Trimmer 140 B solo by AL-KO

Artikkelnummer: 127615 Denne varen er ikke på lager og må bestilles igjen.
inkl. 25% mva, plus levering
  • Motor med ekspansjonskammer og lavt utslipp
  • Høy ytelse – motor på 1,5 kW
  • Trygg og komfortabel styring med ergonomisk sykkelhåndtak
  • 130 mm Fast and Easy-trådhode – enkel træing og påvikling av kuttetråden uten åpning av trådhodet
  • Soft Touch-håndtak
  • Ready-to-Start-bryter
  • Med komfortabel, dobbel bæresele

Perfekte klipperesultater for kravstore hageeiere og hobbygartnere: Dette er solo by AL-KO bensinryddesager, våre robuste, ekstremt kraftige og allsidige toppmodeller i segmentet plenklipping.

 

solo by AL-KO 140 B – høy yteevne i kombinasjon med brukervennlighet

Selvstendig klipping, effektiv og lett å bruke: Bensinryddesag solo by AL-KO 140 B overbeviser med perfekte klipperesultater i kjent solo by AL-KO-kvalitet. Den gjør seg gjeldende overalt der gressklipperen har sin begrensning på grunn av sin størrelse. 
Motor med lavt utslipp takket være ekspansjonskammer. Lett, enkelt start-system, sentrifugalkobling, lett håndterbart sykkelhåndtak med integrerte kontroller, bærestropp for ryggvennlig arbeid, så vel som den optimale maskinbalansen gir jevn drift i en naturlig stilling. I tillegg er den meget lett å vedlikeholde, og utskifting av de to lukkede skjærehodene med robust metall-knivblad og trimmerhodet (25 cm klippebredde, hhv. 41 cm) er gjort i en håndvending. Fast&Easy-trådhodet gir enkel træing og oppvikling av klippetråden uten åpning av trådhodet. 
Med den kraftige motoren med integrert vibrasjonsbeskyttelse er solo by AL-KO 140 B en dyktig medhjelper med brukervennlighet. Den byr på ekstra komfort med uanstrengt klipping og rydding av høyt gress, så vel som å trenge med kraft gjennom villnis og kratt. 
Ekstra sterk motor med lavt utslipp og ekspansjonskammer, proff-trådhode, robust stålkniv og profesjonell dobbeltsele – perfekt til krevende klipping.

 

Tekniske detaljer for solo by AL-KO 140 B

Med denne kraftige ryddesagen drar du nytte av den sterke, men stillegående 2-taktsmotoren (40,2 ccm) av nyeste generasjon. Den yter 1,5 kW og har ekspansjonskammer, som gir lavt utslipp. 
Takket være praktisk og sikker styring av sykkelhåndtaket med integrerte, lett tilgjengelige kontroller og optimal maskinbalanse med selefesteskinne kan lengre økter med skjæring og tynning på gressplener, i kratt eller buskas foregå uanstrengt i naturlig stilling. I tillegg byr den dobbelte bærestroppen og det ekstremt lave vibrasjonsnivået på betydelig lettelse under drift, øker komfort og støtte for sikker bruk av ryddesagen. 
Denne kraftige ryddesagen tilbyr høy fleksibilitet i bruk, med to skjærehoder inkludert: utstyrt med et robust metallknivblad på 25 cm og et stort, skånsomt trimmerhode med 41 cm skjærebredde. Det er lettvint å innstille optimal trådlengde under bruk med tipp-automatikken (trykk bare trimmerhodet mot bakken). Dermed trenger du ikke drive og åpne trådhodet for til stadighet å vikle på tråden. 
Denne enheten gir høy ytelse for å overvinne hardnakket villnis og trenger lett og tidsbesparende gjennom i vanskelig terreng. Uavhengig av batterilading, kabellengde og kabelfloker – din fordel på store plener, i parker og i åpent terreng.

 

Kjøp solo by AL-KO 140 B eller en av våre andre modeller

solo by AL-KO 140 B kan kjøpes i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere. Det er det perfekte produktet hvis du er ute etter en lett håndterlig ryddesag med høy ytelse for en stor hage, utendørs anlegg eller uteområde. For å fremstille bensinblandingen anbefaler vi AL-KOs røykfattige, selvmiksende universalolje til totaktsmotorer (varenr. 112896).

Tekniske data

Klippebredde tråd (cm) 41.0
Kategori Premium
"Ready to start" bryter Ja
Delbart skaft Nei
Primer Ja
Tilbehør inkludert 112906, 127252, 127620, WERKZEUGSET
Kjøretype Bensin
Motoreffekt (hk) 2.04
Akseldiameter (mm) 26.0
Motortype 003
Easy Start System Nei
Motoreffekt (kW) 1.5
Klippebredde kniv (cm) 25.0
Bensintankvolum (l) 0.7
Sylindervolum (ccm) 40.2
Nettovekt (kg) 7.7
Varemerke solo by AL-KO
Automatisk choke Ja
Regulering av kjedeolje Ja
details