Batteri ryddesag solo® by AL-KO 36 V GT 4235.2

Varenr. : 127673 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 36 V litium-ion-batteri (5,0 Ah) og lader inkludert
  • Balansert konstruksjon for komfortabel håndtering
  • Hastighetskontroll (Eco & Power Speed) via en glidebryter
  • Inkludert kniv og trådsnelle (Fast & Easy trimmerhode)
  • Ergonomisk sykkelhåndtak for komfortabelt arbeid
  • Lav vibrasjonsdrift

Premium plenpleie med batteridrevet ryddesag solo® by AL-KO® ENERGY FLEX GT 4235.2

Innovativ batteriteknologi med høye strømreserver. Den kraftige batteridrevne ryddesagen fra AL-KO® ENERGY FLEX GT 4235.2 overbeviser med perfekte klipperesultater i kjent AL-KO-kvalitet. Skånsom trimming for mennesker og miljø: stillegående og uten avgasser.

 

Kraftig, uavhengig og økologisk

Denne ryddesagen fra AL-KO® ENERGY FLEX GT 4235.2 drives av et 36 V ENERGY FLEX Li-Ion-batteri med enten 4 Ah eller 5 Ah. Et batteri for mange hage- og skogsmaskiner. Denne kraftige ryddesagen har energien til å trimme underveksten i hagen din og er svært effektiv selv for større områder. Takket være den kraftige børsteløse motoren er den ideell for erfarne hageeiere som ønsker å spare tid når de jobber. Den stillegående driften plager heller ikke naboene dine.

 

En balansert konstruksjon, ergonomisk utformede sykkelhåndtak og antivibrasjon garanterer komfortabelt arbeid som ikke sliter ut. Normal Eco-hastighet kan endres til Power-hastighet med en glidebryter. Inkludert Fast & Easy trimmerhode (36 cm arbeidsbredde), som sikrer enkel montering og vikling av trimmertråden uten å åpne trimmerhodet. Et robust 3-tanns blad med 25,5 cm klippebredde følger også med for bruk i vanskelig terreng.

Batteri 36 V (1 stk. 5,0 Ah) og lader medfølger.

 

Kjøp solo® by AL-KO batteridrevet ryddesag GT 4235.2 og alternativer

Kjøp GT 4235.2 batteridrevet ryddesag nå i vår nettbutikk eller hos en av våre spesialforhandlere.

Tekniske data

Varemerke solo® by AL-KO
Klippebredde tråd (cm) 36 CM
Motorversjon Børsteløs
Kategori PREMIUM pro
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 94
Ladetid 7,5 Ah (min) 150 MIN
Kompatible batterier 113280, 113524
Batteriserie AL-KO 36V
Maks. ladestyrke (Ah) 5
K-verdi (m/s^ 2) 1.5
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Klippebredde kniv (cm) 26 CM
Nettovekt (kg) 3.7 KG
Akseldiameter (mm) 24 MM
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 77
Ekstra trådspole Nei
Delbart skaft Nei
Maks. spenning (V) 40 V
Maks. ladetid 7,5 Ah (min.) 100 MIN
Trådfremføring Tipp-automatik
Kjøretype Batteri
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.