Robotgressklipper solo by AL-KO Robolinho® 700 W

Varenr. : 127569 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Til plener opptil 700 m²
  • Stille drift med 60 dB(A)
  • Klarer skråninger på opptil 45% og ganger på ned til 60 cm
  • Enkel betjening med AL-KO inTOUCH app via WiFi
  • Sikkerhedsssensorer beskytter mod skader og tyveri
  • Reversible kniver med 4 ganger så lang levetid
  • Enkel trinnløs justering av klippehøyden med en knapp
  • 3 valgfrie startpunkter sikrer effektiv dekning av hele klippeområdet
  • Integrert regnsensor

Liten, kompakt og hendig. Robolinho® 700 W vedlikeholder hagen din helautomatisk. Takket være intelligent teknologi blir ikke bare plenen pålitelig klippet, du vil også få mye mer fritid.

WiFi tilkobling: Med den nye appstyrte Robolinho® robotgressklipperen blir intelligent plenpleie og Smart Garden en realitet. Robolinho W-modeller kan kobles til WiFi-en din med inTOUCH-appen på smarttelefonen.

 

Klippemesteren med Smart Gardening – robotgressklipperen solo by AL-KO Robolinho® 700 W

Robolinho® 700 W ble utviklet av våre ingeniører i Tyskland og produseres av våre fagfolk i Østerrike - dermed er vi på AL-KO Gardentech sikre på å kunne garantere den beste kvalitet for våre kunder. Komponenter med lang levetid og en sofistikert teknologi gjør Robolinho® til en pålitelig følgesvenn og hjelper i det daglige hagestellet. Gressklipperen er svært enkel å installere, basisstasjonen er raskt klar til bruk. Vår sofistikerte programvare og intuitiv betjening forenkler hagestell og plenklipping, når og hvor du vil.

 

Tekniske detaljer for solo by AL-KO Robolinho® 700 W robotgressklipper

ntelligent plenpleie og Smart Gardening er en realitet med Robolinho® 700 W: Takket være den installerte maskinvaren er WiFi-tilkoblingen via AL-KO inTOUCH-appen problemfri. Lett og utslippsfri betjening er gitt i denne robotgressklipperen med den 60 dB stille motor, som får energi fra et sterkt og holdbart 5 Ah/25,2 V lithium-ion-batteri. Dette gjør at robotgressklipperen fra AL-KO kan brukes på søndag og helligdager eller om natten uten problemer. Spesielt utviklet bevegelsesteknologi kombinert med 22 cm klippebredde leverer effektivt plenstell på flater opptil 700 m². Hindringer som trær eller skråninger på opptil 45 % mestres lettvint.

Klippehøyden kan innstilles trinnløst fra 25 mm til 55 mm, slik at du kan justere lengden på gresset etter dine personlige ønsker. DCS (Double Cut system) som er utviklet av AL-KO sikrer en perfekt klipping, og det avklipte gresset hakkes i klippeskjoldet og resirkuleres som organisk gjødsel i plenen. Du trenger ikke å avhende avklipte gressrester med Robolinho® 700 W. Robotgressklipperens pålitelige sikkerhetsteknologi tilbyr maksimal sikkerhet for mennesker og dyr,samt beskytter mod tyveri. Vennligst merk: Når du kjøper vår solo by AL-KO robotgressklipper er verken jordspiker eller sløyfeledning inkludert i leveransen.

 

Kjøp solo by AL-KO Robolinho® 700 W eller en av våre andre modeller

Kjøp robotgressklipper Robolinho® 700 W lettvint i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. Robolinho® 700 W er miljøvennlig hjelp til å vedlikeholde plenen. Har du et plenareal opp til 1.200 m²? Så anbefaler vi solo by AL-KO Robolinho® 1200 W.

Tekniske data

Batterikapasitet (Ah) 2.5
Regnsensor Ja
WiFi-tilkobling AL-KO Connect Wi-Fi
Klippebredde (cm) 22
Varemerke solo by AL-KO
Klippehøyde min / maks. i mm 22 - 55
Antall kniver 4
Kategori Premium
Batteriets driftstid (min) 60
Klippehøydejustering Manuell, trinnløs
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 60
Arbeidsområde opp til m2 700
Antall utgangspunkt 3
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 56
Batteriets ladetid (min) 50
Batterispenning (V) 20
Maks. skråning (%) 45
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)
Sikkerhetsdatablad Download 0 (0.00P)Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.