Bensintrimmer AL-KO BC 223 L-S

Artikkelnummer: 113691 Denne varen er ikke på lager og må bestilles igjen.
inkl. 25% mva, plus levering
  • Svært lett og hendig trimmerer for mobilt arbeid
  • Lettstartet 2-takts motor med snorstart
  • Sikker, behagelig håndtering takket være lukket håndgrep med stopper (Loop)
  • Komfortabel trådjustering med automatisk tipp-automatikk
  • Enkel transport og lagring takket være delbart skaft
  • Lang levetid med dobbeltlagret veivaksel

 

Gjennomslagskraftig klipping med sikker føring og lav vekt. Dette står den enkleste modellen blant AL-KO kantklipperne for, våre hendige og kompakte i området «plenklipping».

 

AL-KO BC 223 L-S bensintrimmer – kompaktløsningen for mobil bruk

Klipp uavhengig og der du måtte ønske: AL-KO BC 223 L-S overbeviser med effektivt klipperesultat i pålitelig AL-KO kvalitet. Ideell for fjerning av kratt og gress samt klipping ved murer, gjerder og andre hindringer. Uten kabel eller batteri ladetid gjennomfører den enkleste modellen blant kantklipperne med en klippebredde på 41 cm (tråd) sin tjeneste i større hager, på enger og spesielt i skråninger. Du kan arbeide der hvor gressklipperen kommer til kort.

Den lave vekten, det justerbare, optimalt formede og runde håndtaket (L-grep/Loop) og den komfortable tipp-automatikken for kontinuerlig optimal trådlengde gir deg en sikker og enkel håndtering av kantklipperen.

Et annet pluss er det sammenleggbare skaftet, som gjør det svært enkelt å lagre og transportere redskapet.

 

Tekniske detaljer for AL-KO BC 223 L-S

Med en lettstartet og siste generasjons totakters motor på 0,7 kW har du med denne motortrimmeren en kraftfull hjelper, som er lett og sikker å betjene også for nybegynnere og hobbygartnere. Vektoptimalisert og delbart skaft i aluminium.

Trådhodet har en klippebredde på 41 cm og den lave vekten på bare 5 kg og den enkle håndteringen garanterer effektivt arbeid og raskt klipperesultat både på flater og langs gjerder og murer. Med tipp-automatikken stiller du lett inn den optimale trådlengden mens du klipper ved å tippe trimmehodet på bakken.

Uavhengig av batteriforbruk og strøm. Maskinen er også egnet for transport i bil – takket være det delbare aluminiumsskaftet.

 

Kjøp AL-KO BC 223 L-S og våre andre alternativer

AL-KO BC 223 L-S får du kjøpt i nettbutikken vår eller hos en forhandler. Den er et perfekt produkt dersom du søker etter en lett, håndterlig og sammenleggbar motortrimmer for hagen din eller for større flater. Til fremstilling av bensinblandingen anbefaler vi den selvblandende AL-KO Universal 2-taktsoljen som ryker lite (varenr. 112896).

Dersom du søker etter en motorryddesag med metallknivblad som kan arbeide grundig også på hardnakkede steder, anbefaler vi deg AL-KO BC 223 B. Når store flater og krevende terreng fordrer mer ytelse, er AL-KO bensinryddesager i Comfort- og Premium-serien best egnet.

-

Tekniske data

Klippebredde tråd (cm) 41.0
Automatisk choke Nei
Bensintankvolum (l) 0.55
Motoreffekt (kW) 0.7
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2.0
Kategori Easy
Omdr./min. 9500.0
Nettovekt (kg) 5.1
Motortype 2-Takt
Sylindervolum (ccm) 22.5
Tilbehør inkludert 112880
Elektrisk start Nei
Easy Start System Nei
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 112.0
Akseldiameter (mm) 26.0
Antall motorsylindere 1
Primer Ja
Ekstra trådspole Nei
Bruttovekt (kg) 6.2
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 110.0
K-verdi (m/s^ 2) 2.25
Delbart skaft Ja
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 102.0
Varemerke AL-KO
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 7.5
"Ready to start" bryter Nei
Motoreffekt (hk) 1.0
Kjøretype Bensin
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.