Bensinryddesag solo by AL-KO 118 L

Artikkelnummer: 127151
inkl. 25% mva, plus levering
  • Lett, praktisk ryddesag med rikelig kraftreserve<!-- li-->
  • 2-takts motor med EasyStart og sentrifugalkobling
  • Sikker og behagelig styring takket være ergonomisk loophåndtak
  • Trådspole med automatisk justering (tipp-automatikk) og robust metall-knivblad følger med
  • Ideell for rydding av viltvoksende gress og mindre kratt<!-- li-->

 Perfekte klipperesultater for kravstore hageeiere og hobbygartnere: Dette er solo by AL-KO bensinryddesager, våre robuste, ekstremt kraftige og allsidige toppmodeller innenfor "plenklipping".

 

Bensindrevet ryddesag solo by AL-KO 118 L - for varig innsats i mindre kratt

Uavhengig klipping, effektiv og lett å bruke: Bensinryddesag solo by AL-KO 118 overbeviser som startmodell med perfekte klipperesultater i kjent solo by AL-KO kvalitet.
Takket være den lave vekten, EasyStart systemet, sentrifugalkoblingen, den gjennomtenkte ergonomiske håndtaket og optimale balanse sikrer den jevnt arbeid i en naturlig arbeidsstilling. I tillegg er den meget lett å vedlikeholde, og utskifting av det robuste metallknivbladet med trimmerhodet (klippebredde 25 cm, hhv 41 cm) er gjort i en håndvending.

Med litt kraftigere motor og en større drivstofftank i forhold til den mindre modell 116 er solo by AL-KO 118 L en smidig og effektiv hjelper selv i kontinuerlig bruk. Klipping og beskjæring av busker og kraftig gjennomtrenging i mindre kratt på store arealer og lengre avstander er dens spesialitet.

Tekniske detaljer for solo by AL-KO 118

Med denne praktiske ryddesagen på bare 6,1 kg drar du nytte av en 0,9 kW 2-takts motor (32,6 ccm) med EasyStart og av nyeste generasjon, robust konstruksjon, komfort og kontrollelementer, så vel som fleksibilitet og enkelt vedlikehold for alle solo by AL-KO-enheter.

Takket være praktisk og sikker styring av det ergonomiske loophåndtaket og optimal balanse og stabilitet (aluminium-skaft) utføres klipping og tynning på gressplener, i høyt gress eller mindre kratt uanstrengt og i skånende arbeidsstilling.

Denne nybegynnermodellen av ryddesag tilbyr høy fleksibilitet i bruk, med to skjærehoder inkludert: Utstyrt med en robust 25 cm metall knivblad og et stort, skånsomt trimmerhode med 41 cm klippebredde. Det er lettvint å innstille optimal trådlengde under bruk med tipp-automatikken (trykk bare trimmerhodet mot bakken).

Effektiv klipping på alle overflater. Overalt hvor gressklipperen har sin begrensning.

 

Kjøp solo by AL-KO 118 L eller våre andre alternativer

solo by AL-KO 118 L kan kjøpes i nettbutikken vår, eller hos en av våre forhandlere. Det er det perfekte produktet hvis du er ute etter en lett, hendig bensinbuskrydder med brukervennlighet for din hage eller større områder. For å fremstille bensinblandingen anbefales den røykfattige, selvmiksende AL-KO Universal 2-takts olje (varenr. 112896).

Hvis du er ute etter en buskrydder med sykkelhåndtak og bærestropp, anbefaler vi solo by AL-KO 118 B eller 120. Modellerne solo by AL-KO 130 H, 132 og 141 gir høy motorytelse med lav vibrasjon. Vårt 5-i-1 multitalent med utskiftbare verktøy er solo by AL-KO 107 L-S.

 

Tekniske data

Klippebredde tråd (cm) 41.0
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 9.0
Klippebredde kniv (cm) 25.0
Kategori Comfort
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 111.0
Nettovekt (kg) 6.1
Kjøretype Bensin
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 104.0
Varemerke solo by AL-KO
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 116.0
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 5.0
Akseldiameter (mm) 24.0
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.