Bensinryddesag solo by AL-KO 130 H

Artikkelnummer: 127232 Denne varen er ikke på lager og må bestilles igjen.
inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • 4-takts motor med lavt vibrasjonsnivå<!-- li-->
  • Jevn drift med klare fordeler i støyutvikling<!-- li-->
  • Trygg, uanstrengt styring med justerbart sykkelhåndtak, dobbelt bærestropp med hoftevern<!-- li-->
  • Enkel å fylle opp med bensin i stedet for 2-takts blanding<!-- li-->
  • Trådspole med automatisk justering (tipp-automatikk) og robust metall-knivblad følger med

Perfekte klipperesultater for kravstore hageeiere og hobbygartnere: Dette er solo by AL-KO bensinryddesag, våre robuste, ekstremt kraftige og allsidige toppmodeller innenfor "plenklipping".

 

Bensindrevet ryddesag solo by AL-KO 130 H – stille gang takket være 4-takts motor

Uavhengig klipping som en profesjonell, robust, effektiv og lett å bruke: Bensinryddesag solo by AL-KO 130 H overbeviser som en svært smidig drivkraft, lett å fylle, med perfekte klipperesultater i kjent solo by AL-KO kvalitet.

Lett, EasyStart system, sentrifugalkobling, lett håndterbart sykkelhåndtak med integrerte kontroller, bærestroppen for ergonomisk arbeid, så vel som den optimale maskinbalansen gir jevn drift i en naturlig stilling. Enheten er også svært enkel å vedlikeholde.

Med den sterke, stillegående motoren er solo by AL-KO 130 H en robust hjelper med brukervennlighet – spesielt for kontinuerlig bruk. Den viser sin overlegenhet ved klipping og rydding i høyt gress og trenger lett og kraftig gjennom selv i hardnakket villnis – enten hjemme i hagen eller ved profesjonell landskapspleie.

Med det lave vibrasjonsnivået og justerbart sykkelhåndtak som du kan tilpasse til din høyde, samt den praktiske bærestroppen blir bruken av buskrydderen enkel og sikker selv i lengre økter.

 

Tekniske detaljer for solo by AL-KO 130 H

Med denne kraftige ryddesag drar du fordel av en 1,2 kW 4-takts motor (35,8 cc) med EasyStart og av nyeste generasjon, robust konstruksjon, profesjonelle kontroller som på større maskiner, og allsidigheten og det enkle vedlikeholdet av alle solo by AL-KO-maskiner.

Takket være praktisk og sikker styring med det ergonomiske sykkelhåndtaket med integrerte, lett tilgjengelige betjeningselementer kontroller og optimal maskinbalanse og stabilitet (aluminiumskaft med 28 mm tykke vegger) kan lengre økter med skjæring og tynning på gressplener, i kratt eller buskas foregå uanstrengt i naturlig stilling. Dertil kommer den behagelige dobbelte bærestroppen med hoftevern.

Denne enheten gir høy ytelse for å overvinne hardnakket villnis og trenger lett og tidsbesparende gjennom i vanskelig terreng. Uavhengig av batteriladning, kabellengder og kabelfloker – din fordel på store plener og parker og i åpent terreng.

Note til denne bensinryddesag er med 4-takts motor, derfor brukes denne type olje: 4-takts motorolje SAE 10W-30 1L (varenr. 113570)

 

Kjøp solo by AL-KO 130 H eller våre andre alternativer

solo by AL-KO 130 H kan kjøpes i vår nettbutikk, eller hos en av våre forhandlere. Det er det perfekte produktet hvis du er ute etter en lett håndterelig ryddesag med høy ytelse for en stor hage, et utendørs område eller i terrenget.Hvis du er ute etter en billig nybegynnermodell, anbefaler vi solo by AL-KO 116. Vårt 5-i-1 multitalent med utskiftbare verktøy er solo by AL-KO 107 L-S.

 

Tekniske data

Klippebredde tråd (cm) 41.0
Akseldiameter (mm) 28.0
Nettovekt (kg) 7.3
Klippebredde kniv (cm) 25.0
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)
CE-erklæringer Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.