Robotgressklipper solo® by AL-KO Robolinho® 2000 W

Varenr. : 127571 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Til plener opptil 2000 m2
  • Stille drift med 60 dB (A)
  • Klarer skråninger på opptil 45% og ganger på ned til 60 cm.
  • Enkel betjening med AL-KO inTOUCH app via WiFi
  • Sikkerhedsssensorer beskytter mod skader og tyveri
  • Bioklipp sikrer et perfekt klippe resultat 
  • Reversible kniver med 4 ganger så lang levetid
  • Enkel trinnløs justering av klippehøyden med en knapp
  • 9 valgfrie startpunkter sikrer effektiv dekning av hele klippeområdet
  • Integrert regnsensor

Kompakt og fleksibel. Robolinho® 2000 W tar seg av plenen helt av seg selv. Nyt fritiden, mens robotgressklipperen med intelligent Smart Garden-forbindelse effektivt klipper plenen.

WiFi tilkobling: Med den nye appstyrte Robolinho® robotgressklipperen blir intelligent plenpleie og Smart Garden en realitet. Robolinho W-modeller kan kobles til WiFi-en din med inTOUCH-appen på smarttelefonen.

Klippemesteren med Smart Garden tilkobling - robotgressklipperen solo® by AL-KO Robolinho® 2000 W

Robolinho® 2000 W er utviklet av våre ingeniører i Tyskland og produsert av våre spesialister i Østerrike. Komponenter med lang levetid og enestående teknologi gjør Robolinho® til en pålitelig følgesvenn og hjelper til med daglig vedlikehold av plenen i hagen din. Robotklipperen er utrolig enkel å installere - både ladestasjonen og Smart Garden-tilkoblingen er raske i bruk. Vår sofistikerte programvare og intuitive betjening gjør det enkelt å ta vare på plenen hvor og når du vil.

Tekniske detaljer for solo® by AL-KO Robolinho® 2000 W robotklipper

Intelligent plenpleie og smart hagearbeid er en realitet med Robolinho® 2000 W: Takket være den installerte maskinvaren er WiFi-tilkobling via AL-KO inTOUCH-appen problemfri.Lett og utslippsfri betjening er gitt i denne robotgressklipperen med den 60 dB stille motor, som får energi fra et sterkt og holdbart 5 Ah/25,2 V lithium-ion-batteri. Dette gjør at robotgressklipperen fra AL-KO kan brukes på søndag og helligdager eller om natten uten problemer. Spesielt utviklet bevegelsesteknologi kombinert med 23 cm klippebredde leverer effektivt plenstell på flater opptil 2000 m². Hindringer som trær eller skråninger på opptil 45 % mestres lettvint.

Klippehøyden kan innstilles trinnløst fra 25 mm til 55 mm, slik at du kan justere lengden på gresset etter dine personlige ønsker. DCS (Double Cut system) som er utviklet av AL-KO sikrer en perfekt klipping, og det avklipte gresset hakkes i klippeskjoldet og resirkuleres som organisk gjødsel i plenen. Du trenger ikke å avhende avklipte gressrester med Robolinho® 2000 W. Robotgressklipperens pålitelige sikkerhetsteknologi tilbyr maksimal sikkerhet for mennesker og dyr, samt beskytter mod tyveri. Vennligst merk: Når du kjøper vår solo® by AL-KO robotgressklipper er verken jordspiker eller sløyfeledning inkludert i leveransen.

Kjøp solo® by AL-KO Robolinho® 2000 W eller en våre andre modeller

Robotklipperen Robolinho® 2000 W får du enkelt kjøpt i vår nettbutikk eller du kan finne en forhandler i nærheten. Robolinho® 2000 W er en effektiv støtte for pleie av din plenflate. Har du en plenflate på opptil 1.200 m²? Da anbefaler vi deg solo® by AL-KO Robolinho® 1200 W.

Tekniske data

Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 60
Antall utgangspunkt 9
Batteriets ladetid (min) 170 MIN
Arbeidsområde opp til m2 2000
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 56
Batterikapasitet (Ah) 5
Klippehøydejustering Manuell, trinnløs
Regnsensor Ja
Batteriets driftstid (min) 240 MIN
GT_ECO_MODE 002
WiFi-tilkobling AL-KO Connect Wi-Fi
Maks. skråning (%) 45 %
Batterispenning (V) 25 V
Varemerke solo® by AL-KO
Kategori Premium
Klippebredde (cm) 23 CM
Klippehøyde min / maks. i mm 22 - 55 MM
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)
Sikkerhetsdatablad Download 0 (0.00P)Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.