God Jul og Godt Nyttår! Vi holder stengt mellom jul og nyttår og er tilbake mandag 2. januar kl. 9.

Robotgressklipper solo® by AL-KO Robolinho® 3100

Varenr. : 127405
NoStockAndUnderStockNotAloowed,MaterialStatusG7,OxSaleableIsNotOne,0 inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Til plener opptil 1.200 m²
  • Stor klippebredde
  • Klarer skråninger på opptil 40%
  • Dobbelt bioklipp knivsystem
  • Meget stille drift
  • Enkel installasjon og bruk

Den ideelle partner for alle hageeiere som setter pris på effektivitet. Gjennom innovativ teknologi og programmering steller Robolinho® 3100 selv større hager støy- og utslippsfritt.

 

Robotgressklipperen Robolinho® 3100

"Engineered in Germany" og "Made in Austria": Med disse to faktorene for utvikling og produksjon av Robolinho® robotgressklipper sørger vi på AL-KO for å garantere både våre egne og våre kunders kvalitetskrav. Slitesterke deler og komponenter utviklet av oss i Tyskland gjør Robolinho® til en pålitelig følgesvenn og hjelper i det daglige hagestellet. Med enkel installasjon i hagen og lett betjening via skjermen, holder robotgressklipper plenen vedlike når og hvor du ønsker det.

 

Tekniske detaljer for Robolinho® 3100 robotgressklipper

Lang levetid for lithium-ion-batteriet på Robolinho® 3100 gir stillegående og utslippsfri drift, slik at gressklipperen også kan brukes på søn- og helligdager eller om natten. Med sin avanserte bevegelsesteknologi og 30 cm klippebredde steller Robolinho® 3100 gressarealer på opptil 1.200 m² svært effektivt. Hindringer som trær eller skråninger på opptil 40 % er ikke noe problem for denne robotgressklipperen. Klippehøyder mellom 30 mm og 60 mm kan justeres trinnløst, slik at du kan tilpasse plenens klippeform til dine personlige behov. Et perfekt klippet utseende takket være DCS (Double-Cut-System) med en dobbeltkniv utviklet av AL-KO, samt at de avklipte gressrestene gir plenen organisk gjødsel. Avhending av gresset blir unødvendig. Med en valgfri tilleggsstasjon kan en ytterligere flate behandles. Den integrerte sensorteknologien gir maksimal sikkerhet for mennesker og dyr, såvel som robotgressklipperen.

 

Kjøp Robolinho® 3100 og alternativer

Kjøp Robolinho® 3100 lettvint i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. En komplett installasjon av vår forhandler er også mulig. Robolinho® 3100 er den effektive hjelper for å vedlikeholde plenen. Har du en plenflate på opptil 2000 m²? Da anbefaler vi solo® by AL-KO Robolinho® 4100.

Der Robolinho® 3100 mäht Rasenflächen bis 1.200 m² vollautomatisch und sicher. Zur serienmäßigen Ausstattung des Gerätes gehören neben der Doppelmesser-Technologie auch ein Regensensor und die Möglichkeit, verschiedene Einstiegspunkte frei auszuwählen.

Fordelene dine

Med full lading

Med full lading

Ved synkende batteriytelse kjører Robolinho© selvstendig tilbake til basestasjonen sin og lader seg opp. Hurtig opplading uten minne-effekt og langt liv for den sterke batteripakken takket være Litium-Ion-teknologi.

Intelligent plenpleie

Intelligent plenpleie

Regelmessig klipping holder plenen i optimal form. Dobbelkniv-teknologien sørger for naturlig gjødsling. Denne findeler det avklipte gresset for så å blåse det ned i plenen igjen. Dermed slipper du å måtte kaste det klipte gresset.

”Hjem” med et trykk på en knapp

”Hjem” med et trykk på en knapp

Når det oppladbare batteriet er lavt, kjører Robolinho® automatisk hjem til ladestasjonen og lader. Litiumionsteknologi sikrer rask lading uten minneeffekt og lang levetid.

Med Home-knappen kan klippingen også avbrytes, når du vil ha det.

Usynlig grense

Usynlig grense

Robolinho® er lett å bruke: Installer ladestasjonen, fest den medfølgende begrensningskabel i plenen med jordspikerene, kod inn klokkeslettene for klipping, og så er den klar til bruk.

Selvstendig arbeid

Selvstendig arbeid

Det oversiktlige betjeningsdisplayet gjør programmeringen av Robolinho til en lek. Bare angi tidene du ønsker robotplenklipperen skal kjøre og så er du ferdig.

Kraftig profil

Kraftig profil

Med de kraftige profildekkene er Robolinho® en flott klatrer. De 2 motorer trekker hjulene med et dekkmønster som binder godt til bakken og klarer å klatre opp til 45%.

Uavhengig av vær

Uavhengig av vær

Regnsensoren som er montert gir deg valget: Klipp eller pause når det regner.

Enkel instilling af klippehøyden

Enkel instilling af klippehøyden

Klippehøyden er lett å justere med et enkelt grep uten bruk av verktøy.

Moderne teknologi

Moderne teknologi

Kretskortet er hjertet i Robolinho® og styresentralen for helautomatisk, daglig drift. Den gjenkjenner for eksempel forhindringer, unngår dem av seg selv og kjører alltid tidsnok tilbake basestasjonen for opplading.

Reversible kniver av spesielt hærdet stål

Reversible kniver av spesielt hærdet stål

Unikt for Robolinho® er det dobbelte bioklippsystemet med reversible kniver laget av spesielt herdet stål som vekselvis kjører til venstre og høyre og derfor forblir skarp i lang tid.

Bioklipp sikrer et perfekt klippe resultat, reduserer belegg av gress under skjoldet og gjør det unødvendig å fjerne gressavklipp på plenen.

Lett å betjene

Lett å betjene

Med en enkel skjerm er Robolinho® lekende lett å programmere. Du bestemmer selv når det skal klippes gress og du oppgir bare ønskede dager og tider..

Tekniske data

Varemerke solo® by AL-KO
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Sikkerhetsdatablad Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.