Vær oppmerksom på, at vi vil utføre vedlikeholdsarbeid fra 10. dec. kl. 14.00 til 12. dec. kl. 22.00. Dessverre er det ikke mulig å bestille i denne perioden. Takk for at du forstår!

Bensin trimmer solo by AL-KO 126 B

Varenr. : 127611 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Sterk og utholdende ryddesag med rikelig kraftreserve
  • 2-taktsmotor med Easy-Start og sentrifugalkobling
  • Trygg og komfortabel styring med ergonomisk sykkelhåndtak
  • Trådspole med automatisk justering (tipp-automatikk) og robust knivblad i metall følger med
  • Perfekt til kutting av høyt gress og småbusker
  • Inkludert komfortabel, dobbel bæresele

Perfekt klipperesultat for kravstore hageeiere og hobbygartnere. Dette er solo by AL-KO bensinryddesager, våre robuste, ekstremt kraftige og allsidige toppmodeller i segmentet plenklipping.

 

Bensindrevet ryddesag solo by AL-KO 126 B – høy yteevne i kombinasjon med brukervennlighet

Uavhengig klipping, effektiv og lett å bruke: Bensinryddesag solo by AL-KO 126 B overbeviser med perfekte klipperesultater i kjent solo by AL-KO-kvalitet. 
EasyStart-system, sentrifugalkopling, lett håndterbart sykkelhåndtak med integrerte betjeningselementer, bærestroppen for ergonomisk arbeid, så vel som den optimale maskinbalansen gir jevn drift i en naturlig stilling. I tillegg er den meget lett å vedlikeholde, og utskifting av de to lukkede skjærehodene med robust metall-knivblad og trimmerhodet (25 cm klippebredde, hhv. 41 cm) er gjort i en håndvending. Fast&Easy-trådhodet gir enkel træing og oppvikling av klippetråden uten åpning av trådhodet. 
Med sterk motor og en stor bensintank er solo by AL-KO 126 B en pålitelig hjelper ved kontinuerlig bruk. Den viser sin overlegenhet ved klipping og beskjæring av høyt gress og er kraftig nok til å komme gjennom selv hardnakket villnis.

 

Tekniske detaljer for solo by AL-KO 126 B

Med denne kraftige ryddesagen, som bare veier 4,9 kg, drar du fordel av en 2-taktsmotor (26 ccm) på 0,75 kW med EasyStart og av nyeste generasjon, robust konstruksjon, profesjonelle kontroller som på større maskiner, og allsidigheten og det enkle vedlikeholdet av alle solo by AL-KO-maskiner. 
Takket være praktisk og sikker styring av sykkelhåndtaket med integrerte, lett tilgjengelige kontroller og optimal maskinbalanse med selefesteskinne kan lengre økter med skjæring og tynning på gressplener, i kratt eller buskas foregå uanstrengt i naturlig stilling. 
Allerede basismodellen gir deg stor fleksibilitet i bruk. Den blir levert med to skjærehoder: en innsats med 25 cm knivblad i metall og et stort, skånsomt trådhode med 41 cm klippebredde. Det er lettvint å innstille optimal trådlengde under bruk med tipp-automatikken (trykk bare trimmerhodet mot bakken). 
Trenger kraftig gjennom i hardnakket villnis. Uavhengig av batterilading, kabellengde og kabelfloker – din fordel på store plener, i parker og i åpent terreng.

 

Kjøp solo by AL-KO 126 B eller en av våre andre modeller

solo by AL-KO 126 B kan kjøpes i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere. Det er det perfekte produktet hvis du er ute etter en kraftig bensinryddesag med stor brukervennlighet for din hage eller større områder. For å fremstille bensinblandingen anbefaler vi AL-KOs røykfattige, selvmiksende universalolje til totaktsmotorer (varenr. 112896).

 

Tekniske data

Klippebredde tråd (cm) 41
Bensintankvolum (l) 0.7
Easy Start System Ja
Akseldiameter (mm) 26
Regulering av kjedeolje Ja
"Ready to start" bryter Ja
Motoreffekt (kW) 0.75
Varemerke solo by AL-KO
Motoreffekt (hk) 1
Klippebredde kniv (cm) 25
Trådfremføring Tipp-automatik
Delbart skaft Nei
Kjøretype Bensin
Motortype 2-Takt
Sylindervolum (ccm) 26
Primer Ja
Kategori Easy
Automatisk choke Ja
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.