Bensin trimmer AL-KO BC 223 L-S

Varenr. : 113691 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Svært lett og hendig trimmerer for mobilt arbeid
  • Lettstartet 2-takts motor med snorstart
  • Sikker, behagelig håndtering takket være lukket håndgrep med stopper (Loop)
  • Komfortabel trådjustering med automatisk tipp-automatikk
  • Enkel transport og lagring takket være delbart skaft
  • Lang levetid med dobbeltlagret veivaksel

Ofte kjøpt sammen ...

kr 2 090,00
Dette produktet
kr 189,00
På lager

Totalpris for alle produkter

kr 2 458,00 *

 

Gjennomslagskraftig klipping med sikker føring og lav vekt. Dette står den enkleste modellen blant AL-KO kantklipperne for, våre hendige og kompakte i området «plenklipping».

 

AL-KO BC 223 L-S bensintrimmer – kompaktløsningen for mobil bruk

Klipp uavhengig og der du måtte ønske: AL-KO BC 223 L-S overbeviser med effektivt klipperesultat i pålitelig AL-KO kvalitet. Ideell for fjerning av kratt og gress samt klipping ved murer, gjerder og andre hindringer. Uten kabel eller batteri ladetid gjennomfører den enkleste modellen blant kantklipperne med en klippebredde på 41 cm (tråd) sin tjeneste i større hager, på enger og spesielt i skråninger. Du kan arbeide der hvor gressklipperen kommer til kort.

Den lave vekten, det justerbare, optimalt formede og runde håndtaket (L-grep/Loop) og den komfortable tipp-automatikken for kontinuerlig optimal trådlengde gir deg en sikker og enkel håndtering av kantklipperen.

Et annet pluss er det sammenleggbare skaftet, som gjør det svært enkelt å lagre og transportere redskapet.

 

Tekniske detaljer for AL-KO BC 223 L-S

Med en lettstartet og siste generasjons totakters motor på 0,7 kW har du med denne motortrimmeren en kraftfull hjelper, som er lett og sikker å betjene også for nybegynnere og hobbygartnere. Vektoptimalisert og delbart skaft i aluminium.

Trådhodet har en klippebredde på 41 cm og den lave vekten på bare 5 kg og den enkle håndteringen garanterer effektivt arbeid og raskt klipperesultat både på flater og langs gjerder og murer. Med tipp-automatikken stiller du lett inn den optimale trådlengden mens du klipper ved å tippe trimmehodet på bakken.

Uavhengig av batteriforbruk og strøm. Maskinen er også egnet for transport i bil – takket være det delbare aluminiumsskaftet.

 

Kjøp AL-KO BC 223 L-S og våre andre alternativer

AL-KO BC 223 L-S får du kjøpt i nettbutikken vår eller hos en forhandler. Den er et perfekt produkt dersom du søker etter en lett, håndterlig og sammenleggbar motortrimmer for hagen din eller for større flater. Til fremstilling av bensinblandingen anbefaler vi den selvblandende AL-KO Universal 2-taktsoljen som ryker lite (varenr. 112896).

Dersom du søker etter en motorryddesag med metallknivblad som kan arbeide grundig også på hardnakkede steder, anbefaler vi deg AL-KO BC 223 B. Når store flater og krevende terreng fordrer mer ytelse, er AL-KO bensinryddesager i Comfort- og Premium-serien best egnet.

-

Tekniske data

Klassisk
M10 x 1,25
2 MM
460 CM
160 CM
1:50
Motoreffekt (kW) 0.7 KW
Varemerke AL-KO
Klippebredde tråd (cm) 41 CM
Motoreffekt (hk) 1 PS
Sylindervolum (ccm) 22.5
Omdr./min. 9500
Antall motorsylindere 1
Easy Start System Nei
Elektrisk start Nei
"Ready to start" bryter Nei
Automatisk choke Nei
Akseldiameter (mm) 26 MM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 112
Nettovekt (kg) 5.1 KG
Delbart skaft Ja
Kjøretype Bensin
Trådfremføring Tipp-automatik
Bruttovekt (kg) 6.2 KG
Kategori Easy
Primer Ja
Bensintankvolum (l) 0.55 L
Instruksjoner for bruk Download (7.07MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.