God jul og godt nytt år! Husk å bestille varene dine senest den 13. desember for levering før jul. Vi holder stengt mellom jul og nyttår!

Bensin ryddesag AL-KO BC 330 B

Varenr. : 113758 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Kraftig ryddesag for selvstendig arbeid
  • Startvennlig 2-takts motor med snor start, dobbeltlager veivaksel og et robust vinkelgir for lang levetid
  • Stål-tankbeskyttelse for høy sikkerhet & lang levetid
  • Presis og komfortabel håndtering takket være justerbart dobbelthåndtak med integrerte betjeningselementer
  • Trådspole, robust stålknivblad og dobbelt bærestropp inkludert

Bensinryddesager fra AL-KO jobber seg gjennom alt med pålitelig styring og ekstra sikkerhet - våre fleksible og kraftige allroundere med høyt ytelsesnivå innen "plenpleie".

AL-KO BC 330 B bensinryddesag – den fleksible løsningen med ekstra sikkerhet

Uavhengig klipping der du ønsker: AL-KO BC 330 B overbeviser med svært effektive klipperesultater i kjent AL-KO kvalitet. Trådløs og uten batteriladning gjør bensinryddesagen med en skjærebredde på enten 41 cm (skjæretråd) eller 25 cm (kniv) sin tjeneste i større hager, enger, i skråninger og der du kan ikke bruke gressklipperen og trenger større kraft for å trenge gjennom.

For å kunne arbeide sikkert og uten slit er ryddesagen utstyrt med et dobbelthåndtak som du kan tilpasse til din høyde, og med en trykk-automatikk for optimal trådlengde (utenom knivdrift). Med sin bærestropp med hoftevern er BC 330 B bekvem å bære på lengre klippeøkter og byr på høy sikkerhet.Den robuste tankbeskyttelsen av stål sikrer en lang levetid.

Tekniske detaljer for AL-KO BC 330 B bensinryddesag

Med lettstartet 0,9 kW 2-takts motor av nyeste generasjon får du med denne ryddesagen en kraftig kutter med enkel betjening og sikkerhet for nybegynnere og hobbygartnere. Slik har du vedvarende kraft for å komme til i alle typer terreng – enten det er store plener, høyt gress, hekker og i bakker og tett kratt. .

Allsidig, takket være utskiftbart skjærehode: Det skånsomme trimmerhodet med 41 cm skjærebredde skifter på et øyeblikk til det 25-cm stålknivbladet – for lett å trenge gjennom i vanskelig terreng! Enkel i bruk, med ergonomisk utformet dobbelthåndtak med alle betjeningselementer, og regulerbar bærestropp, sikrer den effektivt arbeid og raske klipperesultater på flater, samt inntil gjerder og murer. Med trykk-automatikk stilles den optimale trådlengden under klippingen lett inn, ved å trykke skjærehodet mot bakken (utenom knivdriften).

Uavhengig av batteriladning og kabelfloker – en fordel på store plener og bortgjemte områder.For din egen sikkerhet og for miljøet: Selv med sterk bensinmotor kan BC 330 B takket være sin ergonomiske design, optimale vektfordeling og sine komfortable grep- og bærelementer arbeide lettvint og sikkert for hobbygartnere og nybegynnere.

Merk: Informasjon om skjæreområdet og driftstider kan variere avhengig av kuttet (høyde, tetthet, fuktighet osv.).

Kjøp AL-KO BC 330 B eller en av våre andre modeller

AL-KO BC 330 B kan kjøpes i vår nettbutikk, eller hos en av våre forhandlere. Det er det perfekte produktet hvis du er ute etter en allsidig og komfortabel bensinryddesag med skjæretråd og stålknivblad for maksimal fleksibilitet i hagen og på større områder. For å fremstille bensinblandingen anbefales den røykfattige, selvmiksende AL-KO Universal 2-takts olje (art. nr. 112896).

For presisjonsarbeid langs fine plenkanter så vel som i små, svingete hager, er det verdt å se på AL-KOs elektriske trimmere. For kraftigere varianter anbefaler våre Comfort og Premium ryddesager.

.

Tekniske data

Kjøretype Bensin
Sylindervolum (ccm) 32.6
Motoreffekt (kW) 0.9 KW
Omdr./min. 7000
Nettovekt (kg) 7.3 KG
Antall motorsylindere 1
Elektrisk start Nei
GT_THREAD_SIZE_SPOOL M10 x 1,25 Left-hand thread
Bensintankvolum (l) 0.8 L
Trimmerhode type Fast Winding
Trådfremføring Tipp-automatik
Gjengediameter (mm) 2.4 MM
Gjengelengde (cm) 500 CM
Primer Ja
Dimensjonslengde boks cm 183 CM
Blandingsforhold olje / bensin 1:50
Easy Start System Nei
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 113
"Ready to start" bryter Nei
Automatisk choke Nei
Motoreffekt (hk) 1.2 PS
Delbart skaft Nei
Akseldiameter (mm) 26 MM
Klippebredde tråd (cm) 41 CM
Klippebredde kniv (cm) 25 CM
Varemerke AL-KO
Kategori Easy
Instruksjoner for bruk Download (16.5MB)
CE-erklæringer Download (106.25KB)


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.