Trimmer 126 B solo by AL-KO

Artikkelnummer: 127611 Denne varen er ikke på lager, kontakt oss for leveringstid.
inkl. 25% mva, plus levering
  • Sterk og utholdende ryddesag med rikelig kraftreserve
  • 2-taktsmotor med Easy-Start og sentrifugalkobling
  • Trygg og komfortabel styring med ergonomisk sykkelhåndtak
  • Trådspole med automatisk justering (tipp-automatikk) og robust knivblad i metall følger med
  • Perfekt til kutting av høyt gress og småbusker
  • Inkludert komfortabel, dobbel bæresele

Perfekt klipperesultat for kravstore hageeiere og hobbygartnere. Dette er solo by AL-KO bensinryddesager, våre robuste, ekstremt kraftige og allsidige toppmodeller i segmentet plenklipping.

 

Bensindrevet ryddesag solo by AL-KO 126 B – høy yteevne i kombinasjon med brukervennlighet

Uavhengig klipping, effektiv og lett å bruke: Bensinryddesag solo by AL-KO 126 B overbeviser med perfekte klipperesultater i kjent solo by AL-KO-kvalitet. 
EasyStart-system, sentrifugalkopling, lett håndterbart sykkelhåndtak med integrerte betjeningselementer, bærestroppen for ergonomisk arbeid, så vel som den optimale maskinbalansen gir jevn drift i en naturlig stilling. I tillegg er den meget lett å vedlikeholde, og utskifting av de to lukkede skjærehodene med robust metall-knivblad og trimmerhodet (25 cm klippebredde, hhv. 41 cm) er gjort i en håndvending. Fast&Easy-trådhodet gir enkel træing og oppvikling av klippetråden uten åpning av trådhodet. 
Med sterk motor og en stor bensintank er solo by AL-KO 126 B en pålitelig hjelper ved kontinuerlig bruk. Den viser sin overlegenhet ved klipping og beskjæring av høyt gress og er kraftig nok til å komme gjennom selv hardnakket villnis.

 

Tekniske detaljer for solo by AL-KO 126 B

Med denne kraftige ryddesagen, som bare veier 4,9 kg, drar du fordel av en 2-taktsmotor (26 ccm) på 0,75 kW med EasyStart og av nyeste generasjon, robust konstruksjon, profesjonelle kontroller som på større maskiner, og allsidigheten og det enkle vedlikeholdet av alle solo by AL-KO-maskiner. 
Takket være praktisk og sikker styring av sykkelhåndtaket med integrerte, lett tilgjengelige kontroller og optimal maskinbalanse med selefesteskinne kan lengre økter med skjæring og tynning på gressplener, i kratt eller buskas foregå uanstrengt i naturlig stilling. 
Allerede basismodellen gir deg stor fleksibilitet i bruk. Den blir levert med to skjærehoder: en innsats med 25 cm knivblad i metall og et stort, skånsomt trådhode med 41 cm klippebredde. Det er lettvint å innstille optimal trådlengde under bruk med tipp-automatikken (trykk bare trimmerhodet mot bakken). 
Trenger kraftig gjennom i hardnakket villnis. Uavhengig av batterilading, kabellengde og kabelfloker – din fordel på store plener, i parker og i åpent terreng.

 

Kjøp solo by AL-KO 126 B eller en av våre andre modeller

solo by AL-KO 126 B kan kjøpes i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere. Det er det perfekte produktet hvis du er ute etter en kraftig bensinryddesag med stor brukervennlighet for din hage eller større områder. For å fremstille bensinblandingen anbefaler vi AL-KOs røykfattige, selvmiksende universalolje til totaktsmotorer (varenr. 112896).

 

Tekniske data

Klippebredde tråd (cm) 41.0
Easy Start System Ja
Delbart skaft Nei
Tilbehør inkludert 112906, 127251, 127619
Motoreffekt (hk) 1.02
"Ready to start" bryter Ja
Nettovekt (kg) 5.2
Bensintankvolum (l) 0.7
Varemerke solo by AL-KO
Automatisk choke Ja
Kategori Easy
Regulering av kjedeolje Ja
Primer Ja
Motoreffekt (kW) 0.75
Motortype 2-Takt
Akseldiameter (mm) 26.0
Klippebredde kniv (cm) 25.0
Kjøretype Bensin
Sylindervolum (ccm) 26.0
details