Slåmaskin solo by AL-KO 5001 R III (basisenhet)

Artikkelnummer: 127469 Denne varen er ikke på lager og må bestilles igjen.
inkl. 25% mva, plus levering
  • Universal, kraftig 2,3 kW slåmaskin for naturhager opp til 2.500 m2
  • For å slå plener, naturhager og tett ugress /til produksjon av høy
  • Bred, høykvalitets 102 cm ESM klippebjelke for lang levetid
  • God fremkommelighet takket være kort akselavstand, 1 forover og 1 reversgir
  • Ekstrautstyr: <a title="Snøskjær" href="https://www.al-ko.com/shop/no/produkter/plenpleie/slamaskin/snoeryddeskjaer-al-ko-rs-850.html">Snøskjær</a> og <a title="snøkjettinger" href="https://
  • Svært fleksibel – 2 enheter i 1

 

Utrolig effektiv i store naturhager, parker, åpne områder og enger, full kontroll og profesjonelt stell. Dette er solo by AL-KO slåmaskin - vår kraftig allrounder med komfortfunksjoner

.

solo by AL-KO 5001 R III: Den allsidige profesjonelle maskin for naturhager og enger inkl. 102 cm klippebjelke

Slåmaskinen solo by AL-KO 5001 R III forener i en komplett enhet, inklusive den 102 cm brede knivbjelken, alt det som er viktig for stell av naturhager, jordbruksarealer og produksjon av høy.

Miljøvennlige klipping for naturområder, høy ytelse, arbeider seg gjennom tett underskog og er enkel å manøvrere på alle typer terreng og alle skråninger, takket være en kort akselavstand, store, brede dekk og sterk hjuldrift med forover og reversgir.

Den kraftige maskinen sørger for skånsom og spesielt sikker drift, ergonomisk og vibrasjonsdempet, og styrehåndtaket kan tilpasses en hvilken som helst kroppsstørrelse. Hjuldriften slås av og på ved behov. Klippebjelken med 102 cm klippebredde, som følger med den komplette enheten, har et drivverk som kan slås ut og inn separat - for sikkerhet under arbeidet. Den er utstyrt med en spesialherdet kvalitetskniv, ESM merkevare - made in Germany.

Den universelle all-rounder i vinter: Klippebjelken er om vinteren raskt og enkelt utskiftbar med snøskjær (varenr. 113267) og om nødvendig snøkjettinger (varenr. 112 883) for pålitelig snørydding under ugunstige forhold. Uavhengig og ekstremt manøvrerbar håndterer slåmaskin BM 5001 R lll raskt og effektivt hele slåarbeidet med en klippebredde på 102 cm. Samtidig sørger den kraftige bensinmotoren med 2,3 kW og hjuldriften for at den lett kommer til og utfører pålitelige kutt, selv i høyt kratt, tykt villnis, i utmark og i skråninger. Her viser enheten hvor lett manøvrerbar den er, slik kan den gjøre optimal innsatspå nesten alle engkanter og åkergrenser.

Dermed er slåmaskinen solo by AL-KO 5001 R III en pålitelig partner for stell og behandling av alle naturhager og enger, såvel som på vinterføre - og i områder opp til 2.500 m² et smidig alternativ til en hagetraktor.

 

Tekniske detaljer for slåmaskinen solo by AL-KO 5001 R III (basisenhet):

Med kraftig 2,3 kW bensinmotor og klippebjelken med imponerende 102 cm klippebredde (inkludert) yter denne slåmaskinen suverene prestajoner. Du kan slå flater opptil 2.500 m2 effektivt, raskt, presist og energisparende – med økologisk skånende effekt i forhold til en gressklipper med roterende kniver. Til tross for den store klippebredden på slåmaskinen manøvreres den uvanlig uventet smidig med en sporbredde på bare 55 cm og kort avstand fra aksel til hjul.

Den kraftige 150 cc Briggs & Stratton motoren sørger for raskt og jevnt arbeid. Den gir kraft til knivdrevet og hjuldriften, som også kan slås av og på ved behov. Ved individuell styring av driften viser slåmaskinen selv i ulendt terreng med smale kanter (for eksempel i bakker) sin styrke og sørger for ekstra høy sikkerhet. I kombinasjon med det høyderegulerbare, vibrasjonsdempede håndtaket for perfekt, enkel styring, og 13-tommers store og brede luftfylte dekk med terrengprofil har den optimale kjøreegenskaper i praktisk talt alle typer terreng og skåner samtidig kroppen.

En absolutt kvalitetsegenskap ved slåmaskinen solo by AL-KO 5001 R III er den spesielt herdede kniven fra den tyske produsenten ESM. Bladene tillater med trinnløs justerbar løpesåle ikke bare en nøyaktig klipping i et hvilket som helst terreng. De er fremfor alt ekstremt motstandsdyktige og garanterer en lang levetid, selv i kontinuerlig bruk i tett kratt og over lengre perioder. Den bevegelige gressfjerneren sikrer at ingen gressrester blir liggende på dekselet.

Merknad: Angivelsene for kutting i de nevnte områder og brukstid for våre maskiner kan avvike, avhengig av det som skal klippes (høyde, tetthet, fuktighet osv).

 

Kjøp slåmaskinen solo by AL-KO 5001 R III (basisenhet) eller våre andre alternativer

Slåmaskinen solo by AL-KO 5001 R III kan kjøpes i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere.
Hvis du ønsker en slåmaskine med mindre klippebredde, anbefaler vi slåmaskin BM 875 III.

 

.

Tekniske data

Kategori Comfort
Hjuldiameter (tommer) 13X6.0-6
Motoreffekt (kW) 2.3
Primer Nei
Antall motorsylindere 1
Kjøretype Bensin
Elektrisk start Nei
Frakobling klippeaggregat Ja
Sylindervolum (ccm) 150.0
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 104.0
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 102.0
Varemerke solo by AL-KO
Gir 1 forover / 1 bak
Bensintankvolum (l) 0.8
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2.0
Tilbehør inkludert NEIN
Motortype 4-Takt
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 90.0
Automatisk choke Ja
Bruttovekt (kg) 62.0
Høydejusterbart skaft Ja
Klippebredde (cm) 102.0
Nettovekt (kg) 58.0
Omdr./min. 3200.0
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 25.99
Motormodell B&S Series 625EXi
K-verdi (m/s^ 2) 10.4
Sammenleggbar skaft Nei
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)
Download 1 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.

Ønskeliste

details