Bensinryddesag solo by AL-KO 120

Artikkelnummer: 127153 Denne varen er ikke på lager og må bestilles igjen.
inkl. 25% mva, plus levering
  • Sterk og utholdende ryddesag med rikelig kraftreserve<!-- li-->
  • 2-takts motor med EasyStart og sentrifugalkobling
  • Sikker, nøyaktig og uanstrengt styring med enkelt justerbart sykkelhåndtak og komfortabel bærestropp med hoftevern
  • Trådspole med automatisk justering (tipp-automatikk) og robust metall-knivblad følger med
  • Kraftig innsats mot viltvoksende planter og hardnakkede busker <!-- Li-->

 

Perfekte klipperesultater for kravstore hageeiere og hobbygartnere: Dette er solo by AL-KO bensinryddesager, våre robuste, ekstremt kraftige og allsidige toppmodeller innenfor "plenklipping".

 

Bensindrevet ryddesag solo by AL-KO 120 - høy yteevne i kombinasjon med brukervennlighet

Uavhengig klipping, effektiv og lett å bruke: Bensinryddesag solo by AL-KO 120 B overbeviser med perfekte klipperesultater i kjent solo by AL-KO kvalitet.

EasyStart system, sentrifugalkopling, lett håndterbart sykkelhåndtak med integrerte betjeningselementer, bærestroppen for ergonomisk arbeid, så vel som den optimale maskinbalansen gir jevn drift i en naturlig stilling. I tillegg er den meget lett å vedlikeholde, og utskifting av de to lukkede skjærehodene med robust metall-knivblad og trimmerhodet (25 cm klippebreddeklippebredde, hhv 41 cm) er gjort i en håndvending.

Med sterk motor og en stor bensintank er solo by AL-KO 120 en pålitelig hjelper ved kontinuerlig bruk. Den viser sin overlegenhet ved klipping og beskjæring av høyt gress og er kraftig nok til å komme gjennom selv hardnakket villnis. Også på større områder og lengre avstander er den totalt suveren.

Profesjonelt utstyr i form av sykkelhåndtak som du kan tilpasse din høyde, og den praktiske bærestroppen, gjør styringen av ryddesagen enkel og trygg, selv med lengre arbeidsøkter. En enkel vridning av håndtaket tillater lettvint transport og plassbesparende lagring.

Tekniske detaljer for solo by AL-KO 120

Med denne kraftige ryddesagen drar du fordel av en 1,1 kW 2-takts motor (42,7 cc) med EasyStart og av nyeste generasjon, robust konstruksjon, profesjonelle kontroller som på større maskiner, og allsidigheten og det enkle vedlikeholdet av alle solo by AL-KO-maskiner.

Takket være praktisk og sikker styring av det ergonomiske sykkelhåndtaket med integrerte, lett tilgjengelige kontroller og optimal maskinbalanse og stabilitet (aluminiumskaft med tykke vegger) kan lengre økter med skjæring og tynning på gressplener, i kratt eller buskas foregå uanstrengt i naturlig stilling. I tillegg gir bærestroppen med hoftevern deg betydelig lettelse under arbeidet, økt bærekomfort og sikker bruk av buskrydderen.

Denne sterke ryddesag tilbyr høy fleksibilitet i bruk, med to skjærehoder inkludert: utstyrt med en robust 25 cm metall knivblad og et stort, skånsomt trimmerhode med 41 cm klippebredde.Det er lettvint å innstille optimal trådlengde under bruk med tipp-automatikken (trykk bare trimmerhodet mot bakken).

Trenger kraftig gjennom i hardnakket villnis. Uavhengig av batteriladning, kabellengder og kabelfloker - din fordel på store plener, i parker og i åpent terreng.

 

Kjøp solo by AL-KO 120 eller våre andre alternativer

solo by AL-KO 120 kan kjøpes i vår nettbutikk, eller hos en av våre forhandlere. Det er det perfekte produktet hvis du er ute etter en kraftig bensinryddesag med stor brukervennlighet for din hage eller større områder. For å fremstille bensinblandingen anbefales den røykfattige, selvmiksende AL-KO Universal 2-takts olje (varenr. 112896).

Hvis du er ute etter en billig nybegynnermodell, anbefaler vi solo by AL-KO 116. Enda større motorytelse med lavt vibrasjonsnivå gir modellene 130 H, 132 og 141. Vårt 5-i-1 multitalent med utskiftbare verktøy er solo by AL-KO 107 L-S.

 

.

Tekniske data

Klippebredde tråd (cm) 41.0
Nettovekt (kg) 8.0
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 94.0
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 9.0
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 111.0
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 113.0
Klippebredde kniv (cm) 25.0
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2.0
Akseldiameter (mm) 24.0
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.