Slåmaskin AL-KO BM 875 III

Varenr. : 113617 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Universal, manøvrerbar slåmaskin for naturhager
  • Til å slå eng, naturhager og utmark/gress til høy
  • Spesialherdet 87 cm ESM klippebjelke for lang levetid
  • Trinnløst regulerbar løpesåle
  • Ekstra sterk 2,3 kW motor (150 cc)

Ubegrenset klipping i naturhagen og på engen, smidig og lett å håndtere. Dette er våre AL-KO slåmaskiner, våre arbeidshester som strutter av kraft.

 

Slåmaskin BM 875 III: Uvanlig sterk og manøvrerbar for naturhagen

Om det gjelder naturhagen, frukthagen, vanskelig terreng eller bakker: Slåmaskin BM 875 III er en kraftig, allsidig spesialist til stell og drift av dine naturlige enger, en profesjonell maskin også til høyproduksjon og på beitemark. Den er arbeidshesten for grovarbeidet – som likevel sikrer økologisk hagestell. Bensinslåmaskinen imponerer med effektive klippeegenskaper i stor stil – i velkjent AL-KO-kvalitet.

Uavhengig og ekstremt manøvrerbar håndterer den raskt og effektivt hele slåarbeidet med en klippebredde på 87 cm. Samtidig sørger den kraftige bensinmotoren med 2,3 kW og hjuldriften for at den lett kommer til og utfører pålitelig klippingen, selv i høyt kratt, tett villnis, i utmark og i skråninger. Her utviser maskinen sin ekstraordinære smidighet, den kommer lett til enhver engkant og åkergrense. Dette er mulig gjennom den kortbygde formen, de ekstra store og brede dekkene med terrengprofil og det ergonomiske styrehåndtaket som er individuelt justerbart i høyden.

Klipping uten kompromiss: Den 87 cm brede klippebjelken har ekstra herdet blad av høykvalitetsmerket ESM – made in Germany. Det garanterer lang levetid og minimal slitasje i de tetteste kratt, ved kontinuerlig drift eller i lengre perioder. 

Dermed er slåmaskinen BM 875 III en pålitelig partner for stell og behandling av alle naturlige hager og enger - og i områder opp til 2000 m² et smidig alternativ til en hagetraktor.

 

Tekniske detaljer for slåmaskin BM III

Med sin kraftige 2,3 kW bensinmotor og en klippebredde på 87 cm gir denne slåmaskinen fra AL-KO ypperlig klipping for gressplener opp til 2000 m², rask, effektiv og lett å komme gjennom. Samtidig garanterer denne arbeidshesten at den kan takle nesten alle slags kratt og terreng. Den bevegelige gressfjerneren hindrer at gressrester blir liggende på dekselet. Stans i arbeidet blir dermed redusert.

En 2,3 kW 150 cc Briggs & Stratton motor sørger for raskt og jevnt arbeid av kniven som er festet til klippebjelken - og driver et snekkedrev som kobler til og fra hjuldriften (1 forovergir). Det høyderegulerbare, vibrasjonsdempede håndtaket for perfekt styring av maskinen, og 13 tommer, luftfylte dekk med bred terrengprofil gir optimale kjøreegenskaper på alle typer terreng og for bakker med stigninger opp til 20°.

Hjertet av slåmaskinen BM 875 III er den 87 cm brede klippebjelken med kantbeskyttelse for å beskytte bladet og for sikker håndtering av maskinen. Den ekstraherdete høyeffektskniven fra den tyske produsenten ESM kombinerer sterk klippeytelse og optimale klipperesultater med slitestyrke og minimal slitasje - enten i kontinuerlig drift eller for lengre perioder (sesongbruk). Her øker den kapslede medtageren brukstiden ved betydelig redusering av forurensning og gressrester på kniven. Videre sikrer trinnløs høyderegulerbar løpesåle og maskinens ekstreme mobilitet komfortabel arbeidsrutine.

Merknad om nevnte klippeområder: Informasjonen for klippeområder og brukstid for våre maskiner kan avvike, avhengig av det som skal klippes (høyde, tetthet, fuktighet osv).

 

Kjøp slåmaskin BM 875 III eller våre andre alternativer

Slåmaskinen BM 875 III kan kjøpes i nettbutikken eller hos en av våre forhandlere. Struttende av kraft og smidighet er slåmaskinen egnet for hageeiere med store eller utilgjengelige områder, og som av økologiske grunner vil gi naturen forrang, samt bønder som vil bruke den til produksjon av høy.
Hvis du er ute etter en lettere slåmaskin, foreslår vi en nesten identisk modell AL-KO BM 870 III med en mindre 1,7 kW motor.

Fordelene dine

Alt i ett grep

Alt i ett grep

Det ergonomisk utformede håndtaket er høydejusterbart og vibrasjonsdempende for optimal manøvrering i terreng og for enkel transport.

Smart gressavviser

Smart gressavviser

Takket være den bevegelige gressavviseren blir det ikke liggende noe gress på dekslet. Dessuten forsvinner gresset lettere fra maskinen, takket være den korte vstand mellom hjulet og bjelken.

Robust til minste detalj

Robust til minste detalj

I tillegg til de spesialherdede ESM-knivene med trinnløst justerbare løpesåler, utmerker AL -KO slåmaskinen seg først og fremst med den kapslete medbringeren. Denne forhindrer skitt og sørger dermed for en lengre levetid.

La naturen gå først

La naturen gå først

I enger eller økologiske naturhager er det spesielt vigtig at det kun brukes maskiner som er egnet - som AL-KO slåmaskiner, som klipper forgress like godt som de klipper tykt ugress.

Tekniske data

Kjøretype Bensin
Motormodell B&S Series 625EXi
Sylindervolum (ccm) 150
Motoreffekt (kW) 2.3 KW
Omdr./min. 3200
Gir 1 gear
Nettovekt (kg) 52 KG
Antall motorsylindere 1
Elektrisk start Nei
Bruttovekt (kg) 55 KG
Arbeidsområde opp til m2 2000 QM
Bensintankvolum (l) 0.8 L
Høydejusterbart skaft Ja
Sammenleggbar skaft Nei
Primer Nei
Dimensjonslengde boks cm 80.5 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 99
Automatisk choke Ja
Klippebredde (cm) 87 CM
Kategori Comfort
Varemerke AL-KO
Instruksjoner for bruk Download (7.36MB)
Download (10.88MB)
CE-erklæringer Download (92.79KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.