Vennligst merk at vi oppdaterer nettbutikken fra 6. juni kl 23.30 til 10. juni kl 17.00. Dessverre er det ikke mulig å bestille i denne perioden. Takk for at du forstår!

Slåmaskin solo® by AL-KO 5001 R III (basisenhet)

Varenr. : 127469 Bare noen få på lager
SAPMaintenance inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Universal, kraftig 2,3 kW slåmaskin for naturhager opp til 2.500 m2
  • For å slå plener, naturhager og tett ugress /til produksjon av høy
  • Bred, høykvalitets 102 cm ESM klippebjelke for lang levetid
  • God fremkommelighet takket være kort akselavstand, 1 forover og 1 reversgir
  • Enkel å manøvrere på alle typer terreng

 

Utrolig effektiv i store naturhager, parker, åpne områder og enger, full kontroll og profesjonelt stell. Dette er solo® by AL-KO slåmaskin - vår kraftig allrounder med komfortfunksjoner

.

solo® by AL-KO 5001 R III: Den allsidige profesjonelle maskin for naturhager og enger inkl. 102 cm klippebjelke

Slåmaskinen solo® by AL-KO 5001 R III forener i en komplett enhet, inklusive den 102 cm brede knivbjelken, alt det som er viktig for stell av naturhager, jordbruksarealer og produksjon av høy.

Miljøvennlige klipping for naturområder, høy ytelse, arbeider seg gjennom tett underskog og er enkel å manøvrere på alle typer terreng og alle skråninger, takket være en kort akselavstand, store, brede dekk og sterk hjuldrift med forover og reversgir.

Den kraftige maskinen sørger for skånsom og spesielt sikker drift, ergonomisk og vibrasjonsdempet, og styrehåndtaket kan tilpasses en hvilken som helst kroppsstørrelse. Hjuldriften slås av og på ved behov. Klippebjelken med 102 cm klippebredde, som følger med den komplette enheten, har et drivverk som kan slås ut og inn separat - for sikkerhet under arbeidet. Den er utstyrt med en spesialherdet kvalitetskniv, ESM merkevare - made in Germany.

Uavhengig og ekstremt manøvrerbar håndterer slåmaskin BM 5001 R lll raskt og effektivt hele slåarbeidet med en klippebredde på 102 cm. Samtidig sørger den kraftige bensinmotoren med 2,3 kW og hjuldriften for at den lett kommer til og utfører pålitelige kutt, selv i høyt kratt, tykt villnis, i utmark og i skråninger. Her viser enheten hvor lett manøvrerbar den er, slik kan den gjøre optimal innsatspå nesten alle engkanter og åkergrenser.

Dermed er slåmaskinen solo® by AL-KO 5001 R III en pålitelig partner for stell og behandling av alle naturhager og enger - og i områder opp til 2.500 m² et smidig alternativ til en hagetraktor.

 

Tekniske detaljer for slåmaskinen solo® by AL-KO 5001 R III (basisenhet):

Med kraftig 2,3 kW bensinmotor og klippebjelken med imponerende 102 cm klippebredde (inkludert) yter denne slåmaskinen suverene prestajoner. Du kan slå flater opptil 2.500 m2 effektivt, raskt, presist og energisparende – med økologisk skånende effekt i forhold til en gressklipper med roterende kniver. Til tross for den store klippebredden på slåmaskinen manøvreres den uvanlig uventet smidig med en sporbredde på bare 55 cm og kort avstand fra aksel til hjul.

Den kraftige 150 cc Briggs & Stratton motoren sørger for raskt og jevnt arbeid. Den gir kraft til knivdrevet og hjuldriften, som også kan slås av og på ved behov. Ved individuell styring av driften viser slåmaskinen selv i ulendt terreng med smale kanter (for eksempel i bakker) sin styrke og sørger for ekstra høy sikkerhet. I kombinasjon med det høyderegulerbare, vibrasjonsdempede håndtaket for perfekt, enkel styring, og 13-tommers store og brede luftfylte dekk med terrengprofil har den optimale kjøreegenskaper i praktisk talt alle typer terreng og skåner samtidig kroppen.

En absolutt kvalitetsegenskap ved slåmaskinen solo® by AL-KO 5001 R III er den spesielt herdede kniven fra den tyske produsenten ESM. Bladene tillater med trinnløs justerbar løpesåle ikke bare en nøyaktig klipping i et hvilket som helst terreng. De er fremfor alt ekstremt motstandsdyktige og garanterer en lang levetid, selv i kontinuerlig bruk i tett kratt og over lengre perioder. Den bevegelige gressfjerneren sikrer at ingen gressrester blir liggende på dekselet.

Merknad: Angivelsene for kutting i de nevnte områder og brukstid for våre maskiner kan avvike, avhengig av det som skal klippes (høyde, tetthet, fuktighet osv).

 

Kjøp slåmaskinen solo® by AL-KO 5001 R III (basisenhet) eller våre andre alternativer

Slåmaskinen solo® by AL-KO 5001 R III kan kjøpes i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere.
Hvis du ønsker en slåmaskine med mindre klippebredde, anbefaler vi slåmaskin BM 875 III.

 

.

Fordelene dine

Alt i ett grep

Alt i ett grep

Det ergonomisk utformede håndtaket er høydejusterbart og vibrasjonsdempende for optimal manøvrering i terreng og for enkel transport.

Smart gressavviser

Smart gressavviser

Takket være den bevegelige gressavviseren blir det ikke liggende noe gress på dekslet. Dessuten forsvinner gresset lettere fra maskinen, takket være den korte vstand mellom hjulet og bjelken.

Robust til minste detalj

Robust til minste detalj

I tillegg til de spesialherdede ESM-knivene med trinnløst justerbare løpesåler, utmerker AL -KO slåmaskinen seg først og fremst med den kapslete medbringeren. Denne forhindrer skitt og sørger dermed for en lengre levetid.

La naturen gå først

La naturen gå først

I enger eller økologiske naturhager er det spesielt vigtig at det kun brukes maskiner som er egnet - som AL -KO slåmaskiner, som klipper forgress like godt som de klipper tykt ugress.

Tekniske data

Kjøretype Bensin
Motormodell B&S Series 625EXi
Sylindervolum (ccm) 150
Motoreffekt (kW) 2.3 KW
Omdr./min. 3200
Nettovekt (kg) 58 KG
Gir 1 forover / 1 bak
Antall motorsylindere 1
Elektrisk start Nei
Bruttovekt (kg) 62 KG
Bensintankvolum (l) 0.8 L
Høydejusterbart skaft Ja
Sammenleggbar skaft Nei
Primer Nei
Dimensjonslengde boks cm 80 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 104
Automatisk choke Ja
Klippebredde (cm) 102 CM
Varemerke solo® by AL-KO
Kategori COMFORT pro
Instruksjoner for bruk Download (5.07MB)
Download (9.33MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.