Batteriryddesag solo by AL-KO GT 4235 PowerFlex

Artikkelnummer: 127436 Denne varen er ikke på lager og må bestilles igjen.
inkl. 25% mva, plus levering
  • Sterk 42 V Li-ion batteri i PowerFlex serien for utslippsfri trimming (laderen ikke inkludert)
  • Nesten lydløs trimming når som helst på dagen
  • Lav vibrasjon og avbalansert
  • Ergonomisk sykkelhåndtak og lav vekt
  • Inkl. knivblad og trimmerhode
  • <strong>Batteri og lader inte inkludert</strong>

Skånsom trimming for mennesker og miljø: Stillegående og utslippsfri med solo by AL-KO batteridrevne gresstrimmer, den fleksible mesteren for alle plenkanter og hjørner på området "gressklipping"

 

Batteriryddesag solo by AL-KO GT 4235  – sterkt plenstell for større områder

Innovativ batteriteknologi med høye kraftreserver. Det kraftige solo by AL-KO GT 4235 Li-ion et overbeviser med perfekte klipperesultater i kjent AL-KO kvalitet. Utslippsfri og stillegående gjør den sterke batteritrimmeren jobben i din hage. Den høye ytelsen kombinert med stor klippebredde og ergonomisk sykkelhåndtak, samt lavt vibrasjonsnivå, letter arbeidet på alle flater og i kanter i hagen.

 

Tekniske detaljer for solo by AL-KO GT 4235

Klippebredde på 25,5 cm (diameter) sammen med det sterke 42 V batteriet med en varighet på opptil 100 min, sikrer at solo by AL-KO GT 4235 Li-ion utfører meget effektivt arbeid også på store flater. Den kraftige trimmeren for hagen din har kraft nok til å trimme og rydde i kratt og busker. Trådsnellen med 36 cm arbeidsbredde er inkludert. En balansert konstruksjon, ergonomiske sykkelhåndtak og lav vibrasjon garanterer et arbeid som ikke utmatter deg. Med skyveknappen kan normalhastigheten ECO endres til POWER-hastighet.

Din frihet: Den kraftige batteridrevne trimmeren fra AL-KO er ideell for erfarne gartnere som ønsker å spare tid under arbeidet. Takket være stillegang blir ikke naboene forstyrret – du kan trimme når som helst på dagen, uavhengig av fastlagte hvileperioder.

Ett batteri for mange hage- og skogsmaskiner: GT 4235 batteritrimmer er en del av PowerFlex serien. Hvis du allerede har Power Flex enheter, settes et eksisterende batteri enkelt inn i GT 4235. Hvis du kjøper GT 4235 for første gang, bør du bestille batteri (varenr. 127390) og lader (varenr. 127391) samtidig (inte inkludert).
Merk: Informasjonen for klippeområder og brukstid på våre maskiner kan avvike, avhengig av det som skal klippes (gressets høyde, tetthet, fuktighet, etc.).

 

Kjøp batteriryddesag solo by AL-KO GT 4235 eller våre andre alternativer

solo by AL-KO 4235 Li SP kan kjøpes i nettbutikken vår, eller hos en forhandler. Det er det perfekte produktet hvis du er ute etter en sterk og effektiv batteritrimmer. Hvis du trenger en lettere, mer manøvrerbar batteridrevet trimmer med lav klippebredde for trange hjørner og kanter, anbefaler vi AL-KO GT 2025.

.

Tekniske data

Klippebredde tråd (cm) 36.0
Delbart skaft Nei
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 94.0
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96.0
Tilbehør inkludert FADENKOPF, MESSER, TRAGEGURT
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2.0
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 77.0
Klippebredde kniv (cm) 26.0
K-verdi (m/s^ 2) 1.5
Nettovekt (kg) 3.7
Maks. ladetid 7,5 Ah (min.) 100.0
Kompatible batterier 127390
Akseldiameter (mm) 24.0
Kjøretype Elektrisk
Varemerke solo by AL-KO
Bruttovekt (kg) 5.3
Ladetid 7,5 Ah (min) 150.0
Kategori Premium
Motorversjon Børsteløs
Batteriserie Power Flex 40 V
Ekstra trådspole Nei
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.