Bensinryddesag AL-KO BC 500 B

Artikkelnummer: 113785 Denne varen er ikke på lager og må bestilles igjen.
inkl. 25% mva, plus levering
  • Svært lett og hendig kantklipper for uavhengig arbeid
  • Startvennlig 2-takts motor med snor start, dobbeltlager veivaksel og et robust vinkelgir for lang levetid
  • Stål- tankbeskyttelse for høy sikkerhet og lang levetid
  • Presis og komfortabel håndtering takket være justerbart dobbelthåndtak med integrerte betjeningselementer
  • Trådspole, robust stålknivblad og dobbelt bærestropp inkludert

Bensinryddesager fra AL-KO jobber seg gjennom alt med pålitelig styring og ekstra sikkerhet - våre fleksible og kraftige allroundere med høyt ytelsesnivå innen "plenpleie".

AL-KO BC 500 B bensinryddesag – den fleksible kompaktløsningen for kravstore

Klipp uavhengig og der du måtte ønske: AL-KO BC 500 B overbeviser med effektivt klipperesultat i pålitelig AL-KO kvalitet. Uten kabel eller batteriladetid gjennomfører den enkleste modellen blant bensinkantklipperne med en klippebredde på valgfrie 41 cm (tråd) eller 25 cm (kniv) sin tjeneste i større hager, på enger, i skråninger og i vinklede deler av eiendommen din. Med denne friklipperen kan du arbeider der gressklipperen din kommer til kort.

Ryddesagen er utstyrt med et rundt loop håndtak, så du kan jobbe sikkert og uten å bli sliten. Med tipp-automatikken har du altid optimal trådlengde (gjelder ikke ved knivdrift). Bærestroppen forlenger klippeavstanden. Den robuste tankbeskyttelsen av stål sikrer lang levetid.

Tekniske detaljer for AL-KO BC 500 B bensinryddesag

Med en lettstartet og siste generasjons totakters motor på 1,9 kW 2-takts motor av nyeste generasjon har du med denne motorkantklipperen en kraftfull hjelper, som er lett og sikker å betjene også for nybegynnere og hobbygartnere. Med denne kommer du gjennom alle slags terreng – enten det er store klippeflater, høyt gress, hekker eller kratt.

Optimal fleksibilitet takket være det utskiftbare skjærehodet: Det beskyttende trådhodet med en klippebredde på 41 cm kan med en håndomdreining erstattes med den medfølgende stålkniven på 25 cm – for enkelt å komme gjennom også kratt og villniss! Enkel håndtering og justerbar dobbel bærestropp sørger for effektivt arbeid og rask klipping på plener samt gjerder og vegger. Med tipp-automatikken justeres den optimale trådlengden enkelt under klippingen ved å trykke trimmerhodet til bakken (gjelder ikke ved knivdrift).

Uavhengig av batteriladetider og kabelføring – ditt pluss på store plenanlegg og avsidesliggende flater.

For din sikkerhet: Selv om den er en bensinmotor, ar BC 500 B med sin ergonomiske form, optimale vektfordeling og sine komfortable grepselementer seg lett håndtere, også av hobbygartnere og nybegynnere.

Anvisning: Angivelsene av klippeflater kan avvike, avhengig av beskaffenheten til det aktuelle klippeområdet (gresshøyde og -tykkelse, fuktighetsgrad osv.).

Kjøp AL-KO BC 500 B og våre andre alternativer

AL-KO BC 500 B får du kjøpt i nettbutikken vår eller hos en forhandler. Den er et perfekt produkt dersom du søker etter en lett og håndterlig motorkantklipper med klippetråd og stålkniver for maksimal fleksibilitet i hagen eller på større flater. Til fremstilling av bensinblandingen anbefaler vi den selvblandende AL-KO Universal 2-taktsolje (varenr. 112896).

For presisjonsarbeid langs fine plenkanter så vel som i små, svingete hager, er det verdt å se på AL-KOs elektriske trimmere. For mindre kraftige varianter anbefaler vi våre Comfort ryddesager.

.

Tekniske data

Klippebredde tråd (cm) 41.0
Sylindervolum (ccm) 50.8
Elektrisk start Nei
Kategori Premium
Bruttovekt (kg) 12.0
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 8.85
K-verdi (m/s^ 2) 1.5
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2.0
Bensintankvolum (l) 0.75
Varemerke AL-KO
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 100.4
Easy Start System Nei
Akseldiameter (mm) 26.0
Motoreffekt (hk) 2.6
Delbart skaft Nei
Motoreffekt (kW) 1.9
Kjøretype Bensin
Tilbehør inkludert 112405, 113806, DOPPEL-TRAGEGURT, WERKZEUGSET
Motortype 2-Takt
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 115.0
Nettovekt (kg) 7.8
Klippebredde kniv (cm) 25.0
Primer Ja
Antall motorsylindere 1
Automatisk choke Ja
"Ready to start" bryter Nei
Omdr./min. 9000.0
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 113.0
Ekstra trådspole Nei
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)
CE-erklæringer Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.

Ønskeliste

details