Bensinryddesag AL-KO BC 330 B

Artikkelnummer: 113758 Denne varen er ikke på lager og må bestilles igjen.
inkl. 25% mva, plus levering
  • Kraftig ryddesag for selvstendig arbeid
  • Startvennlig 2-takts motor med snor start, dobbeltlager veivaksel og et robust vinkelgir for lang levetid
  • Stål-tankbeskyttelse for høy sikkerhet & lang levetid
  • Presis og komfortabel håndtering takket være justerbart dobbelthåndtak med integrerte betjeningselementer
  • Trådspole, robust stålknivblad og dobbelt bærestropp inkludert

Bensinryddesager fra AL-KO jobber seg gjennom alt med pålitelig styring og ekstra sikkerhet - våre fleksible og kraftige allroundere med høyt ytelsesnivå innen "plenpleie".

AL-KO BC 330 B bensinryddesag – den fleksible løsningen med ekstra sikkerhet

Uavhengig klipping der du ønsker: AL-KO BC 330 B overbeviser med svært effektive klipperesultater i kjent AL-KO kvalitet. Trådløs og uten batteriladning gjør bensinryddesagen med en skjærebredde på enten 41 cm (skjæretråd) eller 25 cm (kniv) sin tjeneste i større hager, enger, i skråninger og der du kan ikke bruke gressklipperen og trenger større kraft for å trenge gjennom.

For å kunne arbeide sikkert og uten slit er ryddesagen utstyrt med et dobbelthåndtak som du kan tilpasse til din høyde, og med en trykk-automatikk for optimal trådlengde (utenom knivdrift). Med sin bærestropp med hoftevern er BC 330 B bekvem å bære på lengre klippeøkter og byr på høy sikkerhet.Den robuste tankbeskyttelsen av stål sikrer en lang levetid.

Tekniske detaljer for AL-KO BC 330 B bensinryddesag

Med lettstartet 0,9 kW 2-takts motor av nyeste generasjon får du med denne ryddesagen en kraftig kutter med enkel betjening og sikkerhet for nybegynnere og hobbygartnere. Slik har du vedvarende kraft for å komme til i alle typer terreng – enten det er store plener, høyt gress, hekker og i bakker og tett kratt. .

Allsidig, takket være utskiftbart skjærehode: Det skånsomme trimmerhodet med 41 cm skjærebredde skifter på et øyeblikk til det 25-cm stålknivbladet – for lett å trenge gjennom i vanskelig terreng! Enkel i bruk, med ergonomisk utformet dobbelthåndtak med alle betjeningselementer, og regulerbar bærestropp, sikrer den effektivt arbeid og raske klipperesultater på flater, samt inntil gjerder og murer. Med trykk-automatikk stilles den optimale trådlengden under klippingen lett inn, ved å trykke skjærehodet mot bakken (utenom knivdriften).

Uavhengig av batteriladning og kabelfloker – en fordel på store plener og bortgjemte områder.For din egen sikkerhet og for miljøet: Selv med sterk bensinmotor kan BC 330 B takket være sin ergonomiske design, optimale vektfordeling og sine komfortable grep- og bærelementer arbeide lettvint og sikkert for hobbygartnere og nybegynnere.

Merk: Informasjon om skjæreområdet og driftstider kan variere avhengig av kuttet (høyde, tetthet, fuktighet osv.).

Kjøp AL-KO BC 330 B eller en av våre andre modeller

AL-KO BC 330 B kan kjøpes i vår nettbutikk, eller hos en av våre forhandlere. Det er det perfekte produktet hvis du er ute etter en allsidig og komfortabel bensinryddesag med skjæretråd og stålknivblad for maksimal fleksibilitet i hagen og på større områder. For å fremstille bensinblandingen anbefales den røykfattige, selvmiksende AL-KO Universal 2-takts olje (art. nr. 112896).

For presisjonsarbeid langs fine plenkanter så vel som i små, svingete hager, er det verdt å se på AL-KOs elektriske trimmere. For kraftigere varianter anbefaler våre Comfort og Premium ryddesager.

.

Tekniske data

Klippebredde tråd (cm) 41.0
Sylindervolum (ccm) 32.6
Klippebredde kniv (cm) 25.0
Delbart skaft Nei
Omdr./min. 7000.0
"Ready to start" bryter Nei
Antall motorsylindere 1
Varemerke AL-KO
K-verdi (m/s^ 2) 1.5
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 98.5
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 113.0
Easy Start System Nei
Motortype 2-Takt
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2.0
Kategori Easy
Primer Ja
Motoreffekt (hk) 1.2
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 8.3
Automatisk choke Nei
Ekstra trådspole Nei
Motoreffekt (kW) 0.9
Akseldiameter (mm) 26.0
Elektrisk start Nei
Kjøretype Bensin
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 111.0
Nettovekt (kg) 7.3
Bensintankvolum (l) 0.8
Tilbehør inkludert 112405, 113806, DOPPEL-TRAGEGURT, WERKZEUGSET
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)
CE-erklæringer Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.

Ønskeliste

details