Elektrisk ryddesag AL-KO BC 1200 E

Artikkelnummer: 112924 Denne varen er ikke på lager og må bestilles igjen.
inkl. 25% mva, plus levering
  • Sterk 1.200 W elektrisk motor for utslippsfri klipping
  • For alle typer terreng: med trådspole eller metallkniv
  • Sikker håndtering med perfekt balanse og bærestropp
  • Stillegående klipping i boligområder når som helst på dagen
  • Kan demonteres lettvint for lagring og transport

 "Grønn" klipping av større områder, stille og uten avgasser. Dette er AL-KO elektrisk gresstrimmer, våre mobile kraftpakker på området "plenklipping" med strøm.

 

AL-KO BC 1200 E elektrisk ryddesag – effektiv, fleksibel klipping av større flater

Høy ytelse for raske resultater på store flater, og samtidig enkel å bruke: AL-KO BC 1200 E overbeviser med perfekte klipperesultater i kjent AL-KO kvalitet. Uten utslipp og stillegående gjør den sterke og robuste elekstriske ryddesagen jobben i store hager, enger, etc. Tilgjengelig med valgfri trådspole eller metallknivblad, og med klippebredder opp til 35 cm behandler du all slags terreng effektivt og raskt. Balansert vektfordeling, regulerbart hjelpehåndtak og tipp-automatikk for en optimal klippelengde på tråden, gir sikker og enkel håndtering av ryddesagen. Et annet pluss for din uavhengighet er det sammenleggbare skaftet som letter lagring og transport av enheten.

 

Tekniske detaljer for AL-KO BC 1200 E

Denne ryddesagen er utstyrt med en stillegående, utslippsfri 1.200 Watt elektrisk motor av nyeste generasjon, slik at du har en solid drivkraft. For å komme trygt til på ethvert terreng – enten på en stor gressplen, i høyt gress, i hekker, for hardnakket villnis eller i tett kratt.
Det spesielle trekk ved denne enheten er det utskiftbare trimmerhodet, valgfritt utstyrt med trådspole (35 cm klippebredde) for dagligdags klipping, eller metallknivblad (23 cm) for vanskeligere forhold. Dette gjør det mulig å oppnå både raskt klipperesultat på vanskelig terreng som for eksempel høyt gress eller små jordbruks-/skogbruks-parseller og skånsom klipping hjemme i hagen. Med tipp-automatikk stilles den optimale klippelengden lett inn ved å trykke trimmerhodet mot bakken.
Din sikkerhet: Selv med høy ytelse tilbyr BC 1200 E med ergonomisk design, balansert vektfordeling og mange komfort- og betjeningselementer en sikker og uanstrengt betjening, slik du ønsker det i hagen. Takket være elektrisk motorteknologi forsvinner typiske bivirkninger som motorstøy, eksos og smusspartikler, dermed er denne enheten ideell for hobbygartnere og nybegynnere på området ryddesager.
Grønn fleksibilitet: Takket være nesten lydløs drift forstyrrer du ingen naboer – og du kan til og med klippe i boligområdet til nesten enhver tid på dagen, relativt uavhengig av fastlagte hviletider.

 

Kjøp AL-KO BC 1200 E eller våre andre alternativer

AL-KO BC 1200 E kan kjøpes i vår nettbutikk, eller hos en forhandler. Det er det perfekte produktet hvis du er ute etter en kraftig, miljøvennlig ryddesag for din hage eller en stor åpen plass.
Hvis du er ute etter en mindre elektrisk ryddesag for standardklipping, anbefaler vi AL-KO gressrimmer BC 1000 E. For bruk i små, svingete hager og smal kantklipping er AL-KO elektrisk gresstrimmer GTE 350 til GTE 550 ideell.

 

Tekniske data

Klippebredde tråd (cm) 35.0
K-verdi (m/s^ 2) 1.5
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96.0
Akseldiameter (mm) 25.0
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 80.5
Nettovekt (kg) 4.1
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 94.0
Klippebredde kniv (cm) 23.0
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 4.44
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2.5
Bruttovekt (kg) 6.78
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.