Bensinryddesag AL-KO BC 330 L

Artikkelnummer: 113757 Klar for levering
inkl. 25% mva, plus levering
  • Kraftig ryddesag for selvstendig arbeid
  • Startvennlig 2-takts motor med snor start, dobbeltlager veivaksel og et robust vinkelgir for lang levetid
  • Stål-tankbeskyttelse for høy sikkerhet & lang levetid
  • Komfortabel betjening takket være softgrep og loop-håndtak med stopp
  • Trådspole, robust stålknivblad og dobbelt bærestropp inkludert

Ofte kjøpt sammen ...

1 784,00 kr  *
Dette produktet

Totalpris for alle produkter

1 926,00 kr  *

Bensinryddesager fra AL-KO jobber seg gjennom alt med pålitelig styring og ekstra sikkerhet - våre fleksible og kraftige allroundere med høyt ytelsesnivå innen "plenpleie"

AL-KO BC 330 L bensinryddesag – den fleksible løsningen med ekstra sikkerhet

Uavhengig klipping der du ønsker: AL-KO BC 330 L overbeviser med svært effektive klipperesultater i kjent AL-KO kvalitet. Trådløs og uten batteriladning gjør bensinryddesagen med en skjærebredde på enten 41 cm (skjæretråd) eller 25 cm (kniv) sin tjeneste i større hager, enger, i skråninger og der du kan ikke bruke gressklipperen og trenger større kraft for å trenge gjennom.

For å kunne arbeide sikkert og uten slit, er ryddesagen utstyrt med et loophåndtak som du kan tilpasse til din høyde, og med en trykk-automatikk for optimal trådlengde (utenom knivdrift). Med sin bærestropp med hoftevern er BC 330 L bekvem å bære på lengre klippeøkter og byr på høy sikkerhet.Den robuste tankbeskyttelsen av stål sikrer lang levetid.

Tekniske detaljer for AL-KO BC 330 L bensinryddesag

Med lettstartet 0,9 kW 2-takts motor av nyeste generasjon får du med denne ryddesagen en kraftig kutter med enkel betjening og sikkerhet for nybegynnere og hobbygartnere. Slik har du vedvarende kraft for å komme til i alle typer terreng – enten det er store plener, høyt gress, hekker og i bakker og tett kratt.

Allsidig takket være utskiftbart skjærehode: Det skånsomme trimmerhodet med 41 cm skjærebredde skifter på et øyeblikk til det25-cm stålknivbladet – for lett å trenge gjennom i vanskelig terreng! Enkel i bruk, med ergonomisk utformet loophåndtak med alle betjeningselementer, og regulerbar bærestropp, sikrer den effektivt arbeid og raske klipperesultater på flater, samt inntil gjerder og murer. Med trykk-automatikk stilles den optimale trådlengden under klippingen lett inn ved å trykke trimmerhodet mot bakken (utenom knivdriften).

Uavhengig av batteriladning og kabelfloker – en fordel på store plener og bortgjemte områder.

For din egen sikkerhet og for miljøet: Selv med sterk bensinmotor kan BC 330 L takket være sin ergonomiske design, optimale vektfordeling og sine komfortable grep- og bærelementer arbeide lettvint og sikkert for hobbygartnere og nybegynnere. Den stabile og slitesterke tankbeskyttelsen av stå beskytter mot skade, og forhindrer bensinlekkasje.

Kjøp AL-KO BC 330 L eller en av våre andre modeller

AL-KO BC 330 kan kjøpes i vår nettbutikk, eller hos en av våre forhandlere. Det er det perfekte produktet hvis du er ute etter en allsidig og komfortabel bensinryddesag med skjæretråd og stålknivblad for maksimal fleksibilitet i hagen og på større områder. For å fremstille bensinblandingen anbefales den røykfattige, selvmiksende AL-KO Universal 2-taktsolje (art. nr. 112896).

Varianten AL-KO BC 330 L har sammenleggbart skaft for lettvint transport og lagring. Hvis du foretrekker et justerbart dobbelthåndtak anbefaler vi AL-KO BC 330 B. Og for høypresisjons arbeid på fine plenkanter og i små, trange hager er det verdt å se nærmere på AL-KOs Elektriske trimmere. For kraftigere varianter anbefaler våre Comfort og Premium ryddesager.

.

Tekniske data

Klippebredde tråd (cm) 41.0
Akseldiameter (mm) 26.0
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 111.0
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2.0
Motoreffekt (kW) 0.9
Motoreffekt (hk) 1.2
K-verdi (m/s^ 2) 1.5
Bensintankvolum (l) 0.8
Klippebredde kniv (cm) 25.0
Sylindervolum (ccm) 32.6
Omdr./min. 7000.0
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 8.3
Nettovekt (kg) 6.8
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 113.0
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 98.5
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)
CE-erklæringer Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.