Bensinryddesag solo by AL-KO 116

Artikkelnummer: 127150
inkl. 25% mva, plus levering
  • Lett, praktisk ryddesag for nybegynnere
  • 2-takts motor med EasyStart og sentrifugalkobling
  • Sikker og behagelig styring takket være ergonomisk loophåndtak
  • Trådspole med automatisk justering (tipp-automatikk) og robust metall-knivblad følger med
  • Ideell for rydding av høyt gress og mindre kratt

Perfekte klipperesultater for kravstore hageeiere og hobbygartnere: Dette er solo by AL-KO bensinryddesag, våre robuste, ekstremt kraftige og allsidige toppmodeller innenfor "plenklipping".

 

Bensindrevet buskryddesag solo by AL-KO 116 - rydding blir enkelt og lettvint

Selvstendig klipping, effektiv og lett å bruke: Bensinbuskryddesag solo by AL-KO 116 overbeviser som startmodell med perfekte klipperesultater i kjent solo by AL-KO kvalitet.

Takket være den lave vekten, EasyStart systemet, sentrifugalkoblingen, den gjennomtenkte ergonomiske håndtaket og optimale balanse sikrer den jevnt arbeid i en naturlig arbeidsstilling. I tillegg er den meget lett å vedlikeholde, og utskifting av det robuste metallknivbladet med trimmerhodet (klippebredde 25 cm, hhv 41 cm) er gjort i en håndvending.

Slik blir solo by AL-KO 116 din medhjelper for klipping og rydding av høyt gress og mindre kratt.

 

Tekniske detaljer for solo by AL-KO 116

Med denne praktiske buskrydderen på bare 5,6 kg drar du nytte av en 0,75 kW 2-takts motor (25,4 cc ) med EasyStart og av nyeste generasjon, robust konstruksjon, komfortable betjeningselementer, så vel som fleksibilitet og enkelt vedlikehold for alle solo by AL-KO-enheter.

Takket være praktisk og sikker styring av det ergonomiske loophåndtaket og optimal balanse og stabilitet (aluminium-skaftskaft) utføres klipping og tynning på gressplener, i høyt gress eller mindre kratt uanstrengt og i skånende arbeidsstilling.

Denne nybegynnermodellen av buskrydder tilbyr høy fleksibilitet i bruk, med to skjærehoder inkludert: utstyrt med en robust 25 cm metall knivblad og et stort, skånsomt trimmerhode med 41 cm klippebredde. Det er lettvint å innstille optimal trådlengde under bruk med tipp-automatikken (trykk bare trimmerhodet mot bakken).
Effektiv klipping på alle overflater. Uavhengig av batteriladning, kabellengder og kabelfloker – din fordel på store plener og parker og i åpent terreng.

 

Kjøp solo by AL-KO 116 eller våre andre alternativer

solo by AL-KO 116 kan kjøpes i vår nettbutikk, eller hos en av våre forhandlere. Det er det perfekte produktet hvis du er ute etter en lett, hendig bensinbuskrydder med brukervennlighet for din hage eller større områder. For å fremstille bensinblandingen anbefales den røykfattige, selvmiksende AL-KO Universal 2-takts olje (varenr. 112896).

Hvis du er ute etter en buskrydder med sykkelhåndtak og bærestropp, anbefaler vi solo by AL-KO 118 B eller 120. Modellene solo by AL-KO 130 H, 132 og 141 gir høy motorytelse med lav vibrasjon. Vårt 5-i-1 multitalent med utskiftbare tilbehør er solo by AL-KO 107 L-S.

 

.

Tekniske data

Klippebredde tråd (cm) 41.0
Klippebredde kniv (cm) 25.0
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2.0
Ekstra trådspole Nei
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96.0
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 77.0
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 94.0
Varemerke solo by AL-KO
Kategori Easy
Akseldiameter (mm) 26.0
Nettovekt (kg) 5.6
Kjøretype Bensin
Delbart skaft Nei
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.