Bensinryddesag solo by AL-KO 141

Artikkelnummer: 127434
inkl. 25% mva, plus levering
  • Ryddesag med høy ytelse og lavt vibrasjonsnivå
  • Sterk og lett å starte, 1,25 kW 2-takts motor med dekompresjonsventil og sentrifugalkobling
  • Sikker, uanstrengt styring med justerbart sykkelhåndtak, bærestropp med hoftevern
  • Nøyaktig og lett å styre, takket være ekstra vibrasjonsbeskyttelse
  • Trådspole med automatisk justering (trykk-automatikk) og robust metall-knivblad følger med

Perfekte klipperesultater for kravstore hageeiere og hobbygartnere: Dette er solo by AL-KO bensinryddesager, våre robuste, ekstremt kraftige og allsidige toppmodeller innenfor "plenklipping"

.

solo by AL-KO 141 – kraftpakke for effektivt arbeid

Selvstendig klipping, effektiv og lett å bruke: Bensinryddesag solo by AL-KO 141 overbeviser som startmodell med perfekte klipperesultater i kjent solo by AL-KO kvalitet. Den gjør seg gjeldende overalt der gressklipperen har sin begrensning på grunn av sin størrelse.
Lett, enkelt start-system, sentrifugalkobling, lett håndterbart sykkelhåndtak med integrerte kontroller, bærestropp for ryggvennlig arbeid, så vel som den optimale maskinbalansen gir jevn drift i en naturlig stilling. I tillegg er den meget lett å vedlikeholde, og utskifting av de to lukkede skjærehodene med robust metall-knivblad og trådhodet (25 cm skjærebredde, hhv 41 cm) er gjort i en håndvending.
Med den kraftige motoren med integrert vibrasjonsbeskyttelse er solo by AL-KO 141 en dyktig medhjelper med brukervennlighet. Den by på ekstra komfort med uanstrengt klipping og rydding av høyt gress, såvel som å trenge med kraft gjennom villnis – også i den hjemlige hagen.
Med ekstra vibrasjonsbeskyttelse og topp utstyr i form av sykkelhåndtak som du kan tilpasse til din høyde, samt den praktiske bærestroppen blir styringen av ryddesagen lettvint og sikker, selv i vanskelig terreng.

 

Tekniske detaljer for solo by AL-KO 141

Med denne kraftige ryddesagen drar du nytte av den sterke, men stillegående 1,25 kW 2-takts motor (40,2 ccm) av nyeste generasjon, særlig lett å bruke grunnet dekompresjonsventil, samt den ekstra robuste konstruksjonen, profesjonelle kontrollelementer som på større maskiner, i tillegg til allsidighet og enkelt vedlikehold som for alle solo by AL-KOs maskiner.
Takket være praktisk og sikker styring med det ergonomiske sykkelhåndtaket med integrerte, lett tilgjengelige kontroller og optimal maskinbalanse og stabilitet (aluminiumskjefte med 28 mm tykke vegger) kan lengre økter med skjæring og tynning på gressplener, i kratt eller buskas foregå uanstrengt i naturlig stilling. I tillegg byr den dobbelte bærestroppen og det ekstremt lave vibrasjonsnivået på betydelig lettelse under drift, øker komfort og støtte for sikker bruk av ryddesagen.
Denne nybegynnermodellen av ryddesag tilbyr høy fleksibilitet i bruk, med to skjærehoder inkludert: utstyrt med en robust 25 cm metall knivblad og et stort, skånsomt trimmerhode med 41 cm skjærebredde. Det er lettvint å innstille optimal trådlengde under bruk med trykk-automatikken (trykk bare trimmerhodet mot bakken).
Denne enheten gir høy ytelse for å overvinne hardnakket villnis og trenger lett og tidsbesparende gjennom i vanskelig terreng. Uavhengig av batteriladning, kabellengder og kabelfloker – din fordel på store plener og parker og i åpent terreng.

 

Kjøp solo by AL-KO 141 & alternativer

AL-KO 141 kan kjøpes i vår nettbutikk, eller hos en av våre forhandlere. Det er det perfekte produktet hvis du er ute etter en lett håndterlig ryddesag med høy ytelse for en stor hage, utendørs anlegg eller uteområde. For å fremstille bensinblandingen anbefales den røykfattige, selvmiksende AL-KO Universal 2-takts olje (art. nr. 112896).
Hvis du er ute etter en billig nybegynnermodell, anbefaler vi solo by AL-KO 116. Hvis du foretrekker en naturlig stillegående 4-taktsmotor med enklere drivstoffylling uten ekstra olje blanding, er solo by AL-KO 130 H ditt alternativ. Vårt 5-i-1 Multitalent med utskiftbare verktøy er solo by AL-KO 107 L-S.

 

.

Tekniske data

Klippebredde tråd (cm) 41.0
Klippebredde kniv (cm) 25.0
Sylindervolum (ccm) 40.2
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 110.0
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 8.2
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 3.0
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 113.0
Akseldiameter (mm) 28.0
Bensintankvolum (l) 0.7
K-verdi (m/s^ 2) 1.5
Omdr./min. 7000.0
Nettovekt (kg) 8.0
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 95.7
Motoreffekt (hk) 1.7

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.