 GHz-tilkobling
  • Sikkerhedsssensorer beskytter mod skader og tyveri
  • Bioklipp sikrer et perfekt klippe resultat 
  • Reversible kniver med 4 ganger så lang levetid
  • Enkel trinnløs justering av klippehøyden med en knapp
  • 9 valgfrie startpunkter sikrer effektiv dekning av hele klippeområdet
  • Integrert regnsensor

Klippemesteren med Smart Garden tilkobling - robotgressklipperen solo® by AL-KO Robolinho® 2000 W

Kompakt og fleksibel. Robolinho® 2000 W tar seg av plenen helt av seg selv. Nyt fritiden, mens robotgressklipperen med intelligent Smart Garden-forbindelse effektivt klipper plenen.

WiFi tilkobling: Med den nye appstyrte Robolinho® robotgressklipperen blir intelligent plenpleie og Smart Garden en realitet. Robolinho W-modeller kan kobles til WiFi-en din med inTOUCH-appen på smarttelefonen. Krever Wi-Fi med 2,4 GHz-tilkobling.

Robolinho® 2000 W er utviklet av våre ingeniører i Tyskland og produsert av våre spesialister i Østerrike. Komponenter med lang levetid og enestående teknologi gjør Robolinho® til en pålitelig følgesvenn og hjelper til med daglig vedlikehold av plenen i hagen din. Robotklipperen er utrolig enkel å installere - både ladestasjonen og Smart Garden-tilkoblingen er raske i bruk. Vår sofistikerte programvare og intuitive betjening gjør det enkelt å ta vare på plenen hvor og når du vil.

Tekniske detaljer for solo® by AL-KO Robolinho® 2000 W robotklipper

Intelligent plenpleie og smart hagearbeid er en realitet med Robolinho® 2000 W: Takket være den installerte maskinvaren er WiFi-tilkobling via AL-KO inTOUCH-appen problemfri.Lett og utslippsfri betjening er gitt i denne robotgressklipperen med den 60 dB stille motor, som får energi fra et sterkt og holdbart 5 Ah/25,2 V lithium-ion-batteri. Dette gjør at robotgressklipperen fra AL-KO kan brukes på søndag og helligdager eller om natten uten problemer. Spesielt utviklet bevegelsesteknologi kombinert med 23 cm klippebredde leverer effektivt plenstell på flater opptil 2000 m². Hindringer som trær eller skråninger på opptil 45 % mestres lettvint.

Klippehøyden kan innstilles trinnløst fra 25 mm til 55 mm, slik at du kan justere lengden på gresset etter dine personlige ønsker. DCS (Double Cut system) som er utviklet av AL-KO sikrer en perfekt klipping, og det avklipte gresset hakkes i klippeskjoldet og resirkuleres som organisk gjødsel i plenen. Du trenger ikke å avhende avklipte gressrester med Robolinho® 2000 W. Robotgressklipperens pålitelige sikkerhetsteknologi tilbyr maksimal sikkerhet for mennesker og dyr, samt beskytter mod tyveri. Vennligst merk: Når du kjøper vår solo® by AL-KO robotgressklipper er verken jordspiker eller sløyfeledning inkludert i leveransen.

Kjøp solo® by AL-KO Robolinho® 2000 W eller en våre andre modeller

Robotklipperen Robolinho® 2000 W får du enkelt kjøpt i vår nettbutikk eller du kan finne en forhandler i nærheten. Robolinho® 2000 W er en effektiv støtte for pleie av din plenflate. Har du en plenflate på opptil 1.200 m²? Da anbefaler vi deg solo® by AL-KO Robolinho® 1200 W.

Fordelene dine

Intelligent plenpleie

Intelligent plenpleie

Regelmessig klipping holder plenen i optimal form. Dobbelkniv-teknologien sørger for naturlig gjødsling. Denne findeler det avklipte gresset for så å blåse det ned i plenen igjen. Dermed slipper du å måtte kaste det klipte gresset.

”Hjem” med et trykk på en knapp

”Hjem” med et trykk på en knapp

Når det oppladbare batteriet er lavt, kjører Robolinho® automatisk hjem til ladestasjonen og lader. Litiumionsteknologi sikrer rask lading uten minneeffekt og lang levetid.

Med Home-knappen kan klippingen også avbrytes, når du vil ha det.

Usynlig grense

Usynlig grense

Robolinho® er lett å bruke: Installer ladestasjonen, fest den medfølgende begrensningskabel i plenen med jordspikerene, kod inn klokkeslettene for klipping, og så er den klar til bruk.

Selvstendig arbeid

Selvstendig arbeid

Det oversiktlige betjeningsdisplayet gjør programmeringen av Robolinho til en lek. Bare angi tidene du ønsker robotplenklipperen skal kjøre og så er du ferdig.

Kraftig profil

Kraftig profil

Med de kraftige profildekkene er Robolinho® en flott klatrer. De 2 motorer trekker hjulene med et dekkmønster som binder godt til bakken og klarer å klatre opp til 45%.

Uavhengig av vær

Uavhengig av vær

Regnsensoren som er montert gir deg valget: Klipp eller pause når det regner.

Enkel instilling af klippehøyden

Enkel instilling af klippehøyden

Klippehøyden er lett å justere med et enkelt grep uten bruk av verktøy.

Moderne teknologi

Moderne teknologi

Kretskortet er hjertet i Robolinho® og styresentralen for helautomatisk, daglig drift. Den gjenkjenner for eksempel forhindringer, unngår dem av seg selv og kjører alltid tidsnok tilbake basestasjonen for opplading.

Reversible kniver av spesielt hærdet stål

Reversible kniver av spesielt hærdet stål

Unikt for Robolinho® er det dobbelte bioklippsystemet med reversible kniver laget av spesielt herdet stål som vekselvis kjører til venstre og høyre og derfor forblir skarp i lang tid.

Bioklipp sikrer et perfekt klippe resultat, reduserer belegg av gress under skjoldet og gjør det unødvendig å fjerne gressavklipp på plenen.

Lett å betjene

Lett å betjene

Med en enkel skjerm er Robolinho® lekende lett å programmere. Du bestemmer selv når det skal klippes gress og du oppgir bare ønskede dager og tider..

Made in …

Made in …

AL-KO er bensindrevne gressklippere utviklet i Tyskland og ”Made in Austria”. I over 40 år har våre ingeniører med tysk grundighet utviklet innovative motoriserte hagemaskiner, som setter nye standarder innen design, teknologi og funksjon.

Tekniske data

Batterikapasitet (Ah) 5
WiFi-tilkobling AL-KO Connect Wi-Fi
Mål høyde cm uten boks 29 CM
Mål lengde cm uten boks 62.5 CM
Mål bredde cm uten boks 44 CM
Enheten har Eco-Mode Ja
Arbeidsområde opp til m2 2000 QM
Klippehøyde min / maks. i mm 22 - 55 MM
Maks. skråning (%) 45 %
Klippehøydejustering Manuell, trinnløs
Batteriets driftstid (min) 240 MIN
Batteriets ladetid (min) 170 MIN
Regnsensor Ja
Antall utgangspunkt 9
Maks. hastighet foran (km/t) 0.97 KMH
Batterispenning (V) 25.2 V
Dimensjonslengde boks cm 79 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 60
Klippebredde (cm) 23 CM
Varemerke solo® by AL-KO
Kategori PremiumLiker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.