Bensinryddesag solo by AL-KO 118 B

Artikkelnummer: 127152
inkl. 25% mva, plus levering
  • Lett, praktisk ryddesag med stort kraftoverskudd<!-- li-->
  • 2-takts motor med EasyStart og sentrifugalkobling
  • Sikker, nøyaktig og uanstrengt styring med enkelt justerbart sykkelhåndtak og komfortabel bærestropp med hoftevern
  • Trådspole med automatisk justering (tipp-automatikk) og robust metall-knivblad
  • Ideell for rydding av høyt gress og mindre kratt

 Perfekte klipperesultater for kravstore hageeiere og hobbygartnere: Dette er solo by AL-KO bensinbuskryddere, våre robuste, ekstremt kraftige og allsidige toppmodeller innenfor "plenklipping".

 

Bensindrevet ryddesag solo by AL-KO 118 B – din sterke hjelper med sykkelhåndtak og bærestropp

Selvstendig klipping, effektiv og lett å bruke: Bensinbuskrydder solo by AL-KO 118 B overbeviser som startmodell med perfekte klipperesultater i kjent solo by AL-KO kvalitet.

Lett, EasyStart system, sentrifugalkopling, lett håndterbart sykkelhåndtak med integrerte kontroller, bærestropp for ergonomisk arbeid, så vel som den optimale maskinbalansen gir jevn drift i en naturlig stilling. I tillegg er den meget lett å vedlikeholde, og utskifting av de to lukkede skjærehodene med robust metall-knivblad og trimmerhodet (klippebredde 25 cm, hhv 41 cm) er gjort i en håndvending.

Med litt kraftigere motor og en større drivstofftank i forhold til den mindre 116 er solo by AL-KO 118 B en smidig og effektiv hjelper selv i kontinuerlig bruk. Klipping og beskjæring av uønsket kratt og kraftig gjennomtrengning i mindre kratt på større områder eller lengre distanser er dens spesialitet.

Takket være profesjonelt utstyr med sykkelhåndtak og bærestropp, styres 118 B enkelt og sikkert selv med lengre klippeøkter.

Tekniske detaljer for solo by AL-KO 118 B

Med denne praktiske buskrydderen på bare 7,2 kg drar du nytte av en 0,9 kW 2-takts motor (32,6 ccm) med EasyStart og av nyeste generasjon, robust konstruksjon, komfort og kontrollelementer, så vel som fleksibilitet og enkelt vedlikehold for alle solo by AL-KO-enheter.

Takket være praktisk og sikker styring med det ergonomiske sykkelhåndtaket med integrerte, lett tilgjengelige kontroller og optimal maskinbalanse og stabilitet (aluminiumskaft med tykke vegger) kan lengre økter med skjæring og tynning på gressplener, i kratt eller buskas foregå uanstrengt i naturlig stilling. I tillegg gir bærestroppen med hoftevern deg betydelig lettelse under arbeidet, økt bærekomfort og sikker bruk av buskrydderen.

Denne ryddesag tilbyr høy fleksibilitet i bruk, med to skjærehoder inkludert: utstyrt med en robust 25 cm metall knivblad og et stort, skånsomt trimmerhode med 41 cm . Det er lettvint å innstille optimal trådlengde under bruk med tipp-automatikken (trykk bare trimmerhodet mot bakken).

Effektiv klipping på alle overflater. Uvhengig av batteriladning, kabellengder og kabelfloker – din fordel på store plener og spesielt i åpent terreng.

Kjøp bensinryddesag solo by AL-KO 118 B eller våre andre alternativer

AL-KO BC 118 B kan kjøpes i vår nettbutikk, eller hos en av våre forhandlere. Det er det perfekte produktet hvis du er ute etter en lett, hendig bensinbuskrydder med brukervennlighet for din hage eller større områder. For å fremstille bensinblandingen anbefales den røykfattige, selvmiksende AL-KO Universal 2-takts olje (varenr. 112896).

Hvis du er ute etter en nybegynnermodell, anbefaler vi solo by AL-KO 116. Enda større motorytelse med lavt vibrajsonsnivå gir modellene 130 H, 132 og 141. Vårt 5-i-1 multitalent med utskiftbare verktøy er solo by AL-KO 107 L-S.

 

.

Tekniske data

Klippebredde tråd (cm) 41.0
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 9.0
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 104.0
Akseldiameter (mm) 24.0
Kjøretype Bensin
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 5.0
Nettovekt (kg) 7.2
Klippebredde kniv (cm) 25.0
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 111.0
Varemerke solo by AL-KO
Kategori Comfort
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 116.0
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.